Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dotaz na majitele BMW řady 7 r.v 2017+
Re: Dotaz na majitele BMW řady 7 r.v 2017+
já myslím spíš ty věci co dnešní auta nemají,
jasně, většinou nejsou potřeba, ale i tak
- přítlaky stěračů dle rychlosti
- stěrače na světlech (E32 už taky myslím neměla)
- troubila když někdo volal na palubní telefon
- ty vyhřívané zámky
atd
jasně, většinou nejsou potřeba, ale i tak
- přítlaky stěračů dle rychlosti
- stěrače na světlech (E32 už taky myslím neměla)
- troubila když někdo volal na palubní telefon
- ty vyhřívané zámky
atd
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:17, celkem upraveno 1 x.
dodnes si pamatuju jak mi předváděli G11, jsem čekal jak mi ukážou jak to jede (byla to 730D takže nejelo), jak to tlumí, moc to netlumilo, jak to hraje, moc to nehrálo, a co mi ukázali jako první? pané ma to 30 barev podsvícení interieru, jj to je totiž u novych aut to nejduléžitější.
si pamatuju jak jsme se smáli lidem co si na bmw davali ty logo projektory do dveří z číny, jak to svítilo na zem logo bmw, a dneska? prodavají to v BMW!!!
si pamatuju jak jsme se smáli lidem co si na bmw davali ty logo projektory do dveří z číny, jak to svítilo na zem logo bmw, a dneska? prodavají to v BMW!!!
Toto suhlas tieto kolotocaroviny ma tiez seru...
staré poctivé bmw je jiný level. Byla to premiová značka a nabizela to nejlepší co mohla.
cca rokem 2010 to začlo jíd do sraček
po tomhle roce už to neni bmw tak jak ho známe
třeba dřevěný dekor mé e32 je origo dřevo, strom Bubinga "je domovem ve střední a západní Africe"
i "F" a "G" mají poctivé dřevo?
cca rokem 2010 to začlo jíd do sraček

třeba dřevěný dekor mé e32 je origo dřevo, strom Bubinga "je domovem ve střední a západní Africe"
i "F" a "G" mají poctivé dřevo?
Bmw e39 528i touring
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
Mam G12, ale zatím krátce na to, abych mohl objektivně hodnotit, nicméně freude am fahren faktor ta moje má
.
Sedačky mi rozhodně tvrdý nebo malý nepřijdou, spíš jsou velký až moc a velmi pohodlný
Loketka je chlazená/vyhřívaná, ale ano, je menší. Lednička vzadu tohle řeší.
Nicméně rozhodně souhlasím, že kvalita BMW obecně už dávno není to, co bývala. Mám doma pár starších BMW s celkem vysokými nájezdy km a nijak zvlášť to na nich není vidět.

Sedačky mi rozhodně tvrdý nebo malý nepřijdou, spíš jsou velký až moc a velmi pohodlný

Nicméně rozhodně souhlasím, že kvalita BMW obecně už dávno není to, co bývala. Mám doma pár starších BMW s celkem vysokými nájezdy km a nijak zvlášť to na nich není vidět.
Fido kupoval si novu alebo jazdenu?kolko si na tom stihol nabehat a motorizacia?dikes
jde o to s čím to srovnáš, pokud to srovnáš s E60, tak sedačky jsou +- stejně velké jako komforty, lednička vzadu je naprd, dodělal jsem to do E38 a nikdo mi nechtěl podávat pití, ta je dobrá na převoz jízda sebou, ale ne cestu.Fido píše:Mam G12, ale zatím krátce na to, abych mohl objektivně hodnotit, nicméně freude am fahren faktor ta moje má.
Sedačky mi rozhodně tvrdý nebo malý nepřijdou, spíš jsou velký až moc a velmi pohodlnýLoketka je chlazená/vyhřívaná, ale ano, je menší. Lednička vzadu tohle řeší.
Ta lednička je subjektivní, ale ano, z místa řidiče do ní nedosáhneš
V E61 jsem měl pohodlný komforty a po přesednutí my ty v G12 připadají rozhodně větší.

V E61 jsem měl pohodlný komforty a po přesednutí my ty v G12 připadají rozhodně větší.
Je úsmevné keď majiteľa G12 ide presviedčať človek, ktorý takéto auta ani nevlastni, a ani neservisuje...

2 Michal: mám M760Li 2017, kupoval jsem jí jako dvouletou s 12ti tisíci km. Ještě je v záruce. Zatím jsem jsem za necelé dva měsíce najel cca 5 tisíc km, do konce prázdnin určitě stihnu minimálně další 4 

myslím, že niko majitele nepřesvědčuje. A to, že něco nevlastní neznamená, že to neví a že nemůže mít pravdu.PetoK píše:Je úsmevné keď majiteľa G12 ide presviedčať človek, ktorý takéto auta ani nevlastni, a ani neservisuje...![]()
![]()
Je to jen vlastní názor a postřeh
ale najel jsem s ní dost pravěpodobně víc jak tyPetoK píše:Je úsmevné keď majiteľa G12 ide presviedčať človek, ktorý takéto auta ani nevlastni, a ani neservisuje...![]()
![]()
ty sedačky můžeš schválně změřit., resp sedákyFido píše:Ta lednička je subjektivní, ale ano, z místa řidiče do ní nedosáhneš![]()
pokud by to tě to zajímalo, můžeš se někdy až budeš mít cestu na olomoucko stavit a můžem to porovnat.
jel jsi s tím už nějakou větší trasu nad 1500km? docela by mě zajímalo jak bych byl moc v pohodě a co by na to řekli moje záda.
Prosim ta, prestan sa tu dookola strapnovat, najazdil som s tym urcite viac ako ty, dokonca som ich testoval, ked sa este ani oficialne nepredavali... skus porozmyslat co to znamena... dufam ze ti to staci napisat takto ?
Jel jsem s tím v kuse zatím jen 700 km a žádný problém, pro mě je to pohodlný až dost 
Chystám se na konci září do Ostravy, tak dám vědět, pokud to vyjde, že bych zabrzdil cestou tam či zpět.

Chystám se na konci září do Ostravy, tak dám vědět, pokud to vyjde, že bych zabrzdil cestou tam či zpět.
kolik jsi najel? jaké motorizace? jak je hodnotíš? povídejPetoK píše:Prosim ta, prestan sa tu dookola strapnovat, najazdil som s tym urcite viac ako ty, dokonca som ich testoval, ked sa este ani oficialne nepredavali... skus porozmyslat co to znamena... dufam ze ti to staci napisat takto ?
jasny, jsi zván na kafeFido píše:Jel jsem s tím v kuse zatím jen 700 km a žádný problém, pro mě je to pohodlný až dost

Diky, dam vedet
Fido JARAX ti neuvěří pokud mu nepujčíš V12 alespon do ŘECKA a zpátky že je pohodlná.
Já tedy nevím ale kurna auto za 3-4-5mega z lux třídy musí být sakra pohodlné i 1000km. Vždyť ty sedačky jsou tak opěvované jak mají tisíc poloh masáže a nevím co

Já tedy nevím ale kurna auto za 3-4-5mega z lux třídy musí být sakra pohodlné i 1000km. Vždyť ty sedačky jsou tak opěvované jak mají tisíc poloh masáže a nevím co