Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 vs e60 - rádce při koupi
Re: e65 vs e60 - rádce při koupi
by mi teda zajimalo co na tech sedmach servisujete kdyz jsou bezporuchove a v podstate i bezudrzbove 

Hlavne si to premysli a neuponáhľaj to, FilozofeFilozof píše:Všechno chce svůj čas.

Však než si to Filozof důkladně že všech stran rozmysli, budou e65 a jeho nový objev e61 jezdit na veteránských značkách 

a neplatíš POVko, ne?
korunka ke korunce
korunka ke korunce
Filozofe kde tady resim nejaky gdyby prosim te? Jediny gdyby je "kdybych nebyl kokot dementni tak Filozofovi vubec nevodepisuju a mam klid."
Kazdopadne Jarax by mel dostat verejne kredit za to, ze uz tu A8 dokaze tak nejak nepoblejt a uzna, ze je aspon pohodlna. Konecne nejaky rozumny fer pohled na vec
....A rovnou kredit sebrat a dvacet ran holi navic za sportovni limuzinu

Co se tyce lamacich sedacek... ja prave mel za to, ze lamaci sedacky ma i ten phaeton a A8... Ja komfotni sedacky taky samozrejme miluju, ale mrzi me, ze jsou tak kratky (to operadlo)... vsechno je to dneska delany na lidi co maj 180 cm... extrem je predchozi generace mergla e classe... mne vzdycky dostane jak ten tureckej taxikar v nemecku ma sedacku do puli zad a operku hlavy u krku...
cheater: hele u citrona je to asi spis o tom podvozku, ale je fakt, ze ty stary semysovy sedacky byly jak gauce v obejvaku kam sednes a propadnes se o tri patra... Ale ze by mel opel sedacky co vubec stoji za zminku....? Nevim nevim.. Nemam zkusenost, ale proti oplu jsem dost zaujatej. Pro me jsou oply opici zvratky.
Kazdopadne Jarax by mel dostat verejne kredit za to, ze uz tu A8 dokaze tak nejak nepoblejt a uzna, ze je aspon pohodlna. Konecne nejaky rozumny fer pohled na vec

Co se tyce lamacich sedacek... ja prave mel za to, ze lamaci sedacky ma i ten phaeton a A8... Ja komfotni sedacky taky samozrejme miluju, ale mrzi me, ze jsou tak kratky (to operadlo)... vsechno je to dneska delany na lidi co maj 180 cm... extrem je predchozi generace mergla e classe... mne vzdycky dostane jak ten tureckej taxikar v nemecku ma sedacku do puli zad a operku hlavy u krku...
cheater: hele u citrona je to asi spis o tom podvozku, ale je fakt, ze ty stary semysovy sedacky byly jak gauce v obejvaku kam sednes a propadnes se o tri patra... Ale ze by mel opel sedacky co vubec stoji za zminku....? Nevim nevim.. Nemam zkusenost, ale proti oplu jsem dost zaujatej. Pro me jsou oply opici zvratky.
- Itchythefirst
Osma (D3) samozrejme “lamaci” sedacky mohla mit. Ale ono neni potreba chodit az tak daleko, i sestka na vzduchu je pohodlnenjsi nez E65 
Pohodlnejsi ve smyslu, ze min drnca

Souhlas, jel jsem v tom chvili a bylo to dost nepohodlny, oproti tomu ten motor a prevodovka u E500... kam se hrabe 745, to je proti tomu ecku bohuzel tragedie. Musim nekdy vyzkouset 750, kdyz se tu pise, ze ma jiny charakter.kurevtor píše:extrem je predchozi generace mergla e classe... mne vzdycky dostane jak ten tureckej taxikar v nemecku ma sedacku do puli zad a operku hlavy u krku
-
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem tady mel stodolu s edc a nivem a nevim nevim jestli bych s tim souhlasil... Ale mela veeelke kola kdesto ta sportovni limuzina ma osmnactipalcove balooony... Hadat se nebudu, ale trochu se mne to nezda. Navic ta petka ma ty sedaky jako by tvrdsi, ale i to se mne mozna zda...Itchythefirst píše:Osma (D3) samozrejme “lamaci” sedacky mohla mit. Ale ono neni potreba chodit az tak daleko, i sestka na vzduchu je pohodlnenjsi nez E65
- Itchythefirst
Ted uplne nevim, jaka auta vlastne srovnavas :-)
Ja tvrdim, ze A6 4F na vzduchu bude pohodlnejsi nez E65 s EDC na stejnych kolech, to se klidne vsadim ;-) Ale beru ciste pohodli ve smyslu, jak moc to drnca, ne jak moc tlumi okolni hluk, jak se naklani v zatacka, kvalitu interieru...
Ja tvrdim, ze A6 4F na vzduchu bude pohodlnejsi nez E65 s EDC na stejnych kolech, to se klidne vsadim ;-) Ale beru ciste pohodli ve smyslu, jak moc to drnca, ne jak moc tlumi okolni hluk, jak se naklani v zatacka, kvalitu interieru...
na stejnem profilu kol tomu nevěřímItchythefirst píše:Osma (D3) samozrejme “lamaci” sedacky mohla mit. Ale ono neni potreba chodit az tak daleko, i sestka na vzduchu je pohodlnenjsi nez E65
kurevtor píše:Filozofe kde tady resim nejaky gdyby prosim te? Jediny gdyby je "kdybych nebyl kokot dementni tak Filozofovi vubec nevodepisuju a mam klid."
Kazdopadne Jarax by mel dostat verejne kredit za to, ze uz tu A8 dokaze tak nejak nepoblejt a uzna, ze je aspon pohodlna. Konecne nejaky rozumny fer pohled na vec....A rovnou kredit sebrat a dvacet ran holi navic za sportovni limuzinu
![]()
![]()
u A8 a phaethonu to tak vypadá ale lámací nejsou.
Nevím jestli lámací neměli i Range Rovery z éry BMW.
pohodlny to možna je, ale taky 100 let za opicema, už když vidím ten entertainment, v tom bylo BMW vždycky dopředu, pak je překonal mercedes a dnes pořád vede.kurevtor píše:Filozofe kde tady resim nejaky gdyby prosim te? Jediny gdyby je "kdybych nebyl kokot dementni tak Filozofovi vubec nevodepisuju a mam klid."
Kazdopadne Jarax by mel dostat verejne kredit za to, ze uz tu A8 dokaze tak nejak nepoblejt a uzna, ze je aspon pohodlna. Konecne nejaky rozumny fer pohled na vec....A rovnou kredit sebrat a dvacet ran holi navic za sportovni limuzinu
![]()
![]()
RR měli lámaci sedačky od bmw
myslel jsem si to.
Bys mohl začít servisovat RR z dob BMW
a k té A6 na vzduchu - ještě je třeba vyjasnit zda srovnáváš s e65 nebo e66 s adaptivem
Bys mohl začít servisovat RR z dob BMW

a k té A6 na vzduchu - ještě je třeba vyjasnit zda srovnáváš s e65 nebo e66 s adaptivem
- Itchythefirst
Ten vzduch v nastaveni "Komfort" je fakt super, doporucuju vyzkouset ;-) Kdyz jsi me vezl s tou E66 z nadrazi, tak jsem si rikal, ze to skace jak koza. Muzeme nekdy udelat nejakej test.JaraX píše:na stejnem profilu kol tomu nevěřímItchythefirst píše:Osma (D3) samozrejme “lamaci” sedacky mohla mit. Ale ono neni potreba chodit az tak daleko, i sestka na vzduchu je pohodlnenjsi nez E65 :)
Pohodlnejsi ve smyslu, ze min drnca ;-)
mcfil píše:u A8 a phaethonu to tak vypadá ale lámací nejsou.
Samozrejme, ze jsou (u D3), respektive mohly byt za priplatek. Mrkni treba sem: , je tam sice videt celkem kulovi, ale poznat to jde.
Jako ze kdyz vyberu nahodne 100 lidi, tak vetsina vybere CCC misto MMI? Ve kterym vesmiru? :-DJaraX píše:už když vidím ten entertainment, v tom bylo BMW vždycky dopředu, pak je překonal mercedes a dnes pořád vede.
Kdyz me JaraX vezl E66 z nadrazi do JaraXova, tak jsem si rikal, jak ta sedma skace jak koza. Ale at zustaneme nohama na zemi, budu to tvrdit jen o E65. Na stejnych kolech a s EDC bude sestka na vzduchu v nastaveni "komfort" mnohem min drncat.mcfil píše:a k té A6 na vzduchu - ještě je třeba vyjasnit zda srovnáváš s e65 nebo e66 s adaptivem
rád udělám srovnávací test.
s CCC nic nesrovnávám, to je shit.
s CCC nic nesrovnávám, to je shit.
- Itchythefirst
Muzeme domluvit ten test, idealne treba s nadobou s vodou, pripadne akcelerometrem, na stejny trati, nekolikrat s ruznymi ridici :-) Celkem by me zajimalo, jak to dopadne, pocitove zatim vede ta sestka na vzduchu :-) Dobry by bylo sehnat sestku s dvojskly, at ma tissi projev :-)
Ano, CCC je zlo, proto me zarazi, ze vyzdvihujes infotainment u BMW a stezujes si na mnohem ergonomictejsi MMI :-)
A tady mate primo z navodu k osme, ze lamacky ma ;-) :

Edit: obrazek se nejak nechce zobrazit, je zde: http://imgWorld.cz/dNxt9N7N3v.png
Ano, CCC je zlo, proto me zarazi, ze vyzdvihujes infotainment u BMW a stezujes si na mnohem ergonomictejsi MMI :-)
A tady mate primo z navodu k osme, ze lamacky ma ;-) :

Edit: obrazek se nejak nechce zobrazit, je zde: http://imgWorld.cz/dNxt9N7N3v.png
-
- Kontaktovat uživatele:
Jaaaj... Kdyz se rekne sestka tak mne se ihned rozne X6... Takze ty o voze, ja o kozach -)))Itchythefirst píše:Ted uplne nevim, jaka auta vlastne srovnavas
Ja tvrdim, ze A6 4F na vzduchu bude pohodlnejsi nez E65 s EDC na stejnych kolech, to se klidne vsadimAle beru ciste pohodli ve smyslu, jak moc to drnca, ne jak moc tlumi okolni hluk, jak se naklani v zatacka, kvalitu interieru...
A6 4f je pekna mrdka, tak nevim, proc to srovnavate. A Audi D3 je nafoukla aA6 s daleko drazsim servisem. Jedina motorizace je 4.2 V8 a pokud bych si vybral servisovani, tak u BMW aspon premysleli, kde, co, jak udelat, aby se z toho pri demontazi a montazi mechanici neposrali.
- Itchythefirst
Dekujeme, ze jsi uvedl proc je A6 pekna mrdka
Takovej krasnej vykrik do prazdna