Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

snejk opravy + elektrika

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
magyar Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

Re: snejk opravy + elektrika

#261 Příspěvek od magyar Člen Klubu »

ettore píše:A také jsem se dozvěděl, že jsem byl vůbec první, kdo sací potrubí vyměnil za nový díl :D
Len či nemá krátku pamäť... :lol:
yanbastrykin

#262 Příspěvek od yanbastrykin »

Zkousel jsem Snejkovi psat iMessage jak bylo doporuceno ale asi nejsem jediny takze to nestiha cist :) Zitra zkusim se u nej zastavit v tech Kunraticich. Je vzdy lepsi prijet rano nebo az po obede? Do kolika je obvykle v dilne? Diky predem za rady
xm4sale

#263 Příspěvek od xm4sale »

Ja sa ho snazim zastihnut uz viac nez tyzden... :-(
Asi tam tiez budem musiet osobne. Je to hodne zvlastny pristup... :?
Mozno keby nerozoberal a nevyberal tolko motorov a venoval sa viac aj beznemu servisu
yanbastrykin

#264 Příspěvek od yanbastrykin »

Tak byl jsem dnes osobne zastavit u pana Snejka v dilne. Hned je citit vynikajici pristup a profesionalita. Domluva perfektni :D Telefon opravdu nestiha, uz ani sms. Rikal ze jsem tak patnectej kdo dnes prijel :shock:
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#265 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Děkuji panu Snejkovi, za vyřešení mého problému. Nikomu se do této prekerní situace nechtělo, takže díky moc !
- Jiné SBSR (bylo prasácky přepojené na 12V)
- Přepojení prasácké elektriky LPG a všeho možného špatně udělaného
- Jiné vvt
- pár hadic a netěsností, sání a já nevím co všechno
- svítící koroužek volantu a airbagy
- nové lana od kapoty, žádné otvírání lankem na uzlíčku

Prostě dekuji, konečně auto dělá co má, to znamená jezdí, bliká, troubí a nesvítí, jak vánocční stromeček.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
ettore

#266 Příspěvek od ettore »

https://www.novinky.cz/clanek/v-praze-h ... y-40260503

Snejku doufám že Vás a kolegy kouř moc nedusil
Sweden

#267 Příspěvek od Sweden »

Tak musím jako spousta dalších pochválit PANA Snejka, ochota když už se k němu člověk dostane je obrovská, strávil s námi dost času spojený s perfektním pokecem, o čem jiném než o 7er :D :D , neskutečný přehled a výklad informací které bych mohl poslouchat hodně dlouho :D

Okouknutí spousty 7er před jeho dílnou k nezaplacení, více jich pohromadě asi nikde nenajdete :D :D :D

Moje 750i dostala od Snejka známku 3, podvozek není jako jízda na obláčku, motor relativně v pořádku, hodnoty dobré, tah motoru nezajímavý, převodovka neřadí podle jak by měla. Jinak se mu asi i líbila, zejména zachovalý interiér a celkový stav bez lakování apod. Ale projít u Snejka s lepší známkou nebude asi jen tak. Mě je ta 750i zdá jako naprosto nadpozemské auto :D Takže ač tam měl Snejk zajímavý individual na prodej šel jsem do této. Zlomil mě celkově zachovalý stav a její pečlivý majitel který jí měl téměř 8let a od nájezdu 53tis.km.

Takže za Snejka všechny palce nahoru a obrovský respekt, moc rád se s ním v budoucnosti opět potkám ;)
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Sweden

#268 Příspěvek od Sweden »

Opět díky za dnešní rychlovku v podobě válejících se kolen k pylovým boxům pod jednou z fakt mnoha dárců orgánů. Stejně tak za rychlé poladění 4.8is :respect:
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
ettore

#269 Příspěvek od ettore »

uplynuly dva roky a dostal jsem opět možnost a využil jsem služby Snejkova servisu. Mého vozu se znovu ujal Snejkův kolega Jiří, který na mém voze vyměnil vstřik, jehož naměřené hodnoty se Snejkovi až tak nelíbily, dále provedl výměnu přídavného vodního čerpadla a další naprosto zásadní opravu - výměnu šroubů a těsnění na DPF filtru :D . Na závěr proběhla Snejkova diagnostika a můj vůz se opět vrátil do mladických let :D Tak jako minule jsem měl příležitost sledovat tento naprosto technicky dokonalý opravárenský koncert a děkuji tímto Jiřímu, že se mnou měl tu trpělivost :D
The Legend Lives On... a to platí pro celý Snejkův kolektiv :D

děkuji :D
Vraana

#270 Příspěvek od Vraana »

Zdar.

Máte prosím někdo na Snejka kontakt? Díky moc.
fishmaker Moderátor
Moderátor

#271 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

co takhle pohledat v topicu...Snejka sám psal o pár stran zpět...i kontakt na sebe

602 819 380, Pramenná 3 Praha 4 Kunratice...
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
jacob
Kontaktovat uživatele:

#272 Příspěvek od jacob »

Dlouho jsem neměl čas tady něco komentovat a protože s mojí 7er F01 750i jsem si lecos užil, tak mám poměrně bohaté zkušenosti se servisy. Snejk byl fajn v letech možná 2011 - 2013 kdy jsem k němu jezdil a bylo to více individualistické a fajn - asi ještě nebyl tak rozjetý proti dnešku. Čtu tady jen pozitiva a říkám si, že to chce taky trocha upřímnosti a kritiky. Pánové, být mi zase 20 let a mít hromadu času se zabývat autem, asi k němu jezdím, ale servis který mne zaměstná tak, že tam musím jezdit osobně (když tam mám auto) abych vůbec zjistil co se děje a dostal se nějakých informací, to už pro mě není. Čím novější BMW, tím vyžaduje asi větší servis a moje 750i F01 mne dost proškolila k tomu, že si podobný auto (zánovní) už asi nekoupím, ale zase jsem díky němu mohl poznat, kde je skutečně dobrý servis. Na motory to u snejka už nevidím a je mi jasné, že jemu to je stejně buřt :-) lidi budou jezdit dál. Je jen škoda že to jsou zážitky takovýho rázu, že člověk nemá chuť si další BMW pořídit. Vím, že mi tu někdo napíše že e66 jsou stabilní poslední kousky a koupil sem shit, ale doba jde dál, pokud chce někdo kvůli něčemu (třeba práce) důstojný reprezentativní auto odpovídající době a nechce pořizovat nový za 3 mio, potřebuje k tomu opravdu kvalitní servis, ještě více než kdykoliv předtím a servis je místo který šetří čas (tím pádem i peníze), ale i stres.
Odpovědět