rhinos: Ale to co píšu nemá nic společnýho s osobníma preferencema.
Rozumím výhodám RWD vs. FWD, jsem schopnej ocenit charakter N/A R6 proti čtyřválci... Ale to nic nemění na tom, že ten foukanej dvoulitr prostě pojede "rychlejc". Ani nenapíšu líp, protože to už je subjektivní záležitost (mnohokrát JaraXem opakované, že F01 740i jede dobře, ale nemá "koule".)
I na AF.cz jsem přiznal, že jsem byl v tý době limitovanej prachama (ovšem svýma, pro tátu jsem nepracoval, takže mi od něj ani peníze nechodily, simple as that), takže BMW bych mohl mít tak předváděcí 320d a i u toho koncernu jsem se musel uskromnit. Situace už se od té doby stihla změnit, dneska už je budget o dost větší, ale jít teď měnit auto by bylo plýtvání penězi
Nicméně nakopírovat dva grafy a ukázat na nich, že dnešní Seat co do rychlosti vyhraje nad pár let starou chloubou Mnichova nemá nic společnýho s tím, co máš v garáži. To jsou tvrdý data
Čímž odpovídám i JaraXovi. Já rozumím tomu, že mít 300k z V8 je větší radost než to mít z nafoukaný 1.6 od Peugeotu. A i tomu, že to vydrží víc než 200kkm. Bral jsem to spíš v reakci na to, koho na pár předchozích stránkách dokázali někteří místní (a včem) pozávodit