Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Co vám vadí na e65?
- soukupadam
Re: Co vám vadí na e65?
Monitor souhlasim je to blbost, aspon ze je ta sedma sportovni.
Me sere, ze z ledvinek cumi packa na otevirani kapoty. Nevim jestli to tak ma bejt nebo ji mam blbe?
Me sere, ze z ledvinek cumi packa na otevirani kapoty. Nevim jestli to tak ma bejt nebo ji mam blbe?
nemela by cumet.... i kdyz si vycvaknu kapotu tak pro to musim hrabat dost hluboko...
- Itchythefirst
Jo, tohle je “dobra” ficura i na E60-64. “Vypnes” monitor a on sviti cerne, misto aby se vypnul, jako treba u MMIkurevtor píše:zhasne a sviti cerne... to neni vypnuti... zustane lista klimatizace, na kterou stejne nevidim

Si rejpnu
Chudak Filozof je tepanej za sportovni limuzinu a pritom o vlakno vedle se spokojene sviti cerne 

- Itchythefirst
Jasny, ze svitit cerne je blbost
On ten displej sviti tmave sede, proste se nevypne tak, jak by clovek normalne cekal
V noci to sajnuje celkem dost (na "vypnutej" monitor), tohle treba u MMI funguje mnohem lip.

u e61/e60 se monitor vypne uplně ...to je ta e65 takovej shit nedokonalej ? 

- Itchythefirst
No to dost pochybuju. U E64 s CCC se displej nevypne, jen sviti tmave sede
Pochybuju, ze na petce je to jinak, kdyz maji elektriku prakticky stejnou...

Displej sa vypne úplne až pri CIC. CCC sa vypne len tak, že svieti našedo, takže to platí aj pre väčšinu E60/E61.
...já to vyfotím jak budu u auta nebo nejlépe natočím ... snad o víkendu.
Mám pocit o tom, že jde odpojit úplně jednotku tím se vypne display při stisku tlačítka v menu - vypnutí ale to by se muselo nakodovat.
Chtělo by toto ověřit ruku do ohně za to nedám.
Mám pocit o tom, že jde odpojit úplně jednotku tím se vypne display při stisku tlačítka v menu - vypnutí ale to by se muselo nakodovat.
Chtělo by toto ověřit ruku do ohně za to nedám.
v cem je problem u "sviti cerne"?
Když bílá žárovka dělá světlo, tak černá musí dělat tmu. Takže svítí černé znamená, že vyzařuje tmu.
Když žárovka dělá podle tvé premisy světlo tak nemůže dělat tmu. Tmu nelze dělat, lze pouze nedělat světlo. Pleteš si černou barvu a tmu.horan píše:Když bílá žárovka dělá světlo, tak černá musí dělat tmu. Takže svítí černé znamená, že vyzařuje tmu.
- soukupadam
Takže žárovka, který má svítit černě by vlastně musela to světlo pohlcovat nikoliv vyzařovat.
Teď je všechno nějaký zmatený 

žárovka může "svítit černě"
Dojeď na nejbližší tesco tunning sraz a najdi prvního dementa se zatmavenýma světlama. Ti to vysvětlí.
Dojeď na nejbližší tesco tunning sraz a najdi prvního dementa se zatmavenýma světlama. Ti to vysvětlí.
Doufám, že teď nebudu kecat, nemám to auto u sebe a nemůžu to ověřit, ale mám silný pocit, že u 3er se úplně vypne už u faceliftovanýho CCC. Vím, že když jsem měl E91 se starým CCC, tak jsem to černý světloPilifo píše:Displej sa vypne úplne až pri CIC. CCC sa vypne len tak, že svieti našedo, takže to platí aj pre väčšinu E60/E61.

- Itchythefirst
FL 3er uz nema zadny CCC, ma CIC 

Jo, to máš pravdu, ale o FL 3er jsem nic nepsal...
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ale pisal si "u 3er se úplně vypne už u faceliftovanýho CCC" - myslis na CIC, ktore dostala az 3-ka LCI (facelift)ph132008 píše:Jo, to máš pravdu, ale o FL 3er jsem nic nepsal...

d(- -)b
- Itchythefirst
ph132008 píše:...ale mám silný pocit, že u 3er se úplně vypne už u faceliftovanýho CCC.
Asi uz nechapu psany textph132008 píše:Jo, to máš pravdu, ale o FL 3er jsem nic nepsal...