Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
však jo, když ty auta bez inzeratu, tak proč by je inzeroval, to je blbost ne?
Čistě teoreticky, zkoušel jste někdo vyšší profil pneu na 19 nebo 20"rafcích? Moc mista mezi spodním kloboukem pod pružinou a pneu není, tam jenom jestli s tím někdo někdy laboroval 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Jde nakodovat sklápění zrcátek přes klíč? Přes dlouhé podržení zamykání jsem to nezkoušel zatím.
Vysvětlí mi někdo jaké důvody nebo výhody má systém ojedinělého sklápění zrcátek u e65? Proč se nesklápí jako u všech jiných bmw?

Vysvětlí mi někdo jaké důvody nebo výhody má systém ojedinělého sklápění zrcátek u e65? Proč se nesklápí jako u všech jiných bmw?

jde nakodovat že se zaklopí při podržení zamykání.
co to je ojedinělé sklápení?
co to je ojedinělé sklápení?
sweden: Zase někdo vymýšlel až to překombinoval. To je vlastnost která se mi nelíbí na e65....naserou ti tam akorát ptáci a nasněží sníh a zamrzne a padá tam bordel přímo na ty skla.
Asi bych parkoval tak abych nemusel sklápět zrcátka. Osobně ani u e38 z 90procent nemusím sklápět.
Je to taková rarita u e65. Určitě se zde někdo objeví nebudu jmenovat a vysvětlí přednosti tohoto sklápění.
když se na to podívám vždy přemýšlím proč tomu tak je a kdo další něco takového vymyslel...
https://www.youtube.com/watch?v=WDvmH3Ku0LU
Asi bych parkoval tak abych nemusel sklápět zrcátka. Osobně ani u e38 z 90procent nemusím sklápět.
Je to taková rarita u e65. Určitě se zde někdo objeví nebudu jmenovat a vysvětlí přednosti tohoto sklápění.

když se na to podívám vždy přemýšlím proč tomu tak je a kdo další něco takového vymyslel...

https://www.youtube.com/watch?v=WDvmH3Ku0LU
Asi tak nějak jak píšeš 
Jenom jeem tak včera seděl v garáži a hrál si, bohužel marně jsem se snažil najít důvod proč se tomu ty "ušiska" nesklápí klasicky ale takto extravagantně. Bohužel jsem na nic nepřišel, o velikosti to nebude, iso je má větší a klopí se klasicky a rychleji.
No a tak se jenom ptám proč tomu tak je, třeba to má nějaký opodstatnění.

Jenom jeem tak včera seděl v garáži a hrál si, bohužel marně jsem se snažil najít důvod proč se tomu ty "ušiska" nesklápí klasicky ale takto extravagantně. Bohužel jsem na nic nepřišel, o velikosti to nebude, iso je má větší a klopí se klasicky a rychleji.
někdy jak bude chvilka času mrknu do školicích manualůSweden píše:Asi tak nějak jak píšeš
no dobře ještě e46 bych na ni zapoměl
Jako přemýšlím nad tím kolik CM to uspoří oproti nesklopeným zrcátkům ...dobře pár cm to bude ale pokud srovnám klasické sklopení tak u klasiky mi přijde mnohem větší ochrana před projíždějícím autem co by eventuelně mohlo zrcátka urvat a taky vandalům které to může zaujmot a z legrace si do nich bouchnout. No pár lidem se již stalo bohužel...
To jsou jedinné věci co mě na e65 vadili ...přední čumák předface a zrcátka která bych prostě nesklápěl protože bych furt čistil skla a řešil zapadaný bordel co tam bude padat ze stromů apod. Možná že většina parkuje v garáži tak takové problémy neřeší.

Jako přemýšlím nad tím kolik CM to uspoří oproti nesklopeným zrcátkům ...dobře pár cm to bude ale pokud srovnám klasické sklopení tak u klasiky mi přijde mnohem větší ochrana před projíždějícím autem co by eventuelně mohlo zrcátka urvat a taky vandalům které to může zaujmot a z legrace si do nich bouchnout. No pár lidem se již stalo bohužel...

To jsou jedinné věci co mě na e65 vadili ...přední čumák předface a zrcátka která bych prostě nesklápěl protože bych furt čistil skla a řešil zapadaný bordel co tam bude padat ze stromů apod. Možná že většina parkuje v garáži tak takové problémy neřeší.

Naposledy upravil(a) Filozof dne stř 02.01.2019 09:10, celkem upraveno 1 x.
Jak to řešíte v zimě,když tam naprší a zamrzne.To musí vyhodit i zrcátko.Nemá to více poloh,které jdou nakodovat a tato je na čištění?
já nevím co řešíte, sice je nezaklápím denně, ale nic nečistím, nezamrzá, přijdu, jedu.
V zimě nesklápím nikdy zrcátka, takže se zamrzáním nevím, ale určitě se čištění bát nemusíš, Filozofe, já je ještě zesrané nikdy neměl.
Věřím ale, že tobě by je ten holoubek zesral hned při prvním sklopení
Věřím ale, že tobě by je ten holoubek zesral hned při prvním sklopení

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
To my si je tady vykrmujeme hodně ve Vyškově ...někdy člověk nestačí zírat ... spíše přes jaro-léto ted lítá jen bordel.
Dnes ráno auto vypadalo jako bych na něj vysypal kybl jehličí a listí a nevim čeho ... mít zrcátka s e65 tak bych asi ráno čistil zrcátka jak pacient pokud bych je sklopil.
Asi bych měl napsal mail na město kdy uklidí v ulicích ten bordel včetně listí a jehličí...foukne vítr a je to všude.
Vy co máte garáže nebo čisté města uklizené vám se to kecá
Dnes ráno auto vypadalo jako bych na něj vysypal kybl jehličí a listí a nevim čeho ... mít zrcátka s e65 tak bych asi ráno čistil zrcátka jak pacient pokud bych je sklopil.
Asi bych měl napsal mail na město kdy uklidí v ulicích ten bordel včetně listí a jehličí...foukne vítr a je to všude.
Vy co máte garáže nebo čisté města uklizené vám se to kecá

To dělá každý ráno samozřejmě zahradník, o to se nestarám 

Tomme: no jasně ... to je prostě nejlepší at se snaží ...
Hlavně musí bejt zahradník dobře placenej at nemá ještě nějakej boční příjem, jak u nich často vídám pak často zahradničí i s rychlým oběživem, hlavně vietnamští zahradníci na ně pozor...
https://zpravy.idnes.cz/odhalena-pestir ... _krimi_cen

Hlavně musí bejt zahradník dobře placenej at nemá ještě nějakej boční příjem, jak u nich často vídám pak často zahradničí i s rychlým oběživem, hlavně vietnamští zahradníci na ně pozor...

https://zpravy.idnes.cz/odhalena-pestir ... _krimi_cen
Sere ma široká loketka na krátký trasy, nutí mě řídit jednou rukou mrcha, to jen aby tady nebyly jenom samá pozitiva 

Však jedna ruka musí být neustále volná, abys mohl ukazovat 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
sere mě že jsem toužil po tříramínku a když ho mám tak zjistím že mě sere loketka protože mi zavazí na pravý loket při držení volantu v poloze třičtvrtěnatři
předpokládám že jde dokódovat odemčení po vyndání klíče co? Nebo tuhle věc naladím i přes ííí drajf?