A než plnou výbavu tak raději perfektní stav auta a pár věcí oželet pokud to není nic klíčového.
Pokud někdo lpí na skoro plné výbavě a individual a nevím co vše pak se holt auta vybírají roky ... a ne měsíce.

pro mě je odvětrávání must have (měl jsem ho a bylo puštěné v létě pořad. Bez něj jsem pořad mokrej.Fido píše:Nekoupit hezky auto jen kvuli tomu, ze nema odvetravani je imho vymluva. Ano, odvetravani je prijemna vec a je dobry ho mit, ale rozhodne to podle neni "must-have". Stejne jako x dalsich veci. Tahle onanie nad vybavou je tady obcas vazne zabavna. Jasne, ze nejlepsi je mit "vsechno", ale ja si vzdy myslel, ze se auto kupuje primarne podle celkoveho stavu a jak se kupujicimu libi vizualne. KAZDY ojety auto je kompromis, protoze si ho vybiral jako prvni nekdo jiny ...
Spis mel vyfotit zadni napravu, ta muze pekne hnit. Vyfuk je z nerezu a jinak tam nema co starmout.ettore píše:https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-745li-japan-import-aus-erster-hand-rijnsburg/281304778.html?ref=srp
To vypadá i ze spodu hodně dobře
Fido píše:100 lidí, 100 chutí. Podle me to must-have není a pokud je to pro někoho KO kriterium při koupi, tak mi to přijde zvláštní, nicméně to naprosto respektuju.
Můj příspěvek byl myšlen tak, že u těch inzerovaných aut se většinou hledá cokoliv jako důvod, proč to není vhodné protože jinak "už bych pro to jel, protože to bude do hodiny pryč".
A zrovna ten bezklíčovej přístup je u toho auta, jedna z top věcí.Jaris330D píše:Kdysi jsem se o tom bavil se Snejkem. Rikal, ze sedmu dela sedmou vybava, tak proc se okradat o neco, co je prijemne. U me je proste zaklad, (podvozek, vyhrivane a ventilovane sedacky, komforty vsude, Long, vyhrivany volant, webasto, dvojite okna, Logic, soft close, hydrokufr) a dalsi veci jedine plus. Ja neresim stropni klimu, zadni i-drive, adaptivni tempomat, komfortni vstup, DVD, masaze, lednicku, protoze to zabira kufr. Jedine, co bych bral jsou dynamic svetla.
To je, ale taky se vecne serou ty kliky a oprava neni levna. Kdyby to bylo bezporuchove.soukupadam píše:A zrovna ten bezklíčovej přístup je u toho auta, jedna z top věcí.Jaris330D píše:Kdysi jsem se o tom bavil se Snejkem. Rikal, ze sedmu dela sedmou vybava, tak proc se okradat o neco, co je prijemne. U me je proste zaklad, (podvozek, vyhrivane a ventilovane sedacky, komforty vsude, Long, vyhrivany volant, webasto, dvojite okna, Logic, soft close, hydrokufr) a dalsi veci jedine plus. Ja neresim stropni klimu, zadni i-drive, adaptivni tempomat, komfortni vstup, DVD, masaze, lednicku, protoze to zabira kufr. Jedine, co bych bral jsou dynamic svetla.
že ty na ní máš zálusk?Filozof píše:matiz: Co myslíš tu hujdu za 97K ?