Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

#781 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

kurevtor, jakej pacient muze presednout ze 7er do SUperba, nejakej bezkoulař ne !!! To musí být ale panáček na játra :)))) Obráceně to má smysl, ale takhle to je na pochcání :))) Trochu se u toho řežu smíchy.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
kabyr01

#782 Příspěvek od kabyr01 »

MedWedCZ píše:JaraX> me zarazilo to, ze ke vstupu do skupiny je nutnej skenu velkeho TP (komplet!) ... to mi fakt hlava nebere...

Když jsem se tam hlásil s ženy profilu, tak jsem do toho pole napsal, ze bych opravdu nerad scanoval TP na internet a prošlo to. Pak správce napsal, ze to bude chtit doložit, ale prdim na nej - vyhození fakt nebude trestem :lol:
Filozof

#783 Příspěvek od Filozof »

Jaraxi to byl jen příměr nic víc panamera je protáhnuté porsche s luxusním stavitelnym podvozkem pro 4lidi aby měli pohodlí a luxus ale i na sport aby se to blizilo vlastnostem porsche.
Navíc já to bral obrazně a tady většina to mysli úplně doslova. Nechápu proč ničit luxusní podvozek pokud je tam DD a edc ale chápal bych to u klasického podvozku kde DD není...
Ztráta komfortu pro 7er bude jistě citelna a to dost ale ať si se svým autem každém děla co chce.

Sweden částo mluvíme obecne dodnes jsem netušil ze stejně vybavené 7er mohou mít jiné vlastnosti a jiný pocit z jízdy pokud jsou v dobrém stavu.

Kurevtor se probral ze zimního spánku :-)
Ano prebarveni šedé na bílou jistě takovém problem nebude ale zase u auta za kilo to nebude ten nejpalčivější problem. :-)

Na fcb měl nejprve 735i narval do ni asi 150k a nastvanej to prodal a koupil Superba taky nechápu no. Ještě to tetování taky jsem myslel ze s s BMW na věcně časy ...
MedWedCZ

#784 Příspěvek od MedWedCZ »

kabyr01 píše:
MedWedCZ píše:JaraX> me zarazilo to, ze ke vstupu do skupiny je nutnej skenu velkeho TP (komplet!) ... to mi fakt hlava nebere...
Když jsem se tam hlásil s ženy profilu, tak jsem do toho pole napsal, ze bych opravdu nerad scanoval TP na internet a prošlo to. Pak správce napsal, ze to bude chtit doložit, ale prdim na nej - vyhození fakt nebude trestem :lol:
Ja jsem si s nimi dopisoval taky... ale neslo to jinak - nejak si navic neumim predstavit to "dolozeni" :-D
kabyr01

#785 Příspěvek od kabyr01 »

Jako ze me do skupiny pustil a pak napsal SZ, ze to bude potřeba nascanovat a poslat.... To už se urcite nestane :lol:

A videl jsem tam dost lidi, co tam sli pro radu, jak 7er koupit, takže ti urcite taky nic nemeli...
kurevtor

#786 Příspěvek od kurevtor »

matiz píše:Ja mam taky jednu historku s panamerou. Bylo to v dobe kdy jsem koupil trojku, docela jsem si tenkrat myslel kdo vi co ze to nemam, trilete auto, hezke, vybavene, fajnove... No a dostal jsem jednou hlad a sel se najist do Panskeho Dvora. Maji tam takove prilehle parkoviste, hned vedle Stodolni. Opravdu v te dobe ta moje e91 byla hodne hezke auto. No a tak zaparkuju na to parkoviste odchazim a vedle mne zaparkovala Panamera. Pri bezprostrednim pohledu na ty dve auta jsem mel slzy na krajicku, chtelo se mi fakt brecet a skoro jsem se za to auto stydel. Ten baworak vedle te majestatne Panamery vypadal jak mrzak, takovy nedodelek, neco jak LADA... Dodnes si nemuzu pomoct, mne se ta kombinace hodne tmavych kastli a cernobileho interieru s krasnym drevem moc libi.
Ja mam zase slzy na krajicku z toho, ze si kupujete avanty, touringy, varianty, kombajny a podobny fotrovsky sracky a pak placete na parkovisti, ze vedle vas stoji auto co vypada jak auto a ne jak parek v rohliku :lol:
Ps: ona ani ta prvni panamera nebyla extra krasna, ale holt kombika strci do kapsy vsechno. (Krome Megana v petidvirku)
MedWedCZ

#787 Příspěvek od MedWedCZ »

kabyr01 píše:Jako ze me do skupiny pustil a pak napsal SZ, ze to bude potřeba nascanovat a poslat.... To už se urcite nestane :lol:

A videl jsem tam dost lidi, co tam sli pro radu, jak 7er koupit, takže ti urcite taky nic nemeli...
... vtipny je, ze mi zrovna pred chvili poslal PFku :-D
kurevtor

#788 Příspěvek od kurevtor »

Arnie_one píše:kurevtor, jakej pacient muze presednout ze 7er do SUperba, nejakej bezkoulař ne !!! To musí být ale panáček na játra :)))) Obráceně to má smysl, ale takhle to je na pochcání :))) Trochu se u toho řežu smíchy.
Bezkoular bych ani nerekl, jako placnout si na zapesti kerku s bmw klub logem a URL kurzivou taky nejaky koule vyzaduje... Ale fakt me to rozsekalo, ze on mel nic moc 735i a furt psal jak je sedmicka nejlepsi. Naprcal na ni totalne hnusny chromovy kola.. Ja miluju chromovy kola, ale tohle bylo opravdu tragicky.... Pak prisel servis a kara sla z domu a on presedlal do superba.
Pak jsem si rikal co asi udelal s tou kerkou a on tam pak jednou placnul fotku predelavky :cry: kdyby si tu ruku nechal jak to bylo nebo treba urizl autogenem tak by to vypadalo ve finale lip. :|

To s tim overovanim bylo taky vtipne... Po mne snad chteli vin a fotku, zadnej scan bych ale neposlal..
TANN3R

#789 Příspěvek od TANN3R »

kurevtor píše: Ja mam zase slzy na krajicku z toho, ze si kupujete avanty, touringy, varianty, kombajny a podobny fotrovsky sracky a pak placete na parkovisti, ze vedle vas stoji auto co vypada jak auto a ne jak parek v rohliku :lol:
Ps: ona ani ta prvni panamera nebyla extra krasna, ale holt kombika strci do kapsy vsechno. (Krome Megana v petidvirku)
:lol: :lol: :lol: Přesně.
kurevtor píše:
Arnie_one píše:kurevtor, jakej pacient muze presednout ze 7er do SUperba, nejakej bezkoulař ne !!! To musí být ale panáček na játra :)))) Obráceně to má smysl, ale takhle to je na pochcání :))) Trochu se u toho řežu smíchy.
Bezkoular bych ani nerekl, jako placnout si na zapesti kerku s bmw klub logem a URL kurzivou taky nejaky koule vyzaduje... Ale fakt me to rozsekalo, ze on mel nic moc 735i a furt psal jak je sedmicka nejlepsi. Naprcal na ni totalne hnusny chromovy kola.. Ja miluju chromovy kola, ale tohle bylo opravdu tragicky.... Pak prisel servis a kara sla z domu a on presedlal do superba.
Pak jsem si rikal co asi udelal s tou kerkou a on tam pak jednou placnul fotku predelavky :cry: kdyby si tu ruku nechal jak to bylo nebo treba urizl autogenem tak by to vypadalo ve finale lip. :|

To s tim overovanim bylo taky vtipne... Po mne snad chteli vin a fotku, zadnej scan bych ale neposlal..
Na to pozor, tohle je dnes častá chyba, že se zaměňuje "mít koule" za "mít v hlavě nasráno". V dávných dobách to nebylo jedno a to samé.. Tohle je očividně ten druhej případ, ale musím uznat, že myslitel, co si nechá vytetovat URL adresu, tuzí 735i a nemá na servis, mě dokáže pobavit.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#790 Příspěvek od matiz »

Ja si dovolim trochu lehounce nesouhlasit. Jen nejde srovnavat nove auto co stoji k peti micum s ctyri roky starym geplem co stal novy ctvrtinu. Ten rozdil musi byt videt. Je to podobne jako kdyz se nova sedma postavi vedle nove s-klady. Taky ten baworak vypada jako mrzak. Jen stoji tak nejak podobne jako ta chcipla hvezda...
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#791 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

matiz to sem nepobral:

....se nova sedma postavi vedle nove s-klady. Taky ten baworak vypada jako mrzak. ....

Jako ze treba M760li se stydí velde Sklase tvl ty uz asi moc pijes ne ! Zacni chlastat slivku ta ti udela dobre.

Obrázek
Obrázek
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
jardan

#792 Příspěvek od jardan »

já myslím že většina lidí se spíš otočí za bavorákem než za merglem
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#793 Příspěvek od Snejk »

matiz píše:Pokud se objevi cerny nebo hodne tmave modry individual s champagne nebo jeste lepe platin, dej vedet.
tak presne tak to mam, mam 745Li, 750i a 760Li a vsechny individual platin, jedna carbonschwarz jak zrcadlo, druha opalblack individual jak zrcadlo a treti schwarz2 taktez jak zrdcadlo. po go motoru i renovaci interieru a laku... o technickem stavu ani nemluvim
a ceny poporade 260,300 a 430..
Naposledy upravil(a) Snejk dne pon 31.12.2018 19:35, celkem upraveno 1 x.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#794 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Ja ani nevim, jakej mergl jede, je to na stejny brdo, vsechny od A modelu po S zepredu nepoznas ani hov....
Poznat W221 a W222 je nadliskej vykon, kterej konci neuspechem.

Mergl je proprdenej gauc, jestli tohle dava jako etalon designu a luxusu tak asi piju malo ja.
Takovy Bentely Continetal GT klinde 03 je asi tak 500x hezci nez ten megl co jsem poslal, nebo takovej RR
Phantom, tvl tomu rikam krasa na 4 kolech, ale Mergl tvl na to jsme asi nedospel.

Snejku uz se blizim, jeste tu E53 :)
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
matiz
Kontaktovat uživatele:

#795 Příspěvek od matiz »

Na fotky se vyser, postav je vedle sebe. A ano, G11 vypada jako chudy pribuzny. Je konec roku, docela by mne zajimala nejaka ta statistika prodanych luxusnich kusu. Audi, Mercedes BMW, Jaguar, RR... Pred par lety to tady nekde bylo. F01 na chvostu. A gecko to nespasi. Mne se to auto prilis nelibi, neumim si pomoct. Je mne to jedno, ja to napisu na plnou hubu. Mit tolik penez aby mne zajimala koupe auta z tohoto luxusniho segmentu, k BMW bych se nesel.

Takova limuzina se vetsinou nekupuje za ucelem aby se nekdo za ni otacel. Povetsinou by mela reprezentovat majitele, jeho firmu. Tem lidem co to plati nove je uplne u prdele jestli se za tim bude nekdo otacet nebo nebude.

Kde jsem psal ze je ten mercedes etalon krasy? Psal jsem ze vedle nej G11 vypada dost nedomrle. Klidne si jeste nalij.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#796 Příspěvek od matiz »

Snejk, nectes zpravy. Psal jsem ti. Posli vin od te prostredni.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#797 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Matiz, kdyz to beres takto proc ne, ale asi vsichni pochopili po vizualni strance. Dal to neposoudim F0X je kram a GXX bude totalni u Merglu si myslim ten servis od W221 bude vetsi nez u E65, takze i tohle je ksu hovna alepson za me.
Dam si neboj, zdravi mam jen jedno.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
ls

#798 Příspěvek od ls »

Snejk píše:
matiz píše:
Pokud se objevi cerny nebo hodne tmave modry individual s champagne nebo jeste lepe platin, dej vedet.
tak presne tak to mam, mam 745Li, 750i a 760Li a vsechny individual platin, jedna carbonschwarz jak zrcadlo, druha opalblack individual jak zrcadlo a treti schwarz2 taktez jak zrdcadlo. po go motoru i renovaci interieru a laku... o technickem stavu ani nemluvim
a ceny poporade 260,300 a 430..
Pokud to není silvestrovská sranda.Tak by to chtělo pár fotek 745Li, 750i .
Děkuji
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#799 Příspěvek od Snejk »

no ono je to spis tak pro predstavu, na vsechny uz nejaky majitel ceka, i kdyz vsechno se muze zmenit, ja razim heslo ze kdo driv prijde ten driv bere, ta 745li taky mela odjet a jeste neodjela (ano je to kuli tomu ze sem resil jednu vibraci a ASK repas) ale to se uvidi kdy pujde, zatim jsou vsechny u me a dela se na nich, ono to jde pomalu. ale predbezne je 760 i 750 velmi vazne zarezervovana a snad i ta 745li, kdyztak ji vyhraje arnie :) spis je to jen tak pro predstavu na cem pracujeme a jak to ve finale vypada, automaticky maji vsechny zrepasovane svetla atd. proste predat, sednout a jezdit... a neresit. ale nebojte jen co tyhle odejdou tak hned doplnime zasobu a zacnem makat na dalsich. letos sme jich prodali asi 19
ls

#800 Příspěvek od ls »

Jak je možné,že jsem tady na inzerci nikdy tvoji nabídku neviděl.Je to škoda.
Já potřebuji v nákupu dost nakopnout a nákup od servisáka po servisu je dost velké nakopnutí.
Odpovědět