Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#6761 Příspěvek od Filozof »

Pilifo píše:A spoliehať sa na to, že v kríze kúpim vyservisovanú E65 v top stave s LPG za 50k Kč, je hodne optimistický plán...
To nikdo neřekl. Ani si to nemyslím ...ale auta co se prodávají za 150-250k spadnou níže ... a je otázka zda nám nenapálí už vyšší EKO daně jak stále slibují...

Kurevtore na dovolené super mám rozepsanej report jen ho musím zkrátit a hodím jej sem pokud jej bude pár lidí chtít číst ... :lol:
soukupadam

#6762 Příspěvek od soukupadam »

Hele a kdy už teda bude ta krize? Potřebuju koupit offroad.
Filozof

#6763 Příspěvek od Filozof »

myslím si že i ted je tisíce ležáků na bazarech co nikdo nechce...když tam přijdeš s penězi k autu co tam dva roky stojí a nikdo nemá zájem jistě ti hodně sleví ...

Já krizi nechci ale kapitalismus má takový vývoj a co se baví naši ekonomové a obchodáci napříč firmama už utlum sledujeme postupně pul roku ...
Ono to bude spíše přelom tohoto roku a dalšího ... zase menší a menší zakázky ...stačí když si ELITA zamane a krize je hned ... vždyt peníze nejsou ničím kryté a jen banky mají 10x tolik co je reál stav. Stačí do toho píchnout a vše se rozsype ...
kurevtor

#6764 Příspěvek od kurevtor »

tak timhle bych to asi uzavrel, blizi se krize a vsechno de do pici.
Zkrurvena elita... kdyby jen byly ty penize necim kryty, ach jo... :cry: :cry: :cry:

Tak hezky vikend :)
Pilifo

#6765 Příspěvek od Pilifo »

Kríza sa nepochybne blíži, keďže pri momentálnom globálnom ekonomickom systéme je nevyhnutná, ale nikto nevie predpovedať, či to bude budúci rok alebo za 5-10 rokov.

Najlepší sú tí pesimistickí ekonómovia, ktorí každý rok vyhlasujú, že kríza je za rohom. Takto sa to opakuje 10 rokov v kuse a keď tá kríza fakt nastane, tak môžu víťazoslávne vykríknuť: "Ja som to hovoril!" :lol:

Pamätám si takéto debaty už okolo roku 2015, kedy sa už aj v médiách hovorilo o blížiacej sa kríze. A zase z toho nič nebolo...
cheater

#6766 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:04, celkem upraveno 1 x.
Michal595

#6767 Příspěvek od Michal595 »

Akoze sorry ale riesit nejaku krizu ktora pride ale nevieme kedy a v akej miere v suvislosti s cenou 17 rocneho auta mi pride uplne chore..tie auta dneska stoja tolko ze ked to chces a mas normalnu robotu tak si to proste kupit vies... tie auta co stoja rok dva niekde su vacsinou v predsmrtnom stadiu a celkovo drviva vacsina ludi neuvazuje kupit si v8 alebo v12 kupi to len male percento ludi...tu na klube sme rovnako ladeni ludia preto to tu posobi ze vseci to chcu ale je to len malicke percento...
chapal by som keby v tejto suvislosti niekto riesi investicie, alebo nakup nehnutelnosti a podobne veci tam to zmysel ma ale pri tomto????
Filozof

#6768 Příspěvek od Filozof »

však to neřešte já pozoruji každej rok cca 3-5 zajimavých aut a nemusí být ani krize. Někdy člověk kroutí hlavou za jak malou nebo extrémně velkou cenu se nabízí daný kus.

Ale kolem 130-170k se občas najdou moc pěkné kusy. Taky vydrží max týden či dva.
cheater

#6769 Příspěvek od cheater »

-
matik

#6770 Příspěvek od matik »

chetaer
Ono totiž každé auto na fotce je "krásné" realita většinou však bývá někdy diametrálně odlišná :) .. A nebo každý má jinou představu o pěkném autě :)
Filozof dle tady psaného textu je ten kupující, který dorazí na auto za 250 tis. najde pár nedostatků a začne prodávajícímu vykládat pohádky že před týdnem mohl koupit to samé v lepším stavu, ale že už na bazoši bohužel není :) ... Když toto dnes na mě někdo spustí tak s úsměvem mu říkám že do auta ho nikdo nenutí a ať jde koupit jinam.. Toto je pro mě snad nejhorší způsob vyjednávání když jsem v roli prodávajícího...

Volá mi pán na X5, říkám že cena už teď není oproti trhu špatná, nefunguje panorama (protisluneční roleta funguje), možná by stačilo jen promazat, a blbnou zrcátka, na zrcátka jsem schopen se domluvit, vadná panorama je zahrnuta v ceně, a on pomalu uraženě, že nechce koupit auto, do kterého by za rok dal 100 tis. a kde si co si, já mu říkal že to si může při nákupu x5 hodit korunou :) .. A pokud takové auto kde bude mít jistotu že těch 100tis. do servisu nenarve že v podobné cenové relaci mu radím ať si zajde pro novou fabii, že tam bude mít jistotu že servis za první rok 100 tis. nebude
cheater

#6771 Příspěvek od cheater »

-
Filozof

#6772 Příspěvek od Filozof »

Jak víš matizi jak já kupuji auta? Každé auto co jsem kupoval jsem prošel a ikdyz mělo nedostatky vše mi majitel řekl dopředu jak co bylo dělané tak dily co se musí vyměnit.
Cenu jsem respektoval.

Pokud by to byla vrazda dal bych od auta ruce pryč.
To samé u dalšího auta.
stary27

#6773 Příspěvek od stary27 »

mcfil

#6774 Příspěvek od mcfil »

price negotiable.

Nechcete mi někdo vyjedna 10k?

I bez odvetrávaček a bez piana bych ji pak odvezl. ;)
mcfil

#6775 Příspěvek od mcfil »

A Jarax by mi pak z té "námi navštívené 745Li" ty lišty nahodil. Bohužel světlou alcantaru asi ne, bo tahle má klimu i pod střechou :-(, leda by to vymyslel. Ledničku namusím a v té 745 je i skivak :-))))

kuaaaa ať už se nejaká pro mě najde. Od února hledám a kromě Estonska a Litvy kde neseděla původní výbava s tou s jakou se to prodávalo, jo a ještě teď ta z Polska a Bulharska nic. Jakože nic, až na tuhle za nesmysl.
Filozof

#6777 Příspěvek od Filozof »

mcfil - jaký máš rozpočet na auto a co by jsis představoval ? 750i individual ?
Jednu tady má scooter kdyby skopl cenu byla by zajimavá. Nevím co tam zásadního chybí když ten duležitej základ má ...asi vadí NASCA ... ?
kurevtor

#6778 Příspěvek od kurevtor »

mcfil píše:A Jarax by mi pak z té "námi navštívené 745Li" ty lišty nahodil. Bohužel světlou alcantaru asi ne, bo tahle má klimu i pod střechou :-(, leda by to vymyslel. Ledničku namusím a v té 745 je i skivak :-))))

kuaaaa ať už se nejaká pro mě najde. Od února hledám a kromě Estonska a Litvy kde neseděla původní výbava s tou s jakou se to prodávalo, jo a ještě teď ta z Polska a Bulharska nic. Jakože nic, až na tuhle za nesmysl.
neber to zle, ale to sou jen kecy. Mel jsem to same, hledal jsem od unora, ale po par mesicich me to prestalo bavit takze sem si urovnal pririty a koupil to. Prestan hledat, prestan kupovat, proste najdi a kup. NESLEVUJ ze sve vybavy co chces, ale akceptuj horsi stav, nebo akceptuj vyssi cenu, ale uz dal necekej, pulrok je hranice, to uz budes hledat navzdy.

proc pisu, ze to jsou kecy? Staci se podivat co jen zde se prodavalo: Scooterova a Matikova. Obe bych bral z fleku. Tu matikovu obzvlast.

Dokud se tu tyhle vraky vali a neni o to tady zajem tak nebrecte kluci :) Nebo k tem 200 tisicum co na to mate prihodte 50 a hotovo neco se najde.

Filozof píše:Jak víš matizi jak já kupuji auta?
Jak? Lehce. Uz x let sem o tom pises takze jsme si vsichni udelali obrazek. Kupujes jen jako. Asi pro radost z vyberu. Nejdriv se hleda auto, to se najde, tak se pak hledaj chyby a vymluvy :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#6779 Příspěvek od matiz »

Coze??? Ja vubec nevim jak Filozof kupuje auta.
Odpovědět