zlatas píše:V čem spočívá to aktivní řízení?
Je to teda pořád staré mechanické servo,nebo už elektronické?
Ono to má hudbu Logic?
(Já ten anglickej překlad moc nezvládam
A má to zadní el. Roletku na okno?
Jinak sedan kvuli tomu,že čekáme mimi,takže coupé mi mladá nedovolí a taky kvůli tomu (a je mi to proti srsti,ale nikdo by mi to nezaplatil) mám teď na svém sedanu spoustu věcí,které bych si tam přendal-performance karbonové křídlo (mám tam i splittery,ale ty nepůjdou sundat) ,dál mám performance rozpěru v motoru,blackline světla,origo BMW boční sundavací roletky (nevim ,jestli tahle nemá ty dvojité vyjížděcí),taky ji prodává bez letních kol bbs ch-r,které na tom jsou,auto bude na zimních M kolech,takže i kola ze své e90 bych si nechal.. mám i interiér částečně performance,ale tam bych ještě zvážil,co přendám.. ostatní věci,jako brzdy,výfuk atd bohužel budu muset na autě nechat..
Teď mi tedy nejvíc rozladilo to aktivní řízení.....
sympatický je, že chceš sedan a ne kombi

kupé s rodinou padá, to je jasný
aktivní řízení je super (za mě), mám ho v E64, nemám pocit, že bych nevěděl kam jedu... jak jsem to pochopil, tak ta tyč je jakoby rozdělená, spojená planetovými převody na kterých je motorek který mění převodový poměr, navíc se mění i odpor vzhledem k rychlosti jako u servotronicu, jo, je to složitější, ale funguje to skvěle
roletka tam není, ani zadní el. ani boční mechanické, ale pochybuju, že by se našla 3 úplně se vším... Logic 7 to má, řek bych že budeš spokojenej

takže, když chceš 3 s manuálem a nikdy jinak, tak super
nechci přesvědčovat, ono je to těžký, když je někdo rozhodlej a to jsi a myslím, že i pro super auto, tak to popíšu na sobě
chtěl jsem pořád Z4 E85, muselo by to být třetí auto, tak jsem pořád x let váhal, ale prostě jsem chtěl otevřený auto, roadster, nic jinýho, žadnou 3 kabrio apod., pak mi někdo řekl, neblbni, koukni na 6, auto, který jsem do tý doby vůbec nebral, bral ho jako něco nedostupnýho a strašně nabubřelýho a arogantního (jako kabriolet), pak koukám na ceny, na to jak jsou ty auta vybavený a je to to nejlepší co jsem mohl koupit

U Z4 jsem řešil jestli 2.5 nebo 3.0 aby to moc nežralo a skončil jsem u 45... BMW R6 motory jsou super, ale V8 je ještě dál, jízdní vlastnosti jsou špičkový i přes tu váhu, krásnej zvuk, velkej vnitřní prostor a ještě z těhle drahejch aut máš úplně jinej pocit... zpracování, vymyšlenost do detailu
kupé (a kabriolet vůbec) je s ohledem na očekávaného potomka blbost, ale zkusil bych ještě tu BMW limuzínu
btw, jak funguje ACC s manuálem, řekne si to o přeřazení, nebo jak?