Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#8561 Příspěvek od Filozof »

přesně tak si to myslím taky. Koupit starší auto tak prostě je několik věcí co chci a lpět na plné výbavě je hezký ale pak to zabere šílenej čas.

A než plnou výbavu tak raději perfektní stav auta a pár věcí oželet pokud to není nic klíčového.

Pokud někdo lpí na skoro plné výbavě a individual a nevím co vše pak se holt auta vybírají roky ... a ne měsíce. :lol:
soukupadam

#8562 Příspěvek od soukupadam »

Nejlepší je, když ti řeknou, že to nemá dvd changer nebo ten starodávnej zadní monitor nebo podobný neoužitelný hovno. Že bez toho by to teda nekoupili.
jurajof

#8563 Příspěvek od jurajof »

vcera jsem jel ve svy sedme vzadu, tak jsem si pustil film z dvd...jako neda se na to moc koukat no:) nejlepsi benefit je zvuk:)
Pro deti ale dobry...nahazet tam zmenseny pohadky apod...tam mi to smysl dava uz vetsi...
ale stejne no, tablet je tablet:)
soukupadam

#8564 Příspěvek od soukupadam »

Jasný pokud to tam je a nechceš to, tak je to něco navíc. Pokud máš vypalovačku. Ale že bych prostě vybíral auto roky kvůli výbavičce nebo barvě kůže to ne. Vždyt mezitím si to rozmyslim a budu chtít 4 jiný auta.
jurajof

#8565 Příspěvek od jurajof »

nebylo to rozhodne must have, ale vypada to proste dobre:) Je fajn ze si tam muzes hrat s radiem, cdckem apod...to je supr...na filmy uz je to horsi.

Zrovna barva interiéru byla pro mě docela důležitá...věděl jsem že nechci bilel, sedej, zelenej, cernej....ten co jsem chtel nejvic (rust brown), ale nemam (mam amaroun)..presne, udelal jsem kompromis a jsem spokojenej:)
mcfil

#8566 Příspěvek od mcfil »

Fido píše:Nekoupit hezky auto jen kvuli tomu, ze nema odvetravani je imho vymluva. Ano, odvetravani je prijemna vec a je dobry ho mit, ale rozhodne to podle neni "must-have". Stejne jako x dalsich veci. Tahle onanie nad vybavou je tady obcas vazne zabavna. Jasne, ze nejlepsi je mit "vsechno", ale ja si vzdy myslel, ze se auto kupuje primarne podle celkoveho stavu a jak se kupujicimu libi vizualne. KAZDY ojety auto je kompromis, protoze si ho vybiral jako prvni nekdo jiny ...
pro mě je odvětrávání must have (měl jsem ho a bylo puštěné v létě pořad. Bez něj jsem pořad mokrej.
TANN3R

#8567 Příspěvek od TANN3R »

Fido ti snad jasně napsal, že ho nepotřebuješ :lol:

Must have výbavu si snad určí každej sám. Pro mě to třeba je zrovna to odvětrání taky.
ettore

#8568 Příspěvek od ettore »

https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-74 ... ml?ref=srp

To vypadá i ze spodu hodně dobře :D
Fido

#8569 Příspěvek od Fido »

100 lidí, 100 chutí. Podle me to must-have není a pokud je to pro někoho KO kriterium při koupi, tak mi to přijde zvláštní, nicméně to naprosto respektuju.

Můj příspěvek byl myšlen tak, že u těch inzerovaných aut se většinou hledá cokoliv jako důvod, proč to není vhodné protože jinak "už bych pro to jel, protože to bude do hodiny pryč".
Jaris330D

#8570 Příspěvek od Jaris330D »

Kdysi jsem se o tom bavil se Snejkem. Rikal, ze sedmu dela sedmou vybava, tak proc se okradat o neco, co je prijemne. U me je proste zaklad, (podvozek, vyhrivane a ventilovane sedacky, komforty vsude, Long, vyhrivany volant, webasto, dvojite okna, Logic, soft close, hydrokufr) a dalsi veci jedine plus. Ja neresim stropni klimu, zadni i-drive, adaptivni tempomat, komfortni vstup, DVD, masaze, lednicku, protoze to zabira kufr. Jedine, co bych bral jsou dynamic svetla.
Jaris330D

#8571 Příspěvek od Jaris330D »

ettore píše:https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-745li-japan-import-aus-erster-hand-rijnsburg/281304778.html?ref=srp

To vypadá i ze spodu hodně dobře :D
Spis mel vyfotit zadni napravu, ta muze pekne hnit. Vyfuk je z nerezu a jinak tam nema co starmout.
mcfil

#8572 Příspěvek od mcfil »

Fido píše:100 lidí, 100 chutí. Podle me to must-have není a pokud je to pro někoho KO kriterium při koupi, tak mi to přijde zvláštní, nicméně to naprosto respektuju.

Můj příspěvek byl myšlen tak, že u těch inzerovaných aut se většinou hledá cokoliv jako důvod, proč to není vhodné protože jinak "už bych pro to jel, protože to bude do hodiny pryč".

No vidíš, a já třeba, i když musím čekat a i tak z toho co bych chtěl tak slevuju a dělám kompromisy už jsem na pár aut jel. A jediné co odradilo od koupě bylo doporučení Jaraxe, že bych to do A stavu dostával a x set tisíc nad cenu auta.
soukupadam

#8573 Příspěvek od soukupadam »

Jaris330D píše:Kdysi jsem se o tom bavil se Snejkem. Rikal, ze sedmu dela sedmou vybava, tak proc se okradat o neco, co je prijemne. U me je proste zaklad, (podvozek, vyhrivane a ventilovane sedacky, komforty vsude, Long, vyhrivany volant, webasto, dvojite okna, Logic, soft close, hydrokufr) a dalsi veci jedine plus. Ja neresim stropni klimu, zadni i-drive, adaptivni tempomat, komfortni vstup, DVD, masaze, lednicku, protoze to zabira kufr. Jedine, co bych bral jsou dynamic svetla.
A zrovna ten bezklíčovej přístup je u toho auta, jedna z top věcí.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#8575 Příspěvek od matiz »

To uz tady bylo, at nikoho ani nenapadne na to jezdit. Nekolikrat bourane, jiny motor, plyn stylem katastrofa, interier vybydleny, nyni prebarveny, lak doskrabany, loupal se, nevzal jsem to ani na ty dily.
Filozof

#8576 Příspěvek od Filozof »

matiz: Co myslíš tu hujdu za 97K ?
matiz
Kontaktovat uživatele:

#8577 Příspěvek od matiz »

Jaris330D

#8578 Příspěvek od Jaris330D »

soukupadam píše:
Jaris330D píše:Kdysi jsem se o tom bavil se Snejkem. Rikal, ze sedmu dela sedmou vybava, tak proc se okradat o neco, co je prijemne. U me je proste zaklad, (podvozek, vyhrivane a ventilovane sedacky, komforty vsude, Long, vyhrivany volant, webasto, dvojite okna, Logic, soft close, hydrokufr) a dalsi veci jedine plus. Ja neresim stropni klimu, zadni i-drive, adaptivni tempomat, komfortni vstup, DVD, masaze, lednicku, protoze to zabira kufr. Jedine, co bych bral jsou dynamic svetla.
A zrovna ten bezklíčovej přístup je u toho auta, jedna z top věcí.
To je, ale taky se vecne serou ty kliky a oprava neni levna. Kdyby to bylo bezporuchove.
horan

#8579 Příspěvek od horan »

Mám najeto něco přes 400000 a blbne jedná zadní klika. Nejde s ní zamykat. Řidičovu jsem musel opravit (přelomené kabely). Jinak fungují.
soukupadam

#8580 Příspěvek od soukupadam »

Filozof píše:matiz: Co myslíš tu hujdu za 97K ?
že ty na ní máš zálusk?
Odpovědět