pokusím se co nejlépe popsat svůj problém a třeba se s tím někdo setkal.
Jedná se o E36; 316 rok 1994.
Když se auto zahřeje začně vynechávat. Je to stejné jakoby docházel benzín, prostě hrozné škubání a nereaguje na plyn. Respektive reaguje, ale tak, že se dá vytočit max do 3000, ale pomalu, ale jistě chcípá za stálého cukání. Nakonec eventuelně chcípne. Pokud ho hned nastartuju, na neutrál houpou otáčky a poté většinou umře. Když ho nechám pár minut chcíplé, tak zase kousek jede a pak udělá to stejné. Dnes se mi stalo, že potom jelo na 3 válce. Časem se chytlo a jelo na 4, ale scénář se opakoval.
Co mě štve je, že to dělalo, tak jsem ho vezl do servisu, ale při té jízdě se to neprojevilo. V servisu se jim to také neprojevilo a mě to cca 3 týdny fungovalo bez problému. Nyní se opět problém vyskytl s tím, že vzdálenost kdy začne cukat je kratší než dřív (dřív mě dovezlo na nádraží, dneska už ne

Co bylo měněno: Svíčky, kabely, filtry, cívka (ta ovšem byla hozená při koupi v kufru a tudíž nevím, jestli funkční)
Je možná dobré zmínit, že předchozí majitel mi říkal, že auto při dlouhém stání vybíjí baterku a proto je tam "tajný" vypínač. Když ho zapnu, slyším, že se zapne čerpadlo. Když ho vypnu, auto chcípne. Říkám si, jestli by tam nemohl být nějaký zkrat a nemohlo by to souviset s výše uvedeným.
Chci se zeptat, jestli by někdo neměl nějaký nápad, než začnu měnit díly. Jako další chci dát novou cívku, váhu vzduchu a čerpadlo, jestli to není něco z toho.
Díky všem za nápady