Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
kurevtor

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#3781 Příspěvek od kurevtor »

sim te Filozofe co si furt tak predposranej? Asi na tom kole nejezdi nahej, aby mu ty haksny promrzly, ne? Si rikam jestli se tu za tricatnika jen nevydavas a ve skutecnosti ti neni treba 70 s temahle radama.
Navic pesky je to v mrazu stejnej risk, ne? Aby ti to jednou tvy kolinka taky nedaly pekne najevo :lol:
Filozof

#3782 Příspěvek od Filozof »

Je vidět že vůbec netušíš co to je jezdit v kole nebo na motorce v mrazech ... možná na té motorce paradoxně se oblečeš více a ochráníš klouby a ale na tom kole ....

Nemá smysl to řešit ...když si zhuntuješ zdraví jako mladej pak v 60-70ti se ti to ozve. A pokud chceš do 80-90let nějak v pohodě fungovat.
To samé kulturistika to se mi moc, jako mladému se mi to líbilo a cvičil jsem 12-15let ale když jsem pak potkával chlápky po delší době jak vypadali když za mlada extrémně cvičili a jezdili na soutěže ... tak jsem si to rozmyslel dělat něco na doraz a extrémně. Tam odchází klouby taky ...a chudáci dnes trpí ...tedy pokud berou ty správné doplňky tak moc ne. Ale neříká se to nadarmo už naši předci nás varovali když nás důrazně varovali před léty - asi jsi je neposlouchal ... :D

Nebo si myslíš že je to klišé ?
Měli jsme tady jednoho velkého sportovce co běhal každej den ... jak dopadl si asi domyslíš ... klouby v háji a dvě operace a snad už aspoň chodí to netuším.
Vše co je extrém se nějak na tobě podepíše. Pak tě bud dají dokupy léky nebo extra výživa či operace jako poslední nebo už nic. :D

Předposranej a být rozumnej je fakt rozdíl. Poznal jsem pár lidí co dělali haura ... a pak se něco pos... Ale dělej jak myslíš. Navíc tebe se to myslím zrovna netýká :lol:

Sorry za OT ... vraťme se k autům. ;) :)

Osobně obdivuji sportovce a sport celkově mám rád ale jak říkám já bych si to v zimě a mrazech a na sněhu na kole nelajznul a myslím že to tak vidí více lidí... to jen ty jsi takovej typ EXTREMISTA ve všem..

PS: rád bych tě viděl na tom kole KUREVTORE mám pocit že jen kecáš ale sám bys to nedal. ;)
TANN3R

#3783 Příspěvek od TANN3R »

Pravdu máš, život je lepší nežít, aby sis ho náhodou nevyčerpal :D
kurevtor

#3784 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:Je vidět že vůbec netušíš co to je jezdit v kole nebo na motorce v mrazech ...
aha. Dik za info. Chytrej jak radio, fakt.
Tak pro tvou informaci: Jezdim na svy motorce. Sekam to zleva zprava jak zmrd, jezdim co to da podle svy zasady "jedu, jako kdybych to ukrad". Nenecham si vzit jedinou prilezitost vzit fizly zprava a jezdim v nehomologovany helme (replika wehrmacht helmy) a jen v hezkym pocasi na suchu, protoze jezdim jen v tricku, kratasech a mokasinach. Nekdy v mikine. Uz ani rukavice si neberu. Az to polozim tak pravdepodobne koncim, minimalne drzku mam kusy. A co jako, mam cekat az se ve zdravicku doziju kila se zdravymi kloubiky v tele? Na to ti chciju. Babicka mi rikala, ze se nemam tesit na stari. Vsichni priposranci mi to vobleceni votloukaj vo hlavu jak na to dojedu, ale ja se nebudu navlikat do nejaky teploussky kombinezky kvuli strachu ostatnich. Miluju tu volnost na to skocit a jen tak naplno tahat za plyn, podrazovat s meziplynem, cist silnici a resit krizovy situace (blbe mi to brzdi a moc to nezataci :D ). O tom to je, zit zivot.
Nevim co do toho tahas jezdeni na motorce v mrazu. Kazdej normalni clovek na podzim zazimuje a ceka na prvni slunce na jare, zas nechytrolinkuj :roll:
Filozof píše: Předposranej a být rozumnej je fakt rozdíl.
Je to to samy ve finale, "rozumnej" je akorat tvuj eufemismus. To uz mam radsi lidi co si priznaj ze sou z neceho posrany. Treba ja to klidne priznam v urcitych vecech. Prisel jsem treba o hodne penez, tak mam v urcitych vecech vysokou averzi k riziku a jsem v tom posranej a nedelam to. Tecka. Ale nerikam si: juu to jsem ale rozumny chlapec.

Co se tyce jizdy na kole. Zase placas svy pohadky. Ja ziju v Nizozemi tak mi nevypravej neco o kolech proboha. Tam lidi jezdi na kole nejen v desti (poznamka Holandsky dest je dost jiny kafe nez to co mame v CR, to musi clovek zazit), ale jezdi v mrazu, jezdi na morkym listi, jezdi na naledi, jezdi kdyz snezi a kdyby nahodou padaly trakare naplneny hovnama tak oni hupsnou na kolo a pojedou svych 50 minut na kole do prace a 50 minut zpet domu.
Ja to nedelam, mohl bych jezdit na kole, ktere mam, ale jsem pohodlnej, ale je to proste bezny! A ty lidi to delaj a zijou, predstav si to! A kdyz si v NL vezmes na kole/skutru na hlavu helmu tak se ti nizozemci vysmejou do ksichtu s poznamkou "ze se mas asi hodne rad". A maji pravdu. Ano, obcas co oni delaji je i na me hodne a rikam si, ze je to nezodpovedne: kdyz vidim zenskou jak si to sere na kole na naledi a na riditkach veze dite. To teziste kola je pak docela vysoko a deti jsou bez helmy, takze flaknout s tim vo zem pri smyku tak to dite ma hlavu na sracku, ale pak si reknu, ze to neni muj biz to resit a ze asi ty zensky vi co delaji. A taky ze jo!

A ze jen kecam a sam bych to nedal? Filozofe, vis picu. Driv jsem hodne sportoval a trener nas drel na krev. V zime jsme trenovali vecer vzdy nejdriv venku, pred treninkem v hale ve vystroji. V mrazu a snehu dve hodiny behani, vybihani schodu a valeni se ve srackach kvuli sedlehum a jinejm picovinam. Trenink i 6x tydne. Minus 15? OK trener to zkratil jen na hodinu. Bud chces a kousnes to nebo nechces protoze si chcanka. Chcankam a posrancum co se vymlouvali z treninku jsme rikali bebicka, nenavidel jsem je a sralo me byt s nimi v tymu. Myslim, ze ty budes trosicku bebicko.

Konec OT o vyjebanych kolech. Zbytecne picoviny se tu resi, smazte cely forum, Filozof by mohl za par let trpet kratrkozrakosti z koukani na bmwklub.cz
laik

#3785 Příspěvek od laik »

kurevtore, ty seš řízek :D No jo, mladej a ještě divokej.
Kus pravdy máš chlape, jedno zakalíš a co jsi prožil?....
Filozof

#3786 Příspěvek od Filozof »

Ne je to věkem kurevtore ... pochop že ve 20jsem taky lítal v dešti a dělal hovadiny ...
ve 30ti snad ještě možná....
Ale blíží se 40ka mám na krku dvě děti které mi dělají radost snažím se bejt ok rád bych je viděl. Ano starám se více o sebe a už tak neblbnu. Nechci aby děti chodili někam ke křížku ... takových jako jsi ty jsou plné okraje silnic v ČR...

Nevím kolik ti je ale zeptej se lidí a většina časem trochu zklidní a zmoudří a přestanou dělat kraviny... to neznamená že jsou připosraní ale že mají už rozum protože mají rodiny a starají se o své rodiče chalupy atd.
Na škole jsem taky jezdil v zimě na kole a jezdil jsem na lyžích skákal točené přemety atd. Ano občas jsme taky vyběhli v triku a šli běhat ve sněhu apod... atd. Ale kolik mě bylo 15-25 let ...

Občas mi přijde tvé myšlení jako dost sobecké ...ok jdi ve triku na motorku pak pokud máš děti jednou zapláčou že otec byl idiot kterej se rád předváděl jakej je to velkej borec ... no a co že tady byl jen 40-50let ... ale hlavní je že se před všema ukázal jakej to je pan frajer. :)

Mír s tebou chlapče... nemyslím to zle ale přesně takto se předváděli hoši na škole jací jsou frajeři ... ne všem to vždy vyšlo. ;)
leondm

#3787 Příspěvek od leondm »

Jaris330D

#3788 Příspěvek od Jaris330D »

Tak mraky lidi nema poneti, co to je u BMW max vybava. Rada lidi to ani neresi. To se resi jen tu. Jestli to ma nascu, club, adaptivni tempomat, svetla, podvozek, dvd a ostatni veci, individual. Ja mam jasny strop vybavy, kterou bych chtel u faceliftu a zbytek jedine plus. Ja mam momentalne zaklad, bez ktereho bych si sedmu uz nekoupil.
Stepan1

#3789 Příspěvek od Stepan1 »

nepsal kurevtor někde, že si 7er koupil za Ing? Takže takovej mladík už to taky nebude ;)
Filozof: Otcovi je +-50, o víkendech jezdí na Jawe350, kterou má přes 30 let, teď si přikoupil do garáže 300k manuál benzín. Je to o přístupu, ne o věku
Filozof

#3790 Příspěvek od Filozof »

Stepan1 píše:nepsal kurevtor někde, že si 7er koupil za Ing? Takže takovej mladík už to taky nebude ;)
Filozof: Otcovi je +-50, o víkendech jezdí na Jawe350, kterou má přes 30 let, teď si přikoupil do garáže 300k manuál benzín. Je to o přístupu, ne o věku
Však to je v pořádku pokud jezdí rozumně tak proč ne. Ale asi by mu stejné moresy jaké dělá kurevtor rodina netolerovala.

Jinak at si dělá každej co chce. Vyblbnout se a hazardovat je velkej rozdíl. Snad to tady pár lidí pochopilo co jsem tím myslel.

Nevím v kolika si koupil auto pokud ing udělal v 25letech tak mu může bejt kolem 30ti... a at si klidně lítá v triku na mašině. Pokud jej to dělá aspoň na chvilku svobodným .... jeho volba. Každej vidíme svobodu v něčem jiném.

Kdyby měl děti a rodinu a spousty práce na baráku atd tak by furt nevymejšlel ruzné adrenalinové sporty a dle mého nevyštaroval blbosti že jinej to vidí jako hazard ... byl by dost utahanej z práce. A měl tak večer energii možná na křížovky a vlastní studium pokud vůbec. :lol:

Kurevtorovy by pomohlo kdyby chvilku makal na stavbě ...třeba svého vlastního baráku. Každej den několik hodin tvrdé dřiny...
Po pár měsících by byl rád za každou chvilku kdy si lehne a vypne.

Myslím si že věkem člověk dozraje až když člověk párkrát spadne na tu hubu a rozbije si ji pak si teprve začne dávat bacha ... at už jsou to finance nebo hazard někde v mrazech a vánici na kole či lítání na motorce... jak říkám je to jeho volba at si dělá co se mu líbí. ;)
MedWedCZ

#3791 Příspěvek od MedWedCZ »

Jak tak koukam, uz se to trochu zvrhava v kadrovani zivotnich stylu??

Vyserte se na to panove...
Itchythefirst

#3792 Příspěvek od Itchythefirst »

leondm píše:Zase jedna "MAX" výbava.

https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
Jojo, MAX vybava bez zalamovacich sedadel :-)
Jaris330D

#3793 Příspěvek od Jaris330D »

To je to posledni, co by byl problem dodelat. Cernou nascu v komfortech sezenes vzdycky.
magyar Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#3794 Příspěvek od magyar Člen Klubu »

Perunwit píše:magyar : úplně se vždy tetelím blahem, když vidím cyklouna, jak si to na podchlazené vozovce, ne-li se sněhem, hasí s obláčkem páry za buzi oblečkem a taky mě strašně těší čekat, kdy to položí rovnou pod kola :?

k pobavení zde:

http://dfens-cz.com/sumava-cyklisticka/
To ti nezavidim. Ja tie veci nerobim, neboj :lol:

Pouzivam vozovky max. k prejazdu krizom, z 99% jazdim cyklotrasy, polnacky, polia, skarpy... tam kde to nie je mozne, sa nespravam ako pica. Ale to je asi tazke pochopit ked polovica cyklistov su pojebani arogantni pumpickari a druha polovica o tom bud nikde nepise (chyba ze som sa vyjadril, uznavam), alebo sa im nechce branit. Neboj sa, je nas celkom dost co sme primarne motoristi a az potom hobby jazdci/zjazdci :roll:

A pozeram ze sa to nepekne zvrhlo, tak este pre upresnenie a snad ukoncenie debaty, hlavne pre pana Filozofa :lol:

- jazdim freeride/enduro, cesty nevyhladavam a nepotrebujem
- v obleceni a pomockach (ako aj termo navlekoch na klby) mam zhruba tolko preinvestovane, ze by to niektori nedali ani do auta na udrzbu
- fakt to nie je zivotny styl, pre mna to je zabava. Nejazdim na cas, alebo aby som niekomu zavadzal, jazdim pre radost. Hoci aj tych 70+ km do prace a domov
- nehadajte sa o tom, ale ani nemudrujte od klavesnice - prave ti co maju potrebu vsetko hned zhadzovat a negativne ci pesimisticky komentovat, o tom viete evidentne uplne hovno, chce to klidek :lol:
MartinK

#3795 Příspěvek od MartinK »

Pro pobavení - nevěděl jsem, kam to lupnout.
Špikování s jasným vítězem - https://www.novinky.cz/clanek/audi-se-c ... s-40067584
Filozof

#3796 Příspěvek od Filozof »

Já jsem v klidu a tys mě nijak nerozladil ...ale ten kurevtor občas vypisuje jako velkej vezír a mě to akorát vytočí ... ale to je fuk bavme se k věci a k autům...

Jezděte si klidně v tričku na čímkoliv a kdykoliv mě je to fakt jedno. :D
kurevtor

#3797 Příspěvek od kurevtor »

ja vypisuju jako velkej vezir jo? Ehe. A jak tady vypisujes ty? Co pisu ja je pravda, nepotrebuju tu nikomu cokoli nalhavat a nebo si vymyslet jako ty, Filozofe! Protoze ja vas mam vsechny do jednoho v pici panove, to si zase priznejme :D Verim, ze i vy to tak mate. Je mi jedno, ze me ma nekdo za curaka (coz jsem) nebo za povl (coz jsem) nebo za nedovzdelanyho kripla (coz jsem). Nestojim o zadne uznani nikoho a nebojim se negativnich reakci takze proc bych si vymyslel. Ano, mam prepnuto v urcitych vecech, to proto, ze jsem prozrel a seru na nazory lidi a to me osvobozuje.
Filozof píše:
Kdyby měl děti a rodinu a spousty práce na baráku atd tak by furt nevymejšlel ruzné adrenalinové sporty a dle mého nevyštaroval blbosti že jinej to vidí jako hazard ... byl by dost utahanej z práce. A měl tak večer energii možná na křížovky a vlastní studium pokud vůbec. :lol:

Kurevtorovy by pomohlo kdyby chvilku makal na stavbě ...třeba svého vlastního baráku. Každej den několik hodin tvrdé dřiny...
Po pár měsících by byl rád za každou chvilku kdy si lehne a vypne.
no tsyyyy pico me z tech fotrovskejch kecu asi vomejou :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak ja zas myslim, ze bys mel prestat davat svy knizeci rady jinym lidem co by jim pomohlo. Nota bene lidem co vubec neznas. :shock:
Tvoje rada v kostce: mel bych vic pracovat, treba na stavbe vlastniho domu a
mel bych se fyzicky sedrit na krev. Pak bych nemel cas na jakoze picoviny (motorku), pripadne bych se mohl venovat studiu.

Nechci bejt moc sprostej, aby to nevyznelo, ze jsem ublizenej, protoze tohle me spis rozesmalo, ale co to kurva do pici ma znamenat takovyhle zkurvydebilni teorie co bych mel a nemel delat? :lol: :lol: :lol: :lol:

Pro tvou informaci.... :lol: :lol: :lol: Ja si stavim svuj dum tak co ze me delas liny vemeno? A delam si VSECHNO sam. Ano mam na to i lidi, ale to je ve finale jeste horsi nez to udelat svyma rukama. Mel jsem takovej zazitek - oslovil jsem puvodne docela vyznamnou architektu a nechal si neco zkreslit, to dopadlo zcela tragicky a bylo by to na dlouhy zabavny povidani co je na svete mozny, ale pro me to byl signal, ze takhle ne. Rekl jsem si, ze od ted bude VSE PODLE ME nebo na to chciju. Takze: Dum jsem si sam nakreslil a naprojektoval, sam jsem si prosel celym stavebnim rizenim a kdyz mi stavebni urad dal jako 21. podminku stavebniho povoleni dolozeni dodavatele s prislusnymi povolenimi pro provadeni staveb (chtel jsem stavet svepomoci) tak jsem sel a zalozil stavebni firmu a zamestnal cloveka s papirem od CKAIT. Urval jsem si od huby svy vypoceny kachle a za svy zdaneny prachy jsem koupil bagr, transita, avii, fabii, nivelak, vibracni desku, maringotku, toi toiku, stavebni stojky, naradi a miliardu miliard dalsich veci. Ted zamestnavam nekolik lidi na HPP, nekolik kontraktoru a uz davno jedem i externi zakazky - stavime domy jinym lidem, sekame COVky, poskytujeme poradenstvi atd. A protoze toho mam malo jak spravne tusis tak si sam delam cele ucetnictvi, o kterem jsem taky na zacatku vedel celkem picu, takze pokud mas starost co delam po nocich Filozofe tak vez, ze se venuju DPH, kontrolnim hlasenim, vypisum pojistneho a jinejm srackam, a jsem rad, ze se nekdy dostanu k vecem na svuj dum. Nemam vzdelani pro stavebnictvi, ale mam to v pici, proste chci a to je to nejdulezitejsi. Naucil jsem se bagrovat, naucil jsem se kreslit ve 3D, naucil jsem se nenasrat se na max. kvuli kokotum delnikum, naucil jsem se mnoho veci. Diky moc za cenne rady co bych mel delat, Filozofe, ale neuc kurva orla litat.
PS: Vsechno sam, vsechno sam, z nuly na milion vsechno sam.

Sorry za OT, fakt tu nechci vypisovat jakej jsem cool sikulka curacek snazivka, ale musel jsem si na filozofa trosku zahaurovat pravdou, protoze on je klasicky mimo jak po trech litrech okeny.
Filozof

#3798 Příspěvek od Filozof »

Vidíš to bych do tebe neřekl. Tak je vidět že práce máš nad hlavu a jsi snaživej jen trochu hazardér. :D
Já si myslel že jsi mladej a nevybouřenej a chybí ti práce abys neměl takové myšlenky ...

Takže to máš jako ventil... místo sportu, aby ti nepraskla hlava z toho co jsis na sebe vzal. ;)
Pak třeba zjistíš že šikovná učetní žije vedle tebe a ušetří ti spousty práce a času po nocích a že i šikovní dělníci se najdou jen je musí umět člověk zaplatit a takových firem moc není ... a perfekcionalista nebude nikdy spokojenej mám jednoho v rodině ... jinak přeji ti hodně úspěchu dal jsi se na vysokou hru - ale líp se hraje s dalšími spoluhráči, jinak se z toho můžeš pos.... to je fakt ;)
V rodině mám dva podnikatele a vidím jaká je to náročná práce klidně i 16hodin denně... konec OT.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

At nás tady nevynesou v zubech že nepíšem k tématu. ;) :)

https://auto.bazos.cz/inzerat/92464017/ ... i-2006.php

pěkná 750ka jen bohužel chybí světlo a lišta ale to se dá doladit ...kdo chce levně 750ku proč ne. :)
Ještě tedy výbavu zkontrolovat zda nechybí něco důležitého...
James745

#3800 Příspěvek od James745 »

Odpovědět