Michal595 píše:Jarax ty si dovolil tchanovi kupitnaftovu x5???:) co sa stalo ze toto preslo v rodine take auto?
Ako ja si nemozem pomoct ale mne sa ta e70 stale paci, nemozes od toho cakat vlasnosti premioveho sedanu samozrejme lebo to je potom velke sklamanie ale ja to proste beriem ako uzitkove bmw tak k tomu aj tak nejak pristupujem a preto ju mam rad...a mimo to ono tietz ta e70 neni uz zrovna novinka v radoch bmw...
Ja skor rozmyslam ze co bude nastupca sedmicky a nejako v tom vobec nemam jasno ze kam potom...
je pravda že ta naftová E70 je jízdně a komfortem 100x horší jak ta V8, to máš pravdu. No bylo to tak že tchán kvuli svým kolenům už nemůže jezdit daily 7er, a tak ji má na dlouhé trasy a chtěl nějaký gazík, tak jsme projeli pár 4,8i, včetně výletu do De, a všecko totální hujdy zničený, pak našel tudle 35D fakt krásnou po prvním majiteli a aniž by to se mnou nějak řešit, tak s tím za mnou přišel, no přešlo ho to naštestí stejně rychle jak to přišlo.
užitkové BMW neexistuje, ta E70 není o moc víc užitková jak E65, jasně, pár věcí to umí "užitkověji" ale furt jako užitkové auto bych to proti E65 rozhodně nenazíval, užitkové auto je Transit, Viano, Voyager, jenže tydle auta zdaleka nechcou tolik peněz jak ten BMW gazík,. když narveš 100k do M5 a pak se projedeš, není ti líto jedné jediné koruny, ale když jsem se projel v té E70, tak mi bylo líto každé koruny co to auto chtělo.
co bude nástupce sedmičky to "rozmýšlám" už hodně dlouho a žadného jsem zatím nenašel.