Tady to začíná bejt jak v sedmičkovým fóru:) zábavný). Já ho naprosto chápu s E85, nebo jinak. Komu se líbí e85 a nelíbí e89 přeci nebudu cpát e89, stejně jako komu se hnusí e85 jí přece nebudu cpát jak je to úžasný auto.
Když nebudeme slovíčkařit, e85 je úplně jiný auto než e89. Je to agilní nepohodlnej roadster do kterýho fouká a prší, s vrtošivou elektrikou a přitom jednoduchej, proto ho lidi zbožňujou. A teď jsem vyjmenoval všechno co e89 nemá

Navíc já měl předtím e93 a jezdil jsem i s e89 a nevejdou se mi do toho golfový hole s clickgearem

protože složená střecha zabere většinu kufru. Složení plátěný střechy taky zabere polovinu času než transformer u e89. Já neříkám, že je e89 blbý auto, mně se líbí. Říkám, že v tomhle segmentu BMW udělalo úplně jiný auto než e85, takže pokud chce někdo e85 těžko si nechá vmluvit e89, přestože nabídka ZZZZ se mi zdá víc než dobrá, já bych totiž současně za svou e85 nechtěl zase o tolik méně, což je tím, že v takovým stavu a výbavě prostě v Evropě není.
Teď k tvému výběru. ani jedno mi nepřijde úplná pecka. Já to auto vybíral asi rok a půl, objezdil jsem X aut. Zahrň do výběru i sousední země, u nás si moc nevybereš. Ceny po sezóně dolů moc nejdou, to ti můžu slíbit, ale může se mírně zvýšit nabídka. Neřešil bych jesli 3.0i (mB4) nebo si (n52), řešil bych jen stav. Auto, který bude mít výbavu (M-sedačky, M-podvozek, vyšší řadu muziky, slušný kilometry, apod, bude asi o kilo výš než se koukáš) Ber to fakt tak, jestli hledáš teď cokoli bez střechy na sezónu, nebo co ti má vydržet delší dobu. Na e85 je naštěstí stav už relativně dobře poznat, je to starý otevřený auto a tak snadno poznáš, jak se k tomu bývalý majitel choval. Určitě jsem zastánce soukromých prodejů před bazarem, ale ten výběr tady je momentálně nulovej.