Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Co vám vadí na e65?
Re: Co vám vadí na e65?
tak jsem byl zkusil 760Li co tu mám a na pás, takže asi rozdíl rokem nebo tak něčím
to budeš mít ty podle zatížení, a nemáš na nich věci? psa?soukupadam píše:A jak maji teda fungovat ty operky?Me se stane ze ikdyz jedu sam tak vylezou nahoru a zase dolu.
Rok 2004 reaguje taky na pásy.
Jarax neviem ale asi to bude podla rocnikov proste ine vysvetlenie mi nenapada..otazka ci by to slo nakodovat lebo sa mi nepaci ked je hore za tou sedackou:)
Soukupadam mne to funguej tak ze ked je odomknute ovladanie zadne tak ked niekto sedi len tak su normalne dole, ale ked si niekto zapne zadny pas vybehnu hore...ked vyones zadne ovladanie tak aj po zapnuti pasov zostavaju dole...
Soukupadam mne to funguej tak ze ked je odomknute ovladanie zadne tak ked niekto sedi len tak su normalne dole, ale ked si niekto zapne zadny pas vybehnu hore...ked vyones zadne ovladanie tak aj po zapnuti pasov zostavaju dole...
- soukupadam
Tak jsem to byl teď zkusit. Mam 2005 a taky jdou na pás. Když zapnu pás, tak vyjede nahoru ale když ho odepnu tak zůstane nahoře až do příštího vložení klíčku.
Mě to asi zblblo jak tam vozim psa, tak ho zapnu vyjede to nahoru a pak to zůstane nahoře, no a když pak jedu zase tak teprve sjíždí dolů. Což je trochu divný ne, nemělo by to sjet dolů když se odepne pás?
Mě to asi zblblo jak tam vozim psa, tak ho zapnu vyjede to nahoru a pak to zůstane nahoře, no a když pak jedu zase tak teprve sjíždí dolů. Což je trochu divný ne, nemělo by to sjet dolů když se odepne pás?
dneska sem si vsiml, ze byly operku vzadu nahore.... musi v tom hrat roli to tlacitko co zamyka roletky(ve dverich co ma diodu). Vzadu nikdo nezapnul pas tak tisic let takze nevim proc jely nahoru... ale vypnul jsem zamek a zajely zas do kundy...
PS: ma ta E65 hever nebo ne?
PS: ma ta E65 hever nebo ne?

ty budeš mít ale ten system co není na pásy ale na zatížení sedačky.
Mam 745Li rok 2002 a ja to ma na zatizeni. Sednes a vyjedou, vysednes a zajedou.
jo no, takze to vysunuly ty drogy, co jsem vezl na zadnich sedackach....
hever zkusim najit
hever zkusim najit
- vlastnemec
Měl jsem e65 745i 2002 a vysunovali se na zatížení a teď e66 750Li 2007 a to samé. Tlačítkem v předu zamkneš veškeré funkce vzadu jako stahování oken, komfortní sedadla, stahování oken a i ty opěrky se nevysunou.
ty jo tak to musim vyzkouset co to moje zfetovany vozitko vymejsli... protoze ja to mel nahore prave proto ze to bylo zamknute... bezne mi ty voperky nahoru nelezou...
- vlastnemec
Když jsou vysunuté a zamkneš to tak se ani potom nespustí a zůstanou vysunuté.
ale to bych si vsiml... dneska to vyzkousim...
Diky moc pane, dokud jsem si to neprecetl tak sem si to ani nejak neuvedomoval a ted me to pokazdy styrykrat denne sere a vzdy si vzpomenu na tvuj postHyndaDan píše:Nevíte jestli jde nakódovat, aby když zařadim P, tak přestalo pískat PDC? To je taky věc, která mě rozčiluje.. i blbej superb to umí ale 7er ne?

A ze neco umi superb co neumi sedmicka? To se tady nesmi psat, jsou lidi kterym to rve srdicko tohle cist

Nemáš zač
Zatím to řešim tak, že jak zastavim okamžitě to chcípám...

Zatím to řešim tak, že jak zastavim okamžitě to chcípám...
e66 750Li
Neni nic jednodussiho, nez zmacknout pod volantem tlacitko a hotovo.
Mylis se Jarisi, jednodussi je nemackat nic a mit ticho automaticky po zarazeni P
Jsme prece ti co jezdime sedmickama Jarisi, my chceme vsechno automatische
Nejaky mackani cudliku je pro povl
Ne vazne, samozrejme, ze ho mackam, proto me to nikdy tolik nesralo, protoze sem si rikal, ze to jinak ani udelat nemohli tak sem se tim nezabyval a neresil to. Ale jak HyndaDan napsal to s tim parkingem (znovu dekuji mockrat
) tak sem si uvedomil, ze ma pravdu, ze to auto nema duvod ti piskat do usi, kdyz ma P
Dostalo se mi poznani a ted z toho trpim 

Ne vazne, samozrejme, ze ho mackam, proto me to nikdy tolik nesralo, protoze sem si rikal, ze to jinak ani udelat nemohli tak sem se tim nezabyval a neresil to. Ale jak HyndaDan napsal to s tim parkingem (znovu dekuji mockrat

No, v te dobe bys potom chtel uz moc. Nevim, jak je to u Fkove rady, ale Superbu se o tom mohlo jenom zdat. Myslim, ze zapominate na to, ze je to auto 17 - 12 roku stare a nemuzete to technicky srovnavat s novejma.