No to by mě asi sral volant. My jsme to takhle pojali z toho důvodu, že jsme nechtěli být na jednom místě, ale pokaždé někde jinde. A tomhle případě by se to opravdu dost prodražilo jak říkáš. Takhle to sice byl tak trochu punk, ale sprchy se nám vždy povedlo nějak najít na pláži, na benzinkách nebo jsme improvizovali když jsme třeba v podzemních garážích našli kohout na hadice:D a vyspat jsme se relativně dobře taky vyspali. Teda až na to horko po ránu

s karavanem by to jistě bylo lepší, nicméně na druhou stranu jsem rád, že jsme jeli solo, poněvadž v určité části (od Vesuvu dolů, nevím teď z hlavy jak se ta oblast jmenuje) to bylo podél toho pobřeží fakt úzké a klikaté. To by bylo z vlekem fakt o nervy kolikrát.
Sebou jsme měli akorát "rychlo"varnou konvici do zapalovače, 10l kanystr s vodou, nějaké ty instantní srandy, a to je vše, pochopitelně mimo oblečení
Já taky spaní v autě nějak extra nevyhledávám, ale párkrát za čas mi to vůbec nevadí. Na tomhle se mi líbí to, že můžeš vstát kdykoliv, sbalíš se a jedeš zase někam jinam. Nemusíš do desíti vyklidit pokoj, nemusíš čekat na check-in atp.
Nazpátek jsme ale s Reggia domů už jeli tou nejrychlejší možnou cestou, takže po dálnicích.
No a na kolik nás to vyšlo? Čoveče tak to si už fakt nepamatuju ale střelím úplně od boku a radši i s nějakou rezervou - tuším tak okolo 30, možná 40t kč. Fakt už nevím a možná přeháním.
Ono je v itálii dost draho nejen co se ubytování týče, ale i phm jsou tam dost cenově jinde oproti nám (řádově cca 40 kč/l) a mýto taky není úplně levné, takže tohle se do toho dost zásadně promítlo. V restauracích taky není úplně levno, nicméně jídlo jako takové v obchodech není zase úplně mimo.
Jo a měli jsme sebou i ledničku pochopitelně.
Fotky sem nějaké zkusím nahrát večer až budu u pc
Jo a byli jsme tam zrovna jak tam měli to zemětřesení, což fakt bylo asi předminulý rok. Nám se to ale naštěstí vyhlo, resp. my jsme se motali kolem pobřeží, kdežto to zemětřesení bylo ve vnitrozemí tuším.
Tento rok to asi nedám, ale příští rok by jsme chtěli vyrazit na dovolenou podobným stylem do anglie, ale už i s karavanem. Moja se tam chce furt podívat, tak mám takový plán že si to projedem třeba během 14 dnů nebo 3 týdnů, to ještě nemám představu.
Smerem do Anglie bych chtěl jet i přes Evropu mimo dálnice a v Anglii mám waypointy zhruba takové:
Londýn ( je tam krásný kemp cca půl hoďky cesty od něj) tam by jsme byli tak tři dny, pak nějaké město na jižním pobřeží, co se tam chce slečna podívat (nevím teď název), pak Stonehenge no a jet asi zhruba po stopách Harryho Pottera a her o trůny (

), protože jak přítelkyně, tak i švagrová která pojede s náma jsou velké fanynky těchto blbosti

S tím, že by jsme se takhle nějak posunovali nahoru do Skotska, projeli si to tam a pak zpátky domů.
Cestu po anglii bych taky chtěl absolvovat minimálně jedním směrem mimo dálnice. Domů už pak zase asi tou nejrychlejší cestou