Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
A ten pes je nestastnej kdyz na nej sviti jo?
to bych měl strach o kůži v autě
... má pes botičky nebo podložku ? 

civilizovani lide si reseni jiste najdou... tem ostatnim posilam fotku...Filozof píše:to bych měl strach o kůži v autě... má pes botičky nebo podložku ?

- soukupadam
Kůži mam nascu, takže neřešim. Dávam mu tam deku.
Tu ''vanu'' na psa nebo jak to nazvat, to jsem odjakživa nenáviděl. To bych v autě nesnesl.
Tu ''vanu'' na psa nebo jak to nazvat, to jsem odjakživa nenáviděl. To bych v autě nesnesl.
"vana" omezi padani chlupu jinam... cili male bezvyznamne plus... mimoto by mela zabranit padu psa do prostoru pro nohy pri bezdeni... to deka nejspis neumi 

- soukupadam
To deka neumí no, ale teď řešim asi nějakej postroj aby tam seděl bezpečně.
Juuu poplašenej Výmar.

A v Audi nepotřebuje vanu. To auto je divný i čistý.

A v Audi nepotřebuje vanu. To auto je divný i čistý.

horan> audi je jen reklamni fotka... ja taham na zadnim sedadle skoro 100kg psu... kdepak jeden splasenej vymar... 

hele a máte připoutaný ty pejsky ? Ono někde v BESIPU ukazovali jak lidé vozi věci v autě ale třeba i zvířata a pokud nejsou připoutaný tak ty věci těžké mohou zabíjet stejně tak ten pes se může zabít. Věřím že většina je svědomitá ale když potkávám auta a vidím tam pobíhat 50kg hafana po zadních sedačkách nebo v předním okně tak to nevnímám jako bezpečnou jízdu... Tipuji více jak polovina řidičů to má na háku.
Stejně tak těžké věci co by při otočení auta zabíjeli vše živé v autě. Já to raději vše dávám do kufru který je oddělený. Proto spatřuji sedan i bezpečnější než kombík který je často otevřený a všechny ty krámy x kg či ostré mohou zabíjet lidi v kabině.
Stejně tak těžké věci co by při otočení auta zabíjeli vše živé v autě. Já to raději vše dávám do kufru který je oddělený. Proto spatřuji sedan i bezpečnější než kombík který je často otevřený a všechny ty krámy x kg či ostré mohou zabíjet lidi v kabině.
Já mám na psa kšíry (postroj) kterej protáhneš bezpečnostim pásem(samozřejmě ten pás je zanutej
) A vždycky v pohodě,policajti byli spokojení,v zahraničí taky v pohodě.
A nevim co řešíte,já na sedačkách vozim fenku boxera a udělá menší svinčík než děti a na ně tady podložky neřešíte

A nevim co řešíte,já na sedačkách vozim fenku boxera a udělá menší svinčík než děti a na ně tady podložky neřešíte

BMW E34 540iA

... hele, klidne ti pujcim psa... dej ho do kufru e38, projed se s nim... a chci jen byt u toho, az otevres kufr. Zavet psat nemusis, nakonec ho odvolam, neboj... 

Blackie> ja s nima jezdim delsi trasy... takze casto zastavuju na venceni, idealne mimo civilizaci... takze pak mi naskakuji dovnitr se spinavejma tlapama a tlamama
cili bordel z nich je...
Ale jsem dalek toho oznacovat tu vanu za nutnost nebo nejlepsi reseni... at pouziva kazdy co chce

Ale jsem dalek toho oznacovat tu vanu za nutnost nebo nejlepsi reseni... at pouziva kazdy co chce

mrdat nejaky besipy do huby omgFilozof píše:hele a máte připoutaný ty pejsky ? Ono někde v BESIPU ukazovali jak lidé vozi věci v autě ale třeba i zvířata a pokud nejsou připoutaný tak ty věci těžké mohou zabíjet stejně tak ten pes se může zabít. Věřím že většina je svědomitá ale když potkávám auta a vidím tam pobíhat 50kg hafana po zadních sedačkách nebo v předním okně tak to nevnímám jako bezpečnou jízdu... Tipuji více jak polovina řidičů to má na háku.

řešil jste někdo vrzání volantu při zatáčení?
takový gumový vrzání..
takový gumový vrzání..
Myslím si že to hodně lidí řešilo napříč motorizacemi a několika BMW e60 - e65 i e38, e39 apod.
Používá se na to speciální lubrikant. Pokud je to tvůj případ jako že asi je.
Zabírá někdy až po několika dnech ježdění či delší době pár hodin až pak učinkuje jak se smíchá.
https://www.schmiedmann.cz/cs/produkt/1 ... -0-434-684
pokud ti to dělá podobné zvuky bude to ono. Lubrizol pomůže.
Používá se na to speciální lubrikant. Pokud je to tvůj případ jako že asi je.
Zabírá někdy až po několika dnech ježdění či delší době pár hodin až pak učinkuje jak se smíchá.
https://www.schmiedmann.cz/cs/produkt/1 ... -0-434-684
pokud ti to dělá podobné zvuky bude to ono. Lubrizol pomůže.

máte nějaký tip kde koupit kvalitní bmw znak na kapotu?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ze by v BMW ???
Fakt jo? Dik za radu, ale 1500 za nej fakt davat nebudu.
bazos, sbazar, aliexpress, ebay,
Spousty firem překupuje z číny pak je prodává za pár stovek .
Čína rok až dva vydrží ty lepší znaky. Zase jich koupíš třeba 5 a máš na 5let jistotu.
Vypadají uplně stejně jen vydrží méně.
Nebo si připlať... i se slevama a nevím čím to bude minimálně 5-7kil a víc.
Případně mít známého v CARTECU či Renocaru co ti jej za flašku kvalitního pití dá.
Spousty firem překupuje z číny pak je prodává za pár stovek .
Čína rok až dva vydrží ty lepší znaky. Zase jich koupíš třeba 5 a máš na 5let jistotu.
Vypadají uplně stejně jen vydrží méně.
Nebo si připlať... i se slevama a nevím čím to bude minimálně 5-7kil a víc.
Případně mít známého v CARTECU či Renocaru co ti jej za flašku kvalitního pití dá.