Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

#1101 Příspěvek od JaraX »

právě, ale mít sedmu a jezdit s ní jen po ČR je dost škoda.
švagr třeba zrovna větral S500L, brzo ráno vyrazil do Benátek, dal si pizzu a na večeři byl doma.
Filozof

#1102 Příspěvek od Filozof »

jarax : to je trochu extrem. To už bych jel tedy minimálně na víkend a udělal si takovej eurovíkend. :shock: :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1103 Příspěvek od JaraX »

a co je na tom za extrém? když ten víkend nemáš tak seš rád že se projedeš.
já 2 roky čekal na Individual kola 152ky pro E63, ted se objevili, za super price, ale prostě jsem během 14 dní nenašel 8 hodin času abych si pro ně dojel, a jsou fuč, mam smulu a mužu zas 2 roky nadavat,
švagr staví barák, má na starosti několik optik, tak je bud v optice nebo na baráku, a prostě nenajde dva dny volna.
Stepan1

#1104 Příspěvek od Stepan1 »

JaraX: a už si někdy slyšel o někom, komu by tu pevnou sadu našli? ;) na AFku jsou minimálně dva lidi, co lítaj CZ/SK/IT/FR/DE/AT, pevné sady mají oba, AR i AL, a nevšiml jsem si, že by to řešili.
jardan

#1105 Příspěvek od jardan »

asi sem fakt nepatřím.. když jsem tak vytíženej a najdu den volna tak ho přeci nestrávím za volantem Xset km no spíš pár tisíc km..
ale pokud mám teda takovou chuť na pizzu v itošce apod. tak si koupím letenku třeba za 800 zpáteční.. to se taky dá ;) pro mě lepší volba :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1106 Příspěvek od JaraX »

tak když tě nebaví cestovat autem tak to nebudeš dělat, to je jasny. já byl i v řecku na gyrosu na jeden den :). mě zas nebaví cestovat letadlem, každej má něco.
jardan

#1107 Příspěvek od jardan »

ale to zase baví.., byl jsem párkrát na dovolené autem a je to super mít volnost v té zemi ve svém autě, jen mi tohle nepřijde jako cestování ale jakože honění za něčím vlastně jedeš tam hned zpět žádný klid pohoda nic z toho co si představuju pod pojmem volno (dovolená) tam není
už teď plánuju různé koncerty, galavečery, apod. všude možně (čti daleko od domova) jelikož se těším až s tou sedmou (nesedmou :lol: ) budu jezdit pokud mi ji Arnie někdy teda prodá :lol: :lol: :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1108 Příspěvek od JaraX »

i cesta může být cíl, pokud bych měl čas a někdo mi ted řekl jedem do řecka,dáme gyros a jedem dom, jedu hned, ale prostě toho času je mín a mín.
až mi dojdou nervy, tak zavřu dílnu, nechám se zaměstnat v bmw a bude času dost.
cheater

#1109 Příspěvek od cheater »

To abys na tom nebyl ještě hůř nechat se zaměstnat v bmw. Ty máš obrovskou výhodu že jsi v pozici kde si můžeš vybrat jestli to budeš dělat nebo ne. Tohle ti musí spousta mechaniků závidět.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1110 Příspěvek od JaraX »

to jo, ale zase pracuju 24/7/365 a prostě nemáš jedinej den kdy by po tobě někdo něco chtěl, nebo jsi nemusel něco řešit.
jardan

#1111 Příspěvek od jardan »

myslím že by Tě tam ani nechtěli jelikož jsi na ně moc chytrej :D chtěl by jsi opravovat a ne vyměňovat :lol: a ňáký rady ze kterých servis bude levnější to by asi nechtěly :D
souhlasím s cheater však jsi pán svého času jde jen o to jak si to nastavíš a asi se honíš za něčím z čeho pak nejsi šťastněj/spokojenej - jediná výhoda jen že by jsi měl čistou hlavu
mám stavební firmu a nedovedu si představit se někde zaměstnat jako stavbyvedoucí však já teď můžu kdykoli cokoli a když by mi někdo velel..zadával práci tak bych to zdaleka nemohl
cheater

#1112 Příspěvek od cheater »

To je právě ta krutá daň za to že něco děláš pořádně a víš co děláš ;) Dneska lidi mají peníze na to koupit si drahý auto, mají peníze i nato když se něco pokazí, ale horší je kdo jim to opraví. Něco je jako hodně špatně.
Zugy

#1113 Příspěvek od Zugy »

Corleon píše:Vubec nevim o cem mluvis :D Ja jsem reagoval na matize a jeho zalusk na genevo s. To ze tvoje je zabudovane vim, ale o tom vubec nebyla rec.
Sorry. To mělo být na matize :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1114 Příspěvek od matiz »

jj, chvilku jsem tu nebyl... Ja pak udelam az to bude nejak aktualni tema, nejspis se mi podari to genevo s i pujcit pred koupi od kolegy tak poreferuju. Kazdopadne klimakomfort neni idealni stav. Jenze papiry potrebuju vic nez klimakomfort...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1115 Příspěvek od JaraX »

jedině to třeba rozdělat, dát část do krabičky apod a prostě z toho udělat externí montáž. a nebo vyříznout kousek stropnice, v tom skle je výřez, ale malej
Stepan1

#1116 Příspěvek od Stepan1 »

Ale to Genovo přece potřebuje chytat ze všech stran, ideálně v celým polokruhu. Sebevětší výřez nebude ideální.
Navíc pevná sada Genova už není "takovej" příplatek. Aby to suplovalo funkci Genova S, seš za kolik 30 s daní?
kurevtor

#1117 Příspěvek od kurevtor »

zvedavec píše:
JaraX píše:já si myslím že dement ti půjde po zrcátka at už se sklápí tak nebo tak.
proč se to tak sklápí nevím, ale bezduvodně to nebude.
No já bych ten důvod znal - ten inža byl prostě blbej :-)
proc blbej? Se podivejte jak se sklapi zrcatka dnesnim autum. Se to sklopi podel auta a jak je to zrcatko zaroven tlusty tak se auto zuzi jen o par cm.. Se sklopenim nahoru je ta uspora mista vyssi.
Mozna mohl byt duvod i to, ze kdyz neco tim zrcatkem trefite tak se zrcatko protoci, ale nerozmrda vam okno. To jsem si ostatne i vyzkousel, kdyz jsem ustrelil svym zrcatkem zrcatko nejaky maly compact chcance. Typek me pak dojel a vyhorzoval, ale jaksi nepochodil. A moje zrcatko se jen protocilo nahoru...
kurevtor

#1118 Příspěvek od kurevtor »

zzeli píše:Ty zrcatka se sklapej tak blbe, protoze to je cool. Spousta premiovejsich aut nebo i ty co si na premiovost hrajou, tak maji sklapeni ne vodorovne, ale nahoru. Dolu by to bylo blby, vodorovne to ma kazdy auto, tak zbyl posledni smer nahoru no. Auto venku moc neparkuju, tak je mi to jedno. Predpokladam, ze voda nekudy vytece, to snad domysleny maj. A konstelaci, aby prselo, snezilo a mrzlo tak, ze z toho bude ledova koule, tak to se tak casto nestava.
jo tak prave ta voda je jediny co na tom vymysleny fakt neni! Nebo jsem jedinej kdo ma pod zrcatkama ty mastny vodopady az k zemi? Navoskujes vrak, jednou zaprsi, auto uschne a jsou tam znova.

a reci o tom, ze na to nasnezi a zamrzne.... kecy. Kdyz uz, tak nastartuju, rozmrazim zrcatko za 2 minuty, sklepnu sracky, sklopim zrcatko a jedu do pici.
kurevtor

#1119 Příspěvek od kurevtor »

matiz píše:Ze by podle venkovni teploty? -)
pockat, vyhrev zrcatka pousti auto samo podle venkovni teploty? Urcite se nepousti cudlikem spolu s rozmrazovacem zadniho vokna?
kawaman

#1120 Příspěvek od kawaman »

Ano, výhřev zrcátka se pouští automaticky ;)
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Odpovědět