Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 vs e60 - rádce při koupi
Re: e65 vs e60 - rádce při koupi
taky ne
, ale jakmile se rozhoupu rozloučit s mou dnes již krásně archaickou e39, budu hledat E66... následující 5er mě již vůbec nezaujaly.

Pokud ti staci parkovat metr od prekazky tak se podle pdc fakt parkuje perfektne, protoze je nemusis pouzit. Pokud potrebujes zaparkovat na tesno tak jsou ty cidla uplne na picu a neda se podle toho parkovat.Arnie_one píše:A na co by ti byla, podle PDC se parkuje perfektne, na co kameru ......
to bude spíš chyba mezi volantem a sedačkou. já zaparkuju na 10cm přesně díky PDC a nikdy jsem neměl potřebu mít parkovací kameru
Ja tak 30-40 cm od překážky a předek těch 20 cm. Ten zadek na 10 cm je divný, protože je to většinou přizpusobeno, aby ses dostal do kufru. A už se mně stalo, že jsem i při couvání naboural. Do fung nové Octavie
. Byli asi pomalejší než já, už se mně to stalo 2*. Jednou do branky a jednou do auta. Musím couvat pomalu no
. Jinak zadní nárazník vydrží hodně. U Octavie prasklej od ucha k uchu a já jen odloupnutý lak. Sám majitel Octavie se divil, že tam pomalu nic nemám
.

Tak ste jelita, bo nevím, s PDC u E65 se mě couve perfektně na cca 20cm pohoda a potom vím, že si klidně můžu dovolit + 10 na srovnání. U E70 jsou ty čidla dle mě ještě rychlejší a podle kamery nevidíš na boky což je u PDC super. U E53 se dá bravurně couvat i dle pípání a to je daleko rychlejší než PDC, akorát tam mě orpavdu chybí ta grafika zóny.
To zas chcete mačo kameru, jako maj buzmíci nebo co, Kurevtore tobě se divím Individuál a hyzdil by to blbou kamerou, nechcte ještě aby to samo parkovalo, to jsem zkoušel u Focuse novýho větší dementinu jsme nezažil.
To zas chcete mačo kameru, jako maj buzmíci nebo co, Kurevtore tobě se divím Individuál a hyzdil by to blbou kamerou, nechcte ještě aby to samo parkovalo, to jsem zkoušel u Focuse novýho větší dementinu jsme nezažil.
Clovece asi mas neco spatne, ja s PDC couvam asi na 20cm do "rudeho" pole a za me to funguje naopak az prekvapive presne.kurevtor píše:Pokud ti staci parkovat metr od prekazky tak se podle pdc fakt parkuje perfektne, protoze je nemusis pouzit. Pokud potrebujes zaparkovat na tesno tak jsou ty cidla uplne na picu a neda se podle toho parkovat.
asi tak, já nikdy neměl problém. minule odemě odjížděl zákazník s E60 a nacouval tady do lampy, rozbil si nárazník, světlo atd.
a říkám "ste si vypl PDC nebo co?" a on mi říká "no ono to řvalo, já nevěděl proč"
a říkám "ste si vypl PDC nebo co?" a on mi říká "no ono to řvalo, já nevěděl proč"

Nechci kameru, protoze je to na e65 bastl, ale jinak by mi nevadila.
Taky by mi pdc co hlasi kontakt s prekazkou uz pri vzdalenosti tech 30cm mozna stacily, ale ja musim parkovat centimetr od vrat, abych mohl stat pred garazi a tam jsou ty pdc napicu proste. Potom co mi to pipa soustavnym tonem a ukazuje dotek se zdi musim couvat jeste asi tech 30 cisel...
Taky by mi pdc co hlasi kontakt s prekazkou uz pri vzdalenosti tech 30cm mozna stacily, ale ja musim parkovat centimetr od vrat, abych mohl stat pred garazi a tam jsou ty pdc napicu proste. Potom co mi to pipa soustavnym tonem a ukazuje dotek se zdi musim couvat jeste asi tech 30 cisel...
Sam ses jelitoArnie_one píše:Tak ste jelita, bo nevím, s PDC u E65 se mě couve perfektně na cca 20cm pohoda a potom vím, že si klidně můžu dovolit + 10 na srovnání. U E70 jsou ty čidla dle mě ještě rychlejší a podle kamery nevidíš na boky což je u PDC super. U E53 se dá bravurně couvat i dle pípání a to je daleko rychlejší než PDC, akorát tam mě orpavdu chybí ta grafika zóny.

Az bude cas, tak zmerim na jakou vzdalenost to zacne rvat. Kdyz jsem nacouval do te Octavky, tak byla tma, mlha, ze se dala krajet. Bylo to v zime. Byla cerna a vubec jsem ji tam necekal, takze jsem couval moc rychle, byla to docela prda. No a jeste jsem se u Policajtu sam prihlasil, docela cumeli a neverili. Nejvetsi prekvapeni bylo, ze ta nova Octavka patrila CIKANUM

Tak vidíš, že sama zastavuje. Sice si k tomu potřeboval oktávku, ale Arnie měl vlastně pravdu 

TANN3R : 

jak říkal kamarád, buďme rádi za ty všechny škodovky kolem, pro naše BMW jsou to skvělé deformační zony 

Dokud se deformujou jenom plechy, tak je to dobry,. Horsi je, kdyz se deformujou i pasazeri.
Co se týká deformačních zón OK. Máme škodovky
Ale měl by někdo vymyslet zónu pro zmrdy na parkovišti
Buď je zavřít za zábradlí, nebo to zábradlí montovat přímo na auto. Nějaký sklopný na čudlík?
Já už to měl vymyšlený. Nabít auto pár tisíc voltama, aby ho to koplo do prdele. Ale za slabšího jedince by mě mohli zavřít.

Ale měl by někdo vymyslet zónu pro zmrdy na parkovišti

Buď je zavřít za zábradlí, nebo to zábradlí montovat přímo na auto. Nějaký sklopný na čudlík?

Já už to měl vymyšlený. Nabít auto pár tisíc voltama, aby ho to koplo do prdele. Ale za slabšího jedince by mě mohli zavřít.
Tvl jelitáci jedni, krmil jsem Vas tady videem, kde to bylo videt !!!
Jinak E70 se me v garazi chova stejne, taky zastavi, kdyz docouvavas po ultra malych krocich a jakou to ma souvislost, ze si naboril Ochcavku ?
Proste PDC funguje cca do +20cm i kdyz to soustavne pipa, potom vis, ze ten rozptyl balance mas jeste min 10cm, nez do neceho vrazis a za dalsi, kdyz couvas pomalu, tak se ti nestane ze Ochcavce rozlitne predni plast na sra...
Takze klidek, ja si budu couvat na PDC a Vy ostatní si budete couvat dle přistavené Ochcávky

a Jak píše Laik mam ted obouchaneou E65, ze bych nekdo umlati.... kazdej zmr... si o me otevre dvere, kok.... to nehcapu tu drzost lidi mlatit ostatnim do aut.
Jinak E70 se me v garazi chova stejne, taky zastavi, kdyz docouvavas po ultra malych krocich a jakou to ma souvislost, ze si naboril Ochcavku ?
Proste PDC funguje cca do +20cm i kdyz to soustavne pipa, potom vis, ze ten rozptyl balance mas jeste min 10cm, nez do neceho vrazis a za dalsi, kdyz couvas pomalu, tak se ti nestane ze Ochcavce rozlitne predni plast na sra...

Takze klidek, ja si budu couvat na PDC a Vy ostatní si budete couvat dle přistavené Ochcávky

a Jak píše Laik mam ted obouchaneou E65, ze bych nekdo umlati.... kazdej zmr... si o me otevre dvere, kok.... to nehcapu tu drzost lidi mlatit ostatnim do aut.
Jak jsem psal, couval jsem asi rychle, protoze to auto tam nemelo stat a nepocital jsem s nim.
Ja ho oboucha ne moc nemam, protoze s nim moc nejezdim
. Kdybych bydlel na sidlisti, tak nemam sedmu a neco uzsiho, protoze parkoviste jsou delane asi pro somalce. Fakt nechapu ty normy. No a lidi na parkovistich je kapitola sama.
Ja ho oboucha ne moc nemam, protoze s nim moc nejezdim

-
ja jsem koukal a delala se original predni aj zadnikurevtor píše:Nechci kameru, protoze je to na e65 bastl, ale jinak by mi nevadila.
viz tady jsem nasel v dokumentech od bmwhttps://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
nedelala, je to retrofit.
Sice to taky nechápu, ale asi to bude závist???Arnie_one píše: a Jak píše Laik mam ted obouchaneou E65, ze bych nekdo umlati.... kazdej zmr... si o me otevre dvere, kok.... to nehcapu tu drzost lidi mlatit ostatnim do aut.
Proto máme už druhou X5 a ta není tak zranitelná. Když něco schytá, tak mě to tak nesere jako by mě sralo u 7er, parkuju na kok..ta, protože se stejně do chlívku nevlezu.
A co si všímám, tak k SUV se tak lidi nelepí jak k limušce.
Laiku tak už je druhá stodola doma
ty už seš jak já stará a nová stodola pospolu
Sere mě že u korábu mě pořád nejěka zmrd.....obouchavá zadní dveře už jsem v takový averzi, že ho chytnout umlátím ho jeho ulomenm zrcátkem.
TO je tak kur.. težký podret dveře rukou vystoupit a zavřít, abych sousedovi neudělal škodu....já to posr... českou mentalitu nechápu...celej tenhle národ je plnej mam.rd......kteří neví co by roupama posra...

Sere mě že u korábu mě pořád nejěka zmrd.....obouchavá zadní dveře už jsem v takový averzi, že ho chytnout umlátím ho jeho ulomenm zrcátkem.
TO je tak kur.. težký podret dveře rukou vystoupit a zavřít, abych sousedovi neudělal škodu....já to posr... českou mentalitu nechápu...celej tenhle národ je plnej mam.rd......kteří neví co by roupama posra...