Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

7er vs ostatní prémiové vozy

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
petr3141

Re: 7er vs ostatní prémiové vozy

#61 Příspěvek od petr3141 »

Stepan1 píše:Jen technická:
Jaguár má dokonce svýho Snejka a JaraXe v jedný osobě. Jmenuje se Filip Turek, pražák. V komunitě se moc neuznává domácí bastlení, takže i to fórum je takový chcíplý, nicmééně!, kdo chce jezdit a neřešit, má to kam odvézt
Trochu OT, ale zajímavý video:
Neskutečný, co dokázal vybudovat, kloubouk dolu.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od JaraX »

Stepan1 píše:za to 15 let starej bavorák za pár set tisíc předělanej na zemní plyn, aby to majitel vůbec uživil, to je přímo reklama na image :lol: :lol:

Genesis je fajn, minimálně jako nový auto byl :)
kdo tu má zemní plyn v sedmě?
Filozof

#63 Příspěvek od Filozof »

Na OT jsme tady zvyklí ....další premiový vůz od pána ...

Jinak mluví zajimavě a má pravdu lidé si mají plnit sny.
Stepan1

#64 Příspěvek od Stepan1 »

Jarax: přepsal jsem se, moje chyba. Na pointě to nic nemění. Mluvit o image při přehrabování více než dekádu starých ojetin je směšný.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od JaraX »

tak E65 si snad tady nikdo nekoupí skrz image a LPG na to nemá žadný vliv
martyb

#66 Příspěvek od martyb »

Od nás má několik cigánů e65 a je to pohodlné i na mých 120kg, asi jako arnie, ale ve VW Phaeton se mi sedělo ještě líp, prý to má dokonce sedačky z Bentley, tak se není čemu divit. Image u e65 z roku 2001 je určitě velký :lol:
Filozof

#67 Příspěvek od Filozof »

E65 či podobné vozy jsou bych řekl pro radost z cestování. Prostě vybavený obyvák na cestě a ještě k tomu i bezpečný a proč nejezdit za polovinu pokud chci se silným motorem.
Snad každého věc co má za auto a jaké tankuje palivo pokud je člověk spokojený.

cigáni dnes už mají rádi F10-11 a F01 co jsem viděl asi 6 kusů ...
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#68 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Jen pro upřesnění s tou image. Myslel jsem značku jako takovou. Hyundai nikdy nebyla prémiová značka, za kterou by se někdo otáčel, měla šmrnc, jako je BMW, MB, Audi apod. Je jedno, jestli je to 15let starý auto, nebo 30 let anebo rok starý a že v tom jezdí jiný člověk než bílý. Nějakej Genesis Hyundaii nepomůže. V jejich limuzíně jsem teda nejel, ale jel jsem v Coupe. Je to sice úplně něco jinýho, ale když bych měl mluvit o zpracování, co je tady u toho vozu, tak je to hrůza. Plast, všude plast a zase vrzající plast. Zavření dveří urazí snad i jedničkovou Octávii. Přirovnal bych to k zavření popelnice, hotová pastva pro uši. Ošuntělý volant v 9t km. Abych to jen nehanil, tak se to dá dobře pořídit, myslím si, že to nebude nijak zvlášť padat na ceně, a dají se tomu vypnout natvrdo všechny systémy, takže ve finále zábavný auto.
martyb

#69 Příspěvek od martyb »

Většina lidí tady máte starý vraždy, píšete jak nový BMW jsou o hovně jak mají velký ledvinky a podobný kecy, ale ve skutečnosti každej by to nový auto chtěl. To je stejný u všech značek. Fanoušci nebo zákazníci si tu novou káru stejně koupí, stejně jako nový Iphone a nikoho smradlavá e65 nezajímá natož z toho dělat nejlepší káru na světě.
Filozof

#70 Příspěvek od Filozof »

martyB - to je jen tvuj pohled na věc a možná tací někteří jsou ale zkus se na to podívat z více pohledů.

Mě osobně se třeba Géčko líbí a je fakt kdybych to mohl mít tak bych ji chtěl a koupil si ji.
Stejně tak bych ale chtěl třeba auta jako jsou E32 7er 750i , pak 760i E65, E38 Alpina 6,0i. Starej Jaguár Apod.

A pokud je fakt který nikdo nemůže zpochybnit že většina automobilek šetří od přibližně 2008roku a výše tak to prostě tak bude.

Snejk i Jarax prostě vidí že jim zákazníci brečí u auta za MEGA či DVE že se tam vysypali věci co jinde u 20-30letého auta i po milionu km stále fungují ...
Nemusíme si dávat příklady je jich na klubu spousty.
Zkus se tedy podívat na to i z jiné stránky.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od JaraX »

vidím to na tchánové X5 e70, výhřev naftového filtru za 6,5k na kurvu spálenej, vyměníš výhřev, ale furt to nejde, aha, on spálil pojístku, tak hledáš dle Isty, a nemužeš ju najít, není tam ani slot, divny, hledáš dál, a pak se podíváš do isty pořádně a vidíš tam "F47 - fuse non-repleceable" prostě pojistky se už nemění, vyměnte celou pojistovku za 4k, a ideálně zavezte celýho zkurvenyho gazika jak by řekl matiz, do šrotu, protože už to nemá na cestě co dělat.
o tom že mu při startu chcíplo FRM3 a Snejk na to "to chcípá furt".
kam ta doba došla? to je jako BMW? ten gazík co se mu na volnoběh třepou okna?
Michal595

#72 Příspěvek od Michal595 »

Jarax ty si dovolil tchanovi kupitnaftovu x5???:) co sa stalo ze toto preslo v rodine take auto?
Ako ja si nemozem pomoct ale mne sa ta e70 stale paci, nemozes od toho cakat vlasnosti premioveho sedanu samozrejme lebo to je potom velke sklamanie ale ja to proste beriem ako uzitkove bmw tak k tomu aj tak nejak pristupujem a preto ju mam rad...a mimo to ono tietz ta e70 neni uz zrovna novinka v radoch bmw...
Ja skor rozmyslam ze co bude nastupca sedmicky a nejako v tom vobec nemam jasno ze kam potom...
TANN3R

#73 Příspěvek od TANN3R »

Martyb: další zhrzený majitel zánovního vozu prémiové produkce? :lol:
Nedivím se, taky bych byl nasranej, kdybych si nějakou takovou chcanku koupil kvůli masírování na návsi a ona tam ta ludra ani nedojede :D
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#74 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

TANN3R, ale on má pravdu, já bych nový auto taky chtěl, kdo ne ? Nevidím na tom nic špatného, jen prostě ty prachy za to nikdo nechce dát, pokud je má.
Ono jde hlavně o to, kdo po 10 letech tyhle auta koupí, protože dneska prostě ty auta konstatně najedou ty lepší 250-300 a je to smrt a nejakej Alipaša, je koupí za 300 a říká si, bude na vesnici oslňovat, ale nebudue, protože to nezaplatí.
V čem je teda problém koupit naftu v G v 80Kkm a ve 170Kkm ju prodat ? Ty průsery na sebe bere ten Lojza, kterej to v těhle km koupí a musí s tím počíátat a nebo s tím nejezdit.
To že E66 bylo bytelný auto, který jde proti času to neznamená, že nějaký takový se objeví, neobjeví, takže ještě pár let a stejně se budeme rozhodovat, tak jak píšu, nebo alepoň já tedy určitě ano.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od JaraX »

Michal595 píše:Jarax ty si dovolil tchanovi kupitnaftovu x5???:) co sa stalo ze toto preslo v rodine take auto?
Ako ja si nemozem pomoct ale mne sa ta e70 stale paci, nemozes od toho cakat vlasnosti premioveho sedanu samozrejme lebo to je potom velke sklamanie ale ja to proste beriem ako uzitkove bmw tak k tomu aj tak nejak pristupujem a preto ju mam rad...a mimo to ono tietz ta e70 neni uz zrovna novinka v radoch bmw...
Ja skor rozmyslam ze co bude nastupca sedmicky a nejako v tom vobec nemam jasno ze kam potom...
je pravda že ta naftová E70 je jízdně a komfortem 100x horší jak ta V8, to máš pravdu. No bylo to tak že tchán kvuli svým kolenům už nemůže jezdit daily 7er, a tak ji má na dlouhé trasy a chtěl nějaký gazík, tak jsme projeli pár 4,8i, včetně výletu do De, a všecko totální hujdy zničený, pak našel tudle 35D fakt krásnou po prvním majiteli a aniž by to se mnou nějak řešit, tak s tím za mnou přišel, no přešlo ho to naštestí stejně rychle jak to přišlo.
užitkové BMW neexistuje, ta E70 není o moc víc užitková jak E65, jasně, pár věcí to umí "užitkověji" ale furt jako užitkové auto bych to proti E65 rozhodně nenazíval, užitkové auto je Transit, Viano, Voyager, jenže tydle auta zdaleka nechcou tolik peněz jak ten BMW gazík,. když narveš 100k do M5 a pak se projedeš, není ti líto jedné jediné koruny, ale když jsem se projel v té E70, tak mi bylo líto každé koruny co to auto chtělo.

co bude nástupce sedmičky to "rozmýšlám" už hodně dlouho a žadného jsem zatím nenašel.
Michal595

#76 Příspěvek od Michal595 »

A co ho stihlo nasrat na nafte skus napisat...
Ako neni mozno spravne slovo "uzitkove" auto ale proste ze som od toho nikdy necakal nejaky "luxus" alebo co, proste to beriem tak ze je to praktickejsie do mesta kedze mas lepsi vyhlad neriesi obrubniky, ma to praktickejsi kufor kde som zatial vzdy nadrbal co som potreboval a lepsie sa do toho leze a vylieza...
Ako ja som tak ze tak kazde 2-4 roky vymyslam nejaku zmenu, takze tak nejak nad tym uz spekulujem ale vsade mi nieco "vadi" , to ze nad lpg nemusim ani uvazovat je jasne takze to neriesim, rad by som zostal u benzinu...najviac sa mi paci asi nova sedma teda skor asi este ta pred fl, ale "odradza" jak aj ty a aj Snejk hovorite ze je to na hovno...otazka ze keby sa kupi nieco co ma mensi najazd ci by to nebolo este ok povedzme auto co ma 50-100tis km nabehanych ja na tom spravim 50tis ma si myslim ci by to prezilo bez ziadnych zasadnejsich problemov alebo by to nebola moc cesta....pozeram , neukrizujte ma, aj A8 alebo Sko uz to novsie ale hovorim vsade si najdem nieco co mi nejako nie az tak vyhovuje...mrknem aj Range Rover, coz by aspon kusok mohlo splnat komfort len tam sa este bojim este viac spolahlivosti lebo poznam vela ludi co na to dost nadava jak je to na hovno so servisom...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od JaraX »

to sou všechno auta co o dost víc stojí na pořízení a taky mají i o dost dražší servis, ale to už prostě k tomu patří, taková je doba, jen si uplně nemyslím že to nabídne nějak něco víc, ten rozdíl proti E65 není nijak propastnej, asi nejvíc bych řešil Sclass, no zkus a uvidíš co se ti bude libit.Range spíš misto X5 ne?
Michal595

#78 Příspěvek od Michal595 »

Jasne to ze obstavacia cena bude inde to je mi jasne, stale som v stadiu ze nie som ochotny kupit nove auto a zniest si zase ten najbrutalnejsi prepad na cene, takze nieco jazdene budem pozerat, ale uz to nebude urcite rocnik podobny ako je sedma, uprimne nikdy som nemal take "stare" auto ale proste som to chcel vyskusat a zazit tak som si to kupil...
Sko co som pozeral tak w222, tam mi stale trosku nereze exterier aj ked nejaky amg je uz okej, intros ma seru tie tablety co je uz ale asi vsade niekde viac niekde menej, a teda stale sa mozno naivne neviem zbavit toho ze zostarnem o 10rokov....stale sa presviedcam ze som mlady:)))
Range som uvazoval ze by mohol ponuknut komfort ktory napr v x5 neni at tak nejako, sklbil by vyhody vyssieho posedu atd....aj ked napr posed v sedme mi nejako nevadi, myslim nastupovanie vystupovanie, je to "vyrazne vyssie ako napr bratova A6, tam mam pocit ze sadam do formule...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od JaraX »

pokud máš takové finanční možnosti, tak bych se vykašlal to nacpat do aut, určitě ti ty peníze nespadli z nebe, tak to radši procestuj, kup si auto pro radost, nějakou M3, M6 apod, a užívej života, dát milion za rok ježdění v autě není optimální investice.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od matiz »

Ty woe, on mne tak brutalne naprasi... Ja sice rikam ze to jsou Gaziky, ale myslitm to tak nejak hezky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ted bych do jednoho potreboval zadni dif...
Odpovědět