Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e61 - neustále chroupající DVD s navigací
e61 - neustále chroupající DVD s navigací
Ahojte. Umíte to někdo vypnout - dá se to?? I když mám origo CCC navigaci professional vyplou, je z DVD každou chvilku slyšet, jak si to načítá data / chroupá to a mě to štve... Jde to nějak přes kódování třebas vypnout?? Ano - mohu vytáhnout ono DVD s mapami, ale to se mi zase nechce... Děkuji:)
Re: e61 - neustále chroupající DVD s navigací
Tak to máš asi nějaký problém, protože je to normálně nehlučné, pokud tedy v autě nespíš. Není to spíše cd changer?
jo ten zvuk znám, přijde mi, že to má občas dny, kdy si to prostě chce chroupat. Ideálně pořídit Android HU a pak to DVD vyhodit, stejně jsou ty mapy na CCC nějaký nedotažený, chybí tam ulice, silnice....
Není to changer... chroupe není ten správný výraz... je to totožný zvuk, jako když dáš CD do mechaniky počítače. Slyšíš jako motor CD roztočí a pak slyšíš, asi jak tam lítá asi ta čtecí hlava s laserem... je to takový pochrochtávání:))kadli píše:Tak to máš asi nějaký problém, protože je to normálně nehlučné, pokud tedy v autě nespíš. Není to spíše cd changer?