Snažil jsem se řešit problém tohoto tématu a odpověd je tatoJaraX píše:o BAN už jsem žádal, ale nevyšlo to.
tak zkusím znovu. žádám o BAN svého učtu JaraX zde na BMWklubu na základně porušení pravidla č.3.
Pravidlo 3:
Jakékoliv obviňování, pomluvy a napadání administrátorů a moderátorů, včetně užití vulgární komunikace, bude znamenat Vaše OKAMŽITÉ vyloučení z fóra bez posouzení oprávněnosti Vašeho obvinění. Slovo moderátorů tohoto fóra je konečné - jakákoliv veřejná polemika o jejich rozhodnutí bude potrestána, případně až vyloučením z fóra. Pokud potřebujete řešit nějaký konflikt, obraťte se, prosím, výhradně na moderátora dané sekce pomocí SZ, nebo v případě neuspokojivého řešení Vašeho problému kontaktujte pomocí e-mailu na rada@bmwklub.cz Výkonnou Radu, která Váš případ posoudí a rozhodne o potrestání moderátora nebo Vás.
Zdůrazňujeme: jakýkoliv pokus o VEŘEJNÉ obvinění kohokoliv z moderátorů pro Vás znamená okamžitý BAN bez ohledu na pravdivost čí nepravdivost Vašeho obvinění.
ADMINi BMWKLUBU jsou ČURÁCI! (někdy to jinak nejde), myslím že to je patřičný důvod.
Zdravím,
chtělo by to někoho z moderátorů kdo čte 7er pravidelně,
bohužel nevím o co jde a číst 290 stránek asi číst nebudu.
Tak sorry..
Měj se..
Igor Matal
Člověk který by měl možnost přesně kontaktovat člověka který by to mohl začít řešit tak nechce pomoci.
Jinak koho by zajímalo co jsem psal já tak tady to je
ahoj, chtěl bych se zeptat je možné řešit toto téma? http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f ... start=2670 Docela se to zvrhlo a nikdo to neřídí. Díky