Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Itchythefirst

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#6801 Příspěvek od Itchythefirst »

kurevtor píše: jinak nemate prosim nekdo na pujceni takovej ten dilenskej jerab pojizdnej? Potrebuju pohnout s trezorem po baraku. Nejakej mechanik co? Kdo se nabidne? :) Prosim prosim!
Ve skutecnosti potrebujes stehovaci tank, na trezory je to idealni ;-) Vetsinou to firmy prodavajici trezory bezne maji a casto se da za rozumny peniz pujcit ;-)
matiz
Kontaktovat uživatele:

#6802 Příspěvek od matiz »

To jsme dva co jsme dojezdili... Jedna sedma asi doklepala a druha ma prorazenou gumu jak dneska neco spadlo z nakladaku prede mnou... Do toho jsem ztratil listu co jsem kurwa zapomnel na strese. Vim to ze jsem debil a ze nesmim na strechu nic odkladat proto ze na to urcite zapomenu, bohuzel stalo se. Jeden telefon, jooo , uz jedu... Listicka po laku, krasna nadherna, nyni uplne, ale uuuplne v prcine protoze ji prejelo asi dvacet nakladaku. Tak jsem ji potupne zprelamal, nalozil do kufru a pohrbim ji za garazi... Lista byla na moje vlastni auto dva dny po laku, jen namontovat...

Muzu se na to dneska akorat tak vysrat, nedelam uz nic. Jdu delat svoje kola...
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#6803 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Já stěhoval 250 kg trezor na rúdlu.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
kurevtor

#6804 Příspěvek od kurevtor »

300 kilaku uz je trosku z ruky, to se brachovi Avii ani Transitem chtit nebude :D Ano, jih Prahy.

Hele treba otec ma takovy ty trezorovy skrine 220 cm na vysku.... a to jsme odstehovali jakoze v klidu... par ukrajincu a kulatina na zem a jeli jsme... ale ten muj, i kdyz je polovicni, tak je proste kurva tezkej a nedalo to 7 chlapu a dovezt ho byl fakt porod... 250 kg bych vubec neresil a slo by to na toho rudla samozrejme, ale tohle je nejaky zkurvene tezky a ma to teziste uplne dole a nejde, opravdu nejde to zaboha naklonit. No a ted mi to stoji na fungl novy dlazbe v provedeni imitace mramoru a tak potrebuju tu ruku, aby to bylo bez skod na majetku (a pozdeji zdravi nejakyho ukacka). Buzeranti mi zas za minuly tyden zkurvili co mohli vcetne prestrizeni datovyho kabelu a udelani novyho vokapu a svodu tak krive, ze i vozralej slepec by to udelal rovnejsi.

Tak se hlaste, mechanici se zvedakem motoru... a muzete prijet i s diag rovnou :D
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#6805 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Zítra se zeptám našich mechošů jestli něco takového nepoužívají a asi není problém to naložit a dovézt ...
Filozof

#6806 Příspěvek od Filozof »

kurevtore ale notak ... přeci si své bohatství nebudeš schovávat v trezoru ... Doporučuji ti to dát tam kde by to nikdo nehledal ...

Třeba to odvez ke mě ... já ti to pohlídám než si to odsedíš ... i s tvou 7er ...na co ti bude venku stát ? Umyju ti auto občas a vyluxuji a pošlu fotku z cest a dovolených s autem když jej pojedu provětrat. Dobrý ne ... :D

No jinak trezor se dnes přeci buduje tam kde by jej nikdo nehledal.

Povolal bych si kájínka a nechal si poradit kam stím. Nebo jej dej prostě do země do sklepa kde máš krabice od vína ... tedy jen regál a flašky s vínem případně sud s vínem.
Tam to nikdo nebude hledat. Případně do banky ve schránce.

No nic asi ti do smíchu není nebudu tě prudit ... ;)
At ti to dopadne dobře a hubu nerozbíjej nemá to smysl. Zkus vymyslet jinou věc. Jsou i jiné možnosti než fyzické násilí ... zkus jít na to vědecky. :D

Tady si člověk nemuže vzít ani volno ... :lol:
Stepan1

#6807 Příspěvek od Stepan1 »

Filozof: On to bude mít hádám na kvéry, takže nějaká pidischránka a navíc v bance je mu na hovno.
zzeli

#6808 Příspěvek od zzeli »

7 chlapu s tim ani nehne? To se trochu obavam o zdravi te zirafy na motory :)
kourk

#6809 Příspěvek od kourk »

Filozof píše:kurevtore ale notak ... přeci si své bohatství nebudeš schovávat v trezoru ... Doporučuji ti to dát tam kde by to nikdo nehledal ...

Třeba to odvez ke mě ... já ti to pohlídám než si to odsedíš ... i s tvou 7er ...na co ti bude venku stát ? Umyju ti auto občas a vyluxuji a pošlu fotku z cest a dovolených s autem když jej pojedu provětrat. Dobrý ne ... :D

No jinak trezor se dnes přeci buduje tam kde by jej nikdo nehledal.

Povolal bych si kájínka a nechal si poradit kam stím. Nebo jej dej prostě do země do sklepa kde máš krabice od vína ... tedy jen regál a flašky s vínem případně sud s vínem.
Tam to nikdo nebude hledat. Případně do banky ve schránce.

No nic asi ti do smíchu není nebudu tě prudit ... ;)
At ti to dopadne dobře a hubu nerozbíjej nemá to smysl. Zkus vymyslet jinou věc. Jsou i jiné možnosti než fyzické násilí ... zkus jít na to vědecky. :D

Tady si člověk nemuže vzít ani volno ... :lol:
folozofe máš reálný přátele... kamarády?? lidi s kterýma se bavíš?? né tady na foru!!
filozofuješ takhle i v reálným životě?? jdeš nekdy s chlapama na pivo?? když rozebírají práci.. devky.. cokoliv jiného.. hážíš tam tyhle fylozofický moudra?? Bere tě nekdo jako opravdového kamarada?
tady na foru mi to až tak nevadí.. ale mít takovýho človeka, co předvádíš ty tady nekde reálně ve svém okolí.... tak ho prostě nesnáším!! I když má občas pravdu.
Filozof

#6810 Příspěvek od Filozof »

Kourk: V pohodě jdeme s chlapama na pivo ale to já nepiju....jen když už alkohol něco tvrdšího ...ale pak je aspon sranda. Ikdyž už ne tak často rodina/práce / barák

Ve skutečnosti bys mě nepoznal jsem velice slušný a ohleduplný člověk co rád všem pomůže ...vyslechne případně vyjimečně poradí ale nikomu nic nevnucuji. Pokud se mě někdo zeptá na názor řeknu co si myslím a je to.
V práci musím odpovídat lidem na desítky dotazů denně. V soukromí je to méně ale je to tím že mám děti a snažím se jim věnovat a nechodím každý týden na kalby a pařby na to je fakt málo času ...

Tady je to taková BMW - HOSPODA a škoda že hodně lidí nepochopilo že spousty věcí co říkám je myšleno z legrace a není to myšleno vážně. ;)

Je to tady oddych pro všechny ... byli časy že se tu řešili jen technické věci dnes je to tak pul na půl. A byl čas že tu bylo uplně mrtvo... sem tam příspěvek během pár dnů....
janjar

#6811 Příspěvek od janjar »

Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#6812 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Tomasis píše:Zítra se zeptám našich mechošů jestli něco takového nepoužívají a asi není problém to naložit a dovézt ...
Tak mají, ale jen do 500kg při zasunutém rameni. Při vytaženém je to na 300. Jestli chceš tak se to dá zajistit.
m4zzy

#6813 Příspěvek od m4zzy »

Zdar všem.
Dostal jsem takový nápad. Na jaře jsem vyměnil E46 za E91 330xi N52 a u Jaraxe udělal servis + montáž LPG. S autem jsem spokojený, ale nějak tak trochu myslím do budoucna a jak více tady čtu tohle forum, tak mě napadlo, že bych tu E91 zkusil prodat a za to pořídil sedmu 750i. E91 jsem koupil za 285tis a dal do toho dalších 85 se servisem a LPG (vodní pumpa+termostat+chladící kapalina, velká disa, kabeláž kufru komplet opravená, xenonové čidlo, oleje v xdrivu, odstraněná koroze podvozku+jeho ochrana,..)

Pokud by se mi to podařilo prodat kolem těch 300tis, je dobrý níábad to vyswitchovat za 7er s tím, že by to byla 750i (asi i Li, když už tak at to stojí za to), byl by tam udělaný servis + lpg, ideáolně i zimní sada kol.
A nejhorší je, že manželka vlastně souhlasí :D To, že bych na otm byl jakože "tratný" mi ani tak nevadí, beru to jako výměnu auta a jestli E91 prodám za 250 a za 250 budu mít sedmu tak je mi to asi fuk.

Dle toho, co tu čtu, tak by to mohlo nějak vyjít :) co vy na to?
Mě se to auto nijak extra nelíbilo, ale ten facelift už bypadá k světu a je pravda, že když to někde stojí, tak to vypadá fakt jako krásný kočár. Předface se mi ale vůbec nelíbí.

Taky další věc, proč jsem e91 vlastně pořizoval byl xDrive. Jelikož bydlím na Vysočině a denně dojíždím od práce, tak mě to přišlo jako opodstatněné, ikdyž jsem byl proti tomu. Ale nebvydlím někde ve vesnici v kopcích vysočiny tak si myslím, že by se to dalo v poho i s RWD. Jezdit s tím umím a s E46 jsem nikde viset nezůstal, ale většinou jsem zimy jezdil se čtyřmi kroužky.
Macek_One

#6814 Příspěvek od Macek_One »

Ja neprodal 330i e90 ve výbavě ani za 150k tak hodně štěstí.
kurevtor

#6815 Příspěvek od kurevtor »

m4zzy: neznam tvou situaci jestli nemas treba psa apod., kdyz jezdis autem pro fotry a remeslniky (nic ve zlem), ale pokud to jen trochu jde a kombajna nepotrebujes tak ta uvaha je za me v pohode... budes z toho nadsenej, protoze ta sedma je proste top motokara ve stylu tanku. Vevnitr je to jakoby maly, ale jizdou se tomu asi jen tak neco nevyrovna co mam zkusenosti. A ze nesklopis zadni sedacky a nedas nic do kufru? To tomu odpustis, pokud budes mit sedum pade ve vybave.
m4zzy

#6816 Příspěvek od m4zzy »

No, v kufru mám nádrž na 80L LPG, psa nemám, rodinu ano, primárně o, že je to kombajn je ni fuk, ale teď mám aspoň trochu víc místa na věci, když někam jedem :)
Když budu chtít něco stěhovat, pučím si dodávku takže sklápěcí sedačky by mi byly uplně jedno v 7er.

Ale nebudu to hrotit. Pokud bych se rozhodl že jo, v prvé řadě musím prodat nynější auto a pak řešit další. Koupit něco hned a pak nechat stát nynější auto už se mi nechce a to bych s cenou šel níž a níž.
kurevtor

#6817 Příspěvek od kurevtor »

to urcite mas pravdu s tim nejdriv prodat a pak koupit, ale u sedmy to neplati kamo. ;) Ta nebude na lusknuti prstu, pocitej s tim, ze to pak nemusi bejt uplne presednuti behem dvou dnu.. spis to bude tak, ze prodas trojku a zacne ti hledani sedmicky a to je na dyl a abys nebyl bez auta...

mimochodem, jede se tu ve velkym nazor, ze je potreba long. Podle toho co pises, ze mas kombika a ani to nepotrebujes - zkus jestli by ti nestacila kratka... sehnal bys ji lip podle me a za me je kratka proste lepsi (jezdim v tom sam, nejaky misto na nohy vzadu muzu fakt pichat)... ta pretacivost na zadku je u kratky presne tak akorat. E65 je nadhernej sedan, E66 ma misto, ale zvenku je to bochnik sumavy 1200g.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6818 Příspěvek od JaraX »

pořád dokola, jak s malýma dětma, jak se řekne long, tak se řeší akorát tak místo na zadních sedačkách, ale né že to 5x líp filtruje nerovnosti díky o 14cm většímu rozvoru!!!
kurevtor

#6819 Příspěvek od kurevtor »

porad dokola, jak s malym Jardou, Jaro :)
Mrdat do huby nejaky nerovnosti, koho serou nerovnosti ten at jezdi v audine na vzduchu 8-)

Jestli tech 14cm zlepsi komfort skutecne 5x nebo treba jen 1,12x necham stranou :D
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#6820 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Jiný gumy a 14 cm je v <!>. Jaraxi, nezapomeň zkontrolovat, jak je na tom ta příjezdová cesta k Egremni
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Odpovědět