Sweden píše:tak nějaký ten vzduch se tam i vešel, zadní pneu bylo 285/30/19 , komfort byl celkem i v pořádku, ale valivý odpor byl šílený a vzhledově to bylo na 6er už opravdu moc, když jsem přehodil na M6 tak celková úspora na váze byla tuším něco kolem 40kg.
Myslel jsi 285/30/21, že? Podle té fotky to vypadá tak na 285/15/21
Ten valivý odpor by měl být stejný, když je stejná šířka pneu, ne? Nemyslíš spíš vyšší setrvačnost díky té hmotnosti?
Ano, vše je jak píšeš. Ten profil se zmenšil díky tomu že disk styling 128 21"byl z x5 který má vzadu šířku 11,5", což je na pneu 285/30 docela dost a ve finále se pneu tak natažená do áčka že to vypadá jakoby měla profil 15 .
tolik k místu.
nemam tady ted žádnou šestku na projetí abych ti natočil jak kickdown vyhazuje plechovky a kelímky
trochu to připomíná E39 nápojaky, ty se taky dají použít jen když auto stojí
Ty prostě to auto nemáš rád a tak pořád hledáš nějaké chyby. Krom ovládání výhřevu spolujezdcovy sicny jsem se nesetkal, že by tam ten držák nápojů někomu vadil....
já žádné chyby nehledám, proč bych je hledal na svém autě, ale prostě mraky věcí jsou tam nedořešených, vy jste uplně zaslepení, zkuste se někdy projet i něčím jinym.
1300 kg, samosvor a 200k, to jde samo v provozu stejně jako ty, navíc na mokru se to někdy utrhne samo i se zaplou kontrolou trakce, aniž by člověk chtěl
No vsechno je prodejny, zalezi na cene a na tom, jak dlouho budes hledat kupce Kazdopadne do 6er je asi nikdo kupovat nebude, ale tusim, ze minimalne u E64 jsou spolecny s 3er (E46 cabrio). Takze bych to byt tebou zkusil overit a pak je prodaval jako sesle pro 3er, kde potencialnich kupcu bude nasobne vic
Taky nevim, proč by po nich někdo v E46 toužil. Ty bude kupovat tak možná někdo, kdo bude spravovat sbořku na kšeft a z nějakého důvodu tam budou sedačky poškozené. Nebo je bude mít z nějakého jiného důvodu poškozené. A bude je chtít hodně levně
Btw. uplně shodné s E46 nejsou. Mají shodnou kostru, asi tam budou pasovat, ale bude vidět, že tam nepatří ... polstrování a potah je jiný
V8 power BMW 650i LCI Spacegrau
Top down BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine BMW R1150R Atlantablau