Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
PRAHAV8

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

#2681 Příspěvek od PRAHAV8 »

JaraX píše:o BAN už jsem žádal, ale nevyšlo to.
tak zkusím znovu. žádám o BAN svého učtu JaraX zde na BMWklubu na základně porušení pravidla č.3.
Pravidlo 3:
Jakékoliv obviňování, pomluvy a napadání administrátorů a moderátorů, včetně užití vulgární komunikace, bude znamenat Vaše OKAMŽITÉ vyloučení z fóra bez posouzení oprávněnosti Vašeho obvinění. Slovo moderátorů tohoto fóra je konečné - jakákoliv veřejná polemika o jejich rozhodnutí bude potrestána, případně až vyloučením z fóra. Pokud potřebujete řešit nějaký konflikt, obraťte se, prosím, výhradně na moderátora dané sekce pomocí SZ, nebo v případě neuspokojivého řešení Vašeho problému kontaktujte pomocí e-mailu na rada@bmwklub.cz Výkonnou Radu, která Váš případ posoudí a rozhodne o potrestání moderátora nebo Vás.
Zdůrazňujeme: jakýkoliv pokus o VEŘEJNÉ obvinění kohokoliv z moderátorů pro Vás znamená okamžitý BAN bez ohledu na pravdivost čí nepravdivost Vašeho obvinění.

ADMINi BMWKLUBU jsou ČURÁCI! (někdy to jinak nejde), myslím že to je patřičný důvod.
Snažil jsem se řešit problém tohoto tématu a odpověd je tato

Zdravím,
chtělo by to někoho z moderátorů kdo čte 7er pravidelně,
bohužel nevím o co jde a číst 290 stránek asi číst nebudu.
Tak sorry..
Měj se..
Igor Matal

Člověk který by měl možnost přesně kontaktovat člověka který by to mohl začít řešit tak nechce pomoci.

Jinak koho by zajímalo co jsem psal já tak tady to je

ahoj, chtěl bych se zeptat je možné řešit toto téma? http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f ... start=2670 Docela se to zvrhlo a nikdo to neřídí. Díky
soukupadam

#2682 Příspěvek od soukupadam »

To je jak ta věznice La Paz, kde si trestanci vládnou sami.
Jaris330D

#2683 Příspěvek od Jaris330D »

Tady admini moc nefunguji. Kdysi jsem navstevoval jedno forum, kde se do me pustil jeden kluk a napsal, ze jsem troll, protoze to neumim a ja mu napsal, ze uceny nikdy z nebe nespadl ty malomrde a dostali jsme hned oba ban na 2dny. Od te doby jsem si uz daval majzla.
soukupadam

#2684 Příspěvek od soukupadam »

Pro pobavení důkaz, že existuje i horší spz než 6AY

https://soukupadam1.rajce.idnes.cz/chci ... 5280_n.jpg

Obrázek
kurevtor

#2685 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše:
JanaX píše:
JaraX píše:já se z ničeho nehroutím, jen jsem šel jinou cestou. klidně mě tady na klubu můžeš nahradit. nemám s tím problém.
že bych prodal nick :D
Ahoj, jsem JanaX, n jakože novej JaraX, mám rád nafty a E60, servisujem i nějaký E65 benzínový, ale to proto, že jsou to starý zákazníci, postupně vymíraji... Ptejte se mě na co chcete, odpovím všem :lol:
to by mě zajímalo kterýmu čurákovi todle přijde vtipny, prosím adminy o prověření ip adresy v rámci pravidla č.1
mne treba! :lol: Prekvapko, ze?
Zjistilo se neco analyzou IP adresy? Uz se podalo T.O. za kyber LPG sikanu? :)

Jaraxi, fakt me dojimas tou svou ublizenosti a vztahovacnosti. Mas to zapotrebi? :D
Kdyz se ti nekdo odvazil oponovat, neni to tak davno, tak si s velkym halo odesel a vsem si nam to tu zduraznil, ze odchazis a jako fakt navzdy a ze uz sem nebudes postovat rady. Dost nas to vsechny sebralo, vim ze byly nejaky slzicky, par lidi kvuli tomu dokonce skoncilo v Bohnicich na trinactce. Za jak dlouho jsi byl zpatky? A ted jedes stejnou trapnost, natvrdo a nekompromisne koncis s hazenim perel svinim (PetoK je takove selatko, Ettore a ja jsme samozrejme bachyne jak svine) a uz sem nebudes davat sve rady, ale budes si to tu cist a reagovat pres SZ. Takze nekdo vleze do tematu a tam jsou od tebe komentare, SZ, SZ, SZ oba dva.... Nepripada ti to trapne?
Ja ti samozrejme nechci ani v nejmensim upirat pravo na to nekomu radit nebo mu cpat svuj nazor do roztrhani tela.... ale..... je potreba psat komenty "SZ", aby jako vsichni videli, ze jsi aktivni. Fakt si nas tim dost ztrestal a pokazdy, kdyz vidime tve "SZ" si vycitame jaky jsme byli hlupaci, ze jsme na tebe zkouseli ironii a nadsazku a pokusy o humor.
:lol:
TANN3R

#2686 Příspěvek od TANN3R »

soukupadam píše:Pro pobavení důkaz, že existuje i horší spz než 6AY

https://soukupadam1.rajce.idnes.cz/chci ... 5280_n.jpg
To je pořád slabé oproti tomu, co si někteří dementi dávají na značky na přání.
Travison

#2687 Příspěvek od Travison »

když si nechávate zrepasovat světla, měníte i plexi za nový nebo necháváte jen rozleštit?
horan

#2688 Příspěvek od horan »

Na předface nejsou nový kryty. Musí se udělat starý. Na face se dají koupit.
Jaris330D

#2689 Příspěvek od Jaris330D »

Pokud jsou ty plexi hodne ponicene a rozlesteni by uz nepomohlo, tak je jedina moznost obednat cele svetla v zakladu (halogen, aby byly co nejlevnejsi) a prehazet vnitrky. Nekdo to takhle uz pry delal, ale nahradni se bohuzel koupit nedaj.
PetoK

#2690 Příspěvek od PetoK »

Hm, aky je tu zrazu klidek, ked ma niekto zase kramy... :D
TANN3R

#2691 Příspěvek od TANN3R »

Jo a v podstatě to tady umřelo. Výhra :lol:
Vanessa_CZ

#2692 Příspěvek od Vanessa_CZ »

tak lepsi jak cist SZ, SZ, SZ.....
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#2693 Příspěvek od RedBaron »

Tvl já to chodil posledních pár měsíců jen číst, ale máte tu dva nejlepší servisáky přes sedmy v ČR a libujete si, že jste jednoho z nich odpálili? Co na to říct, asi tohle...

A nekonecne hordy tataru se jako zaplava valily pres urodne plane a vesnice a mesta sousedniho kralovstvi, a plenily a nicily vse, co se pripletlo pod drevena kola jejich vozu, sukovitymi kyji rozbili vzacny porculan a jemnou drevorezbu, smrdutymi pochodnemi zapalili uhledna staveni a obdelana policka, rezavymi meci zabili muze a k smichu malymi curaky znasilnily zeny a panny, a jejich jizda se nezdala nikdy skonciti, protoze zeme se od obzoru k obzoru cernala jejich privalem, jakoz i spousti, kterou za sebou zanechavali...

Presmutnym pohledem z koruny stromu sledoval chovatel uslechtilych koni Jurko, kterak sam velky nacelnik tataru s prilbici ve tvaru kokota sesedl se sve unavene krivonohe herky a za radostneho chrochtani svych spinavych primitivnich kumpanu jal se zlomenou savli parati bricha nebohych plnokrevniku, az do te doby pokojne ustajenych pod skromnou striskou staje.

"Kdyz ja nemuzu mit kone, tak ani nikdo jiny!", kricel, az mu sliny od huby odletovaly. "Osel je beztak nejlepsi na kratke trate a navic na nej vysplham i bez schudku." Pri pohledu na jeho monstrozni brich nebylo sporu o tom, ze vi, o cem mluvi.

A cele stado nicemnych tataru, jichz bylo tak mnoho, ze sva jmena museli druhdy doplnovati cislici, aby se od sebe odlisili, zlomyslne pokyvovalo hlavami a spokojene sledovali umirajici ore, zatimco jejich upoceni osli znudene hykaje prezvykovali spalene zbytky travy a ohankami odhaneli mouchy sedajici jak na ne, tak na jejich majitele samotne.
kurevtor

#2694 Příspěvek od kurevtor »

coze? kdo tu koho odpalil? :lol: Vzdyt Jarax odesel dobrovolne sam, my jsme mu psali 100x vsichni, ze neni treba si vse vykladat osobne a chovat se jak dite a prosit tu verejne o ban. Trapas. Snad je svepravnej a vi co dela, zase ( :D ), takze asi ne treba z neho delat mucednika, ktereho nekdo odnekud vyhnal
Vanessa_CZ

#2695 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Navic mi prijde ze uz se tu reklo snad vsechno ;)
Jaris330D

#2696 Příspěvek od Jaris330D »

O par radku niz se PrahaV8 pta na teplotu v prevodovce, tak mu muze poradit vy mistri sveta.
Vanessa_CZ

#2697 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Tady to mas i s obrazkem.

kurevtor

#2698 Příspěvek od kurevtor »

kde je JanaX?
Filozof

#2699 Příspěvek od Filozof »

REDBARON to napsal trefně.... ;)

A jaraxe chápu a vůbec se mu nedivím, když si dá pár týdnů oddech od některých lidí ...

Připomíná mi to kauzu za dávných časů tzv. zlaté mládeže co dělala bordel protože už nevěděla co roupama dělat, házeli lidi z mostu nebo pod kola jedoucí tramvaje či se naháněli v autech
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2700 Příspěvek od matiz »

Filozof: Jako mas pocit ze tu nekdo haze nekoho z mostu nebo pod kola??? Nebo ze by se tady choval nekdo obdobne? Nemas tam nekde otevreny toluen?????

Vysral se na to, no budiz, jeho volba... Zbude mu vic casu na rodinu nebo na konicky nebo na cokoliv co ho bavi. Navic zcela jiste neni nedostupny, kazdy mu muze napsat, zavolat, kazdy mu muzete ten svuj KLENOT na opravu privezt. To ze vsechny informace nejsou zdarma a na zlatem podnose je proste fakt. Navic drtivou vetsinu jich tady mate, staci HLEDAT. Jo, ja vim, v tom bordelu nejde najit nic, no jake jste si to udelali, takove to mate. Ale zase na druhou stranu se ty benziny prece nekurvi, ani nic nechcou.
Odpovědět