V idrive nic neni? Melo by to tam byt540david píše:Kluci kde nastavím automatické zamknutí po rozjezdu? Bez softclose a komfort přístup. 740i 2006. Dikes
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
-
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
V iDrive to neni je to pres kodovani-CKM
Je tu někdo,kdo si zkoušel opravit nehrající reproduktory CD přehrávače co je v E65. Podle internetu by to asi nemělo být tak složité.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:

xaler píše:Je tu někdo,kdo si zkoušel opravit nehrající reproduktory CD přehrávače co je v E65. Podle internetu by to asi nemělo být tak složité.
- soukupadam
Je to snadny. Vlastne plug and play. Vem ASK hod ho do popelnice a sezen jiny idealne z FL s AUX.
Kdyz to neni slozite, tak nevim na co cekas. Sezen si koncaky a mas to za 30 minut
. Zrovna si udelej i Logic. Nebo kup jety ASK, ale mnoho zdaru pri shaneni na dobry kus, ktery stejne odejde.

Neni to, az tak pravda. Aby to fungovalo, tak musis sehnat i jine drevo a mit fl monitor. https://www.bmwunited.nl/forum/index.ph ... -facelift/soukupadam píše:Je to snadny. Vlastne plug and play. Vem ASK hod ho do popelnice a sezen jiny idealne z FL s AUX.
Kdyz se podivas na foto vnitrku, tak pochopis proc. Jeste se to musi v monitoru nakodovat, aby to AUX povolilo. To zvladnes v NCS expert, predpokladam, ze to nebude nic sloziteho

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ask z faceliftu, je treba i drevo, ma jiny panel. Zalezi co tomu tvemu ask je. Pokud koncaky tak je opravis mozna i sam, pokud mas v haji dsp, je na ekologickou likvidaci, neopravitelne. Navodu vsude tri prdele, ale je s tim docela dost prace.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nezacinas uz nejak moc filozofatet??? Za tricet minut? Kolik jsi jich uz opravil??? Zas jsem se nasral, fakt. Za 30 minut to ani nevytahnes z auta a nerozeberes.Jaris330D píše:Kdyz to neni slozite, tak nevim na co cekas. Sezen si koncaky a mas to za 30 minut![]()
. Zrovna si udelej i Logic. Nebo kup jety ASK, ale mnoho zdaru pri shaneni na dobry kus, ktery stejne odejde.
Matiz, ja jsem tam dal smajlika, takze to bylo ironicky. Takze klid, jsem slaboproudar a netroufl bych si na to. Nebo mozna jo, ale par hodin by me to dalo. Nejvetsi problem je i sehnat koncaky. Dodavatele dochazej a ne pokazdy prijde dobrej kus.
-
ale hovno normalne koupis TDA 7560 za 3 kila a podle datasheetu ho tam napastis no
Hele, Vanessa_CZ ti to opravi, tak se s nim domluv. Jelikoz to nic neni, tak to nebudes mit ani drahy.xaler píše:Je tu někdo,kdo si zkoušel opravit nehrající reproduktory CD přehrávače co je v E65. Podle internetu by to asi nemělo být tak složité.

-
to zvladne sam
-
Xalere pokud se na citis, udelam ti do konce tydne návod s kompletnim zapojenim.
To beru!!! Akorát to musí být jako pro blbce, těmhle věcem nerozumím. Abych věděl co koupit.Vanessa_CZ píše:Xalere pokud se na citis, udelam ti do konce tydne návod s kompletnim zapojenim.
Vy si neuvědomujete, že věc která je rozbitá rozbít nelze. I kdybych tu opravu zkazil tak co. Mám mít nehrající hudbu v autě, protože je v prdeli, nebo mám mít nehrající hudbu v autě protože je v prdeli o maličko víc?
-
ser na ně prosim te. Udelam ti ten návod a pokud jsi nekdy pajel tak to dáš. nic složityho.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nekteri to chteli mit mene pracne a tak si na to kreslili plosnak aby to tak nejak trochu vypadalo a nebylo s tim takoveho srani... Ale uz mi jich moc nezbyva. Jen jsem byl v te dobe blby a udelal jen pro ASK. Mel jsem si udelat i jeden dvojity pro logicator, usetrilo by mne to 4 draty!

Kde jsou ty casy, kdy jsem si plosnaky kreslil rucne. Nejdriv na papir a pak to obkresloval. Kdysi jsem dostal stavebnici multimetru, kde se vse muselo propojit dratkama a pomoci perek spajet. Nechtelo se me, tak jsem si navrhl plosnak a udelal to na plosnak. Jaka byla radost, kdyz to fungovalo a melo to i nejakou stabni kulturu.
Xaler, jeste ti doporucim to pajet mikropajkou. Je to setrnejsi pro koncak i plosnak, protoze ho neprepalujes a trafopajkou by to mohlo dostat petelici a je po nem. Jo a lepsi je sahat na plosnak rukavici, uz jsem zazil par desek, ktere odesli kvuli staticke elektrine.
Xaler, jeste ti doporucim to pajet mikropajkou. Je to setrnejsi pro koncak i plosnak, protoze ho neprepalujes a trafopajkou by to mohlo dostat petelici a je po nem. Jo a lepsi je sahat na plosnak rukavici, uz jsem zazil par desek, ktere odesli kvuli staticke elektrine.
-
deska není třeba jde to udelat pekně i bez. Ale to máš na ty stary koncaky 8563 ne??? Ty sehnat funkční je nerealny.