já ji nedávno koupil ale hlavně proto, ze byla s pěkným najezdem a výbavou(krom sedaček),cic...a na denní dojíždění 40km do práce to není špatný, ale jak říkám ten zvukový projev....
pěkná výbava je ti k ničemu, ten motor je taky výbava, a prostě v 6er s naftou přijdeš minimalně o polovinu radosti a nejen tím zvukem, puč si někdy benzínovou šestku a uvidíš.
ty jo, ani nemluv, rozšiříl se tým, je nás ted 2x tolik, ale nevyhoda je ta že oni sou sice kluci šikovni, ale neumí ty věcí co já, jako že řešit vybíjecí auta, něco kodovat, přehrávat softwary, atd. oni umí montovat díly a dodělávat softclosy, no a navíc čekáme na nějaké mechanické díly, tak prostě 2 dny nebyla práce pro mechaniky ale je tam tak na 2 týdny práca pro mě, tak aby mě neotravovali tak jsem je poslal dělal moje auta, je to sice prodělečny. ale zase budou ty moje auta cajk,
Pánové umí nekdo servisovat N62 na Ostravsku? Dekuji za info, koupil 645ci uz s tim, ze chcije olej, ale jsem z dalneho vychodu a vy co jste v obraze zrejme vsichni Cechy..
Je li to na me, pak ano Je to galaktickej skok oproti tem klaunum, co to meli pred tebou
Zeptam se mimo soutez. Pokud za tebou (nejedna se o tebe, ale o ty klauny, co to meli v pazourach pred tebou) prijede zakaznik s tim, ze auto bylo bourany na pravej predek a ze malicko tahne na stranu, jaka je pravdepodobnost, ze pri vymene praveho predniho ramena si nevsimnes, ze je napravnice na kasi a ze tam pulka autya chybi?