Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e61 - neustále chroupající DVD s navigací

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
lenoch
Kontaktovat uživatele:

e61 - neustále chroupající DVD s navigací

#1 Příspěvek od lenoch »

Ahojte. Umíte to někdo vypnout - dá se to?? I když mám origo CCC navigaci professional vyplou, je z DVD každou chvilku slyšet, jak si to načítá data / chroupá to a mě to štve... Jde to nějak přes kódování třebas vypnout?? Ano - mohu vytáhnout ono DVD s mapami, ale to se mi zase nechce... Děkuji:)
kadli

Re: e61 - neustále chroupající DVD s navigací

#2 Příspěvek od kadli »

Tak to máš asi nějaký problém, protože je to normálně nehlučné, pokud tedy v autě nespíš. Není to spíše cd changer?
JakoobCZ

#3 Příspěvek od JakoobCZ »

jo ten zvuk znám, přijde mi, že to má občas dny, kdy si to prostě chce chroupat. Ideálně pořídit Android HU a pak to DVD vyhodit, stejně jsou ty mapy na CCC nějaký nedotažený, chybí tam ulice, silnice....
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od lenoch »

kadli píše:Tak to máš asi nějaký problém, protože je to normálně nehlučné, pokud tedy v autě nespíš. Není to spíše cd changer?
Není to changer... chroupe není ten správný výraz... je to totožný zvuk, jako když dáš CD do mechaniky počítače. Slyšíš jako motor CD roztočí a pak slyšíš, asi jak tam lítá asi ta čtecí hlava s laserem... je to takový pochrochtávání:))
Odpovědět