chetaer
Ono totiž každé auto na fotce je "krásné" realita většinou však bývá někdy diametrálně odlišná

.. A nebo každý má jinou představu o pěkném autě
Filozof dle tady psaného textu je ten kupující, který dorazí na auto za 250 tis. najde pár nedostatků a začne prodávajícímu vykládat pohádky že před týdnem mohl koupit to samé v lepším stavu, ale že už na bazoši bohužel není

... Když toto dnes na mě někdo spustí tak s úsměvem mu říkám že do auta ho nikdo nenutí a ať jde koupit jinam.. Toto je pro mě snad nejhorší způsob vyjednávání když jsem v roli prodávajícího...
Volá mi pán na X5, říkám že cena už teď není oproti trhu špatná, nefunguje panorama (protisluneční roleta funguje), možná by stačilo jen promazat, a blbnou zrcátka, na zrcátka jsem schopen se domluvit, vadná panorama je zahrnuta v ceně, a on pomalu uraženě, že nechce koupit auto, do kterého by za rok dal 100 tis. a kde si co si, já mu říkal že to si může při nákupu x5 hodit korunou

.. A pokud takové auto kde bude mít jistotu že těch 100tis. do servisu nenarve že v podobné cenové relaci mu radím ať si zajde pro novou fabii, že tam bude mít jistotu že servis za první rok 100 tis. nebude