- 99 procent autoskel neumí u BMW nalepit sklo, řešil jsem to mockrát, u většiny BMW je třeba pod sklo dát speciální origo BMW podložky, které přesně vymezí kam sklo patří, zrovna nedávno jsem to řešil, když tu byl zákazník co mu v autoskle lepili sklo, Snejk mu tam pak něco lakoval, a od té doby mu auto pískalo, říkam lišty kolem skla, to ti mohl Snejk vyměnit příchytky a bylo, no nemohl, dalí jsme příchytky, ale lišty do nich nešli nacvaknout, po chvilce bádání jsme přišli na to že je sklo asi o 2mm výšš než má být a proto to nešlo, takže hezky znova výměna. my ty příchytky kdysi dávno nepoužívali, upozornil nás až caknakis že po výměně skla je v o něco větší hluk, tak zkoumání, bádání a samozřejmě jsme tehdy nevěděli že tam mají nějaké být. takže na todle velký pozor, jinak vám to bude zbytečně hučet, origo postup není jen tak pro srandu králíkům a BMW není Felicie
- pokud dáš sklo bez znáčku, už nikdy ti pojištovna nezaplatí sklo se znáčkem,
- auto sklo umí taky dodat sklo s logem BMW, ale kupuje ho od BMW, resp např Pilkington vyrobí sklo s logem BMW, to prodá BMW, BMW ho prodá zpět pilkingtonu a pak ho může pilkington prodat se znáčkem, jelikož neorigo značka nemůže prodávat věc s logem BMW jako svůj výrobek, ale může to vyrobit pro BMW a pak jim to prodat zpět, pak už je to jen přeprodej. Mám pár kamarádů v AGC a je to sranda. třeba když si v Teplicích v AGC nechá pán na OII dát sklo se znáčkem. v Teplicích ho vyrobí, pak se zajede podívat do Itálie, protože škodovka má sklad skel v Itálii, no a pak přijede do Teplic a nalepí se pánovi. pán spokojenej, Gréta spokojená

- u Fka je víc podmínek skla než jen HUD, např KAFAS, a sklo v plné výbavě nebude ani v náhradě rozhodně z a 12 s prací.
- už nějakou dobu pojštovny neuznávaj skla z povinnýho a skla se dají dělat jen z pojíštění skel, havarijka, apod. od dob kdy babety rozbíjeli skla za 100k na autobusech je to přešlo

- na zacelování bych se vykašlal, jelikož pojištovna už ti nikdy nezaplatí pak nové sklo, při prohlídce řeknou že sklo bylo v minulosti zaceleno a pojistka padá.