Prosím Vás, skúsenejších, ktorí s týmito autami už máte niečo odžité o doplnenie zaujímavej výbavy, a prípadne opravy ak niečo uvedené nesedí. Hodil som tam aj odkazy na videa

Must have
- Auto
- S229A - Dynamic Drive (DD) - Viac info
- S223A - Electronic Damper Control (EDC) - Poznáte podľa nastavenia v iDrive
- SA524 - Adaptive Headlights - Natáčacie svetlá
- S541A - Active Cruise Control - Radarový tempomat - Poznáte podľa senzoru v prednom nárazníku, z pohľadu vodiča je to ten pravý
- SA677 - Logic7 - Podľa niektorých vôbec najlepší audio systém v aute - Poznáte podľa nastavenia v iDrive
- S323A - Soft-Close - Poznáte pri zatvorení dverí
- SA322- Comfort access - Tzv. CA kliky a Keyless štartovanie - Poznáte podľa toho, že kľučky sú chrómové
- S356 Climate Comfort Laminated Glass, S358 Climate Comfort Windscreen - Dvojité okná s s fóliou proti infračervenému svetlu vďaka čomu je v interiéri chladnejšie.
- Chladená a vyhrievaná priehradka - Poznáte podľa 4 otočných tlačítiek na ovládaní klimatizácie
- Koža
- Nasca - Štandardná výbava, tvrdšia koža, môže mať vyhrievanie aj ventiláciu
- Club - Príplatková výbava, mäkká koža, môže mať iba vyhrievanie
- Merino - Individua výbava, mäkká koža, môže mať aj vyhrievanie aj ventiláciu
- Auto
- S220A - Self-levelling suspension - Nivo - Vzadu sú mechy ktoré sa prispôsobujú záťaži v kufry a stále držia rovnakú výšku vozidla
- S255A - Sports leather steering wheel - Športový troj ramenný volant
- Predná časť
- SA455 - Active (massage) front seats (only with SA 456 comfort seats) - Masážne sedadlá vpredu - Poznáte podľa tretieho tlačítka pod vyhrievaním a chladením na stredovej konzole
- SA453 - Ventilation and heating: front seats (incl. SA494, only with SA456) - Poznáte podľa tlačítka na stredovej konzole
- SA248 - Steering wheel heating, only with seat heating for driver and front passenger (SA494) - Poznáte podľa tlačítka hneď vedľa tlačítka na nastavovanie polohy volantu
- Zadná časť
- S496A - Seat heating, rear - Poznáte podľa tlačítka vzadu na stredovej konzole
- SA454 - Ventilation and heating: rear seats (incl. SA496, only with SA453) - Poznáte podľa tlačítka v zadu na stredovej konzole
Pre niekoho možno zaujímavé
- Auto
- SA235 - Tow bar with removable head - Ťažné zariadenie

A ešte pár otázok:
1. Videl som tu diskusiu o auto stop, ja to poznám pod pojmom auto hold a je to fakt super, poznáte to v e65? Moc to v autách nevidím je to skôr raritné? prípadne sem hoďte kód ak ho viete

A: Je to funkcia Auto Park/ Auto P, patrí do základnej výbavy a aktivuje sa tlačítkom hviezdy na volante.
2. Keď mám ACC tak to nejde prepnúť na klasický tempomat, áno? Počul som pár názorov, že v E65 ešte nieje úplne vychytaný a stáva sa, že zbytočne skôr brzdí a potom prudko akceleruje? Aký je nato váš názor?
A: Občas to registruje auta v inom pruhu, nie je to dokonalé ale mne to vychádza že radšej mať ako nemať
3. Nenašiel som označenie výbavy pre dvojité okná a chladenú priehradku, viete to niekto prosím?
A: Okná sú S356 a S358.
4. A čo CD a DVD charger používate to? Ja už si neviem predstaviť vypaľovať CDčká, používam na hudbu BT, ako ste natom vy? Máte tam dension alebo frčíte na CD?

5. Asistent ďiaľkových svetiel, funguje to správne? Vidím, že do nových aút to pribúda len posledné roky a teda ma zaujíma ako to fungovalo napríklad v tom 2005

A: Podobne ako ACC, nie je to dokonalé ale mne to vychádza že radšej mať ako nemať
Za vaše postrehy vopreď ďakujem