Zdar všem.
Dostal jsem takový nápad. Na jaře jsem vyměnil E46 za E91 330xi N52 a u Jaraxe udělal servis + montáž LPG. S autem jsem spokojený, ale nějak tak trochu myslím do budoucna a jak více tady čtu tohle forum, tak mě napadlo, že bych tu E91 zkusil prodat a za to pořídil sedmu 750i. E91 jsem koupil za 285tis a dal do toho dalších 85 se servisem a LPG (vodní pumpa+termostat+chladící kapalina, velká disa, kabeláž kufru komplet opravená, xenonové čidlo, oleje v xdrivu, odstraněná koroze podvozku+jeho ochrana,..)
Pokud by se mi to podařilo prodat kolem těch 300tis, je dobrý níábad to vyswitchovat za 7er s tím, že by to byla 750i (asi i Li, když už tak at to stojí za to), byl by tam udělaný servis + lpg, ideáolně i zimní sada kol.
A nejhorší je, že manželka vlastně souhlasí

To, že bych na otm byl jakože "tratný" mi ani tak nevadí, beru to jako výměnu auta a jestli E91 prodám za 250 a za 250 budu mít sedmu tak je mi to asi fuk.
Dle toho, co tu čtu, tak by to mohlo nějak vyjít

co vy na to?
Mě se to auto nijak extra nelíbilo, ale ten facelift už bypadá k světu a je pravda, že když to někde stojí, tak to vypadá fakt jako krásný kočár. Předface se mi ale vůbec nelíbí.
Taky další věc, proč jsem e91 vlastně pořizoval byl xDrive. Jelikož bydlím na Vysočině a denně dojíždím od práce, tak mě to přišlo jako opodstatněné, ikdyž jsem byl proti tomu. Ale nebvydlím někde ve vesnici v kopcích vysočiny tak si myslím, že by se to dalo v poho i s RWD. Jezdit s tím umím a s E46 jsem nikde viset nezůstal, ale většinou jsem zimy jezdil se čtyřmi kroužky.