včera se mi v autě objevilo něco, co mi úplně hlava nebere. Byl jsem v servisu - přezutí, výměna oběhové řemene, doplnění + čištění klimatizace (sprej co se stříká do výdechů klimatizace + patrona na dezinfekci auta, která se vystříká do prostoru).
Po cestě domů, se v autě začaly ozývat dost divné zvuky, pro odvážné přidávám video - https://youtu.be/upJifDFTG-I.
Ztlumit to nejde, utišit to nejde, děje se to i bez klíčku v zapalování, stačí jenom odemknout dveře. Jediné, jak se to dá "vypnout" je vystoupit z auta a auto zamknout nebo odpojit baterku. Zvuky se občas i trošku mění, večer po tom co auto chvíli stálo (asi 2 hodiny), jsem se do něj šel ještě podívat a místo praskání bylo jenom tišší, ale souvislé hučení. Nějakou dobu levá část reproduktorů (dveře u řidiče) nehrála vůbec a ozýval se jenom ten šílenej zvuk, večer pak dveře u řidiče hrály, ale zase tam bylo to hučení, tentokrát bez praskání...
Je to spíš blbá shoda náhod nebo se mohlo například stát to, že ta čistící sračka do klimatizace vytekla na nějaký kontakty rádia uvnitř palubní desky, který se dostaly do zkratu? Nemáte někdo s něčím podobným zkušenost? Hledal jsem i v zahraničí, ale že bych z toho byl moudřejší, to se úplně říct nedá...
Je to dost flustrující, když člověk u auta stojí, zní to jak obrovská nádoba na popcorn

Poslední šestičíslí VIN PZ02675, co se audia v autě týká, mělo by tam být Navigation System Business + HiFi Speaker System.
Díky za každej postřeh.