Navic pesky je to v mrazu stejnej risk, ne? Aby ti to jednou tvy kolinka taky nedaly pekne najevo

aha. Dik za info. Chytrej jak radio, fakt.Filozof píše:Je vidět že vůbec netušíš co to je jezdit v kole nebo na motorce v mrazech ...
Je to to samy ve finale, "rozumnej" je akorat tvuj eufemismus. To uz mam radsi lidi co si priznaj ze sou z neceho posrany. Treba ja to klidne priznam v urcitych vecech. Prisel jsem treba o hodne penez, tak mam v urcitych vecech vysokou averzi k riziku a jsem v tom posranej a nedelam to. Tecka. Ale nerikam si: juu to jsem ale rozumny chlapec.Filozof píše: Předposranej a být rozumnej je fakt rozdíl.
Však to je v pořádku pokud jezdí rozumně tak proč ne. Ale asi by mu stejné moresy jaké dělá kurevtor rodina netolerovala.Stepan1 píše:nepsal kurevtor někde, že si 7er koupil za Ing? Takže takovej mladík už to taky nebude
Filozof: Otcovi je +-50, o víkendech jezdí na Jawe350, kterou má přes 30 let, teď si přikoupil do garáže 300k manuál benzín. Je to o přístupu, ne o věku
Jojo, MAX vybava bez zalamovacich sedadel
To ti nezavidim. Ja tie veci nerobim, nebojPerunwit píše:magyar : úplně se vždy tetelím blahem, když vidím cyklouna, jak si to na podchlazené vozovce, ne-li se sněhem, hasí s obláčkem páry za buzi oblečkem a taky mě strašně těší čekat, kdy to položí rovnou pod kola
k pobavení zde:
http://dfens-cz.com/sumava-cyklisticka/
no tsyyyy pico me z tech fotrovskejch kecu asi vomejouFilozof píše:
Kdyby měl děti a rodinu a spousty práce na baráku atd tak by furt nevymejšlel ruzné adrenalinové sporty a dle mého nevyštaroval blbosti že jinej to vidí jako hazard ... byl by dost utahanej z práce. A měl tak večer energii možná na křížovky a vlastní studium pokud vůbec.![]()
Kurevtorovy by pomohlo kdyby chvilku makal na stavbě ...třeba svého vlastního baráku. Každej den několik hodin tvrdé dřiny...
Po pár měsících by byl rád za každou chvilku kdy si lehne a vypne.