Zadek se bude vždycky vlnit protože předek klade ve sračkách odpor a zadek když proklouzne a má tlačit celý auto před sebou? A čím větší je úhel vybočení z osy, tím víc se bude zadek snažit dostat přes předek.
To udělá i Porsche s motorem vzadu. Sice míň, bo má motor vzadu.
Vyvážení je velmi důležité do zatáček.
Tady bych to asi přirovnal třeba k vozíku že co tlačíš, musíš řídit a co táhneš nemusíš.
Takže předokola tahá a auto jde za volantem, zadek cupitá v závěsu, dojedeš do zatáčky a tady po sundání nohy z plynu je to naopak a výhoda končí. Předek brzdí a má tendenci uhnout a zadek se snaží předběhnout.
Pro mne to lepší není, hnát to jen po rovině na jistotu a před zatáčkou se posrat strachy.
EDIT: trochu lsem nad tím přemýšlel.. jediná výhoda u předokoly, že jedeš na jistotu v marastu.
Při rozjíždění si všimni, že se zvedá předek a je jedno jestli má předek nebo zadek. To samé se stane při jízdě do svahu. Těžiště se stěhuje na zadní nápravu. Takže předokoly pokud nemůžou vyjet, tak couvají tzn., že z toho udělají zadokolu
A kolik takových extrémů máš v roce, že v marastu tomu na rovině můžeš šlápnout?
Je to o zvyku, já se třeba těším na tyto situace a schfálně tomu šlapu, aby nějaké disco vzadu bylo

Za mě nejlepší kombinace zadek a motor vzadu. To je mazec. Miluju přetáčivá auta.