guru snejkTravison píše:máš to pomotaný, tahle je guru snejk
https://auto.bazos.cz/inzerat/98959937/Bmw-e65-Lci.php

guru snejkTravison píše:máš to pomotaný, tahle je guru snejk
https://auto.bazos.cz/inzerat/98959937/Bmw-e65-Lci.php
můžeš být prosím konkrétnější? už jsi dělal?JaraX píše:můžeš zabudovat horman ovladač do zrcátka...
vubec netusim co je GTO, EC, LED a FLAmatiz píše:Mne to nejde. Sere mne to abnormalne, mam vrata hormann stare co ja vim, pet let a smolik pacholik, nezvladne ten kod z toho ovladace. Dal jsem za to docela dost, protoze ma GTO, EC, LED a FLA a muzu si s nim tak akorat vytrit...
tvuj koment me doooost postesil.... Mam na obou garazovych vratech Erte pohon a ten by mel pouzivat frekvenci 433,92MHzfishmaker píše:Je to o tom na jaky frekvenci jede ovladac od Hormanu...co sme bydleli puvodne...tak tam bylo 434MHz...a bez problemu sem to sparoval...tady u baraku mam 868MHz...a muzu si v e66 leda mackat cudliky, ale nejede to...staci se podivat na frekvence
No právě že se ty nové ovladače už fungují jenom na te vyšší frekvenci, aspoň tak mi to říkal kamarád který montuje jejich vrata snad už 15letkurevtor píše:vubec netusim co je GTO, EC, LED a FLAmatiz píše:Mne to nejde. Sere mne to abnormalne, mam vrata hormann stare co ja vim, pet let a smolik pacholik, nezvladne ten kod z toho ovladace. Dal jsem za to docela dost, protoze ma GTO, EC, LED a FLA a muzu si s nim tak akorat vytrit...brani to nejak tomu vytirani?
tvuj koment me doooost postesil.... Mam na obou garazovych vratech Erte pohon a ten by mel pouzivat frekvenci 433,92MHzfishmaker píše:Je to o tom na jaky frekvenci jede ovladac od Hormanu...co sme bydleli puvodne...tak tam bylo 434MHz...a bez problemu sem to sparoval...tady u baraku mam 868MHz...a muzu si v e66 leda mackat cudliky, ale nejede to...staci se podivat na frekvencetakze ted se tesim dvojnasob a pokud to bude fachat tak si koupim Erte pohon i na vrata na pozemek a naparuju vsechny 3 cudliky.. BMW vedelo proc mi tam dat ty cudliky tri.
![]()
PS: kdyz uz jsme v tom, dost me potesilo jak hezky ovladace ten Erte pohon ma. Mam zkusenosti jen s pohony NICE a ty maji hnusne plastove krabicky. Ten muj ma na sobe jakoby chrom a vypada spis jak klic k autu.