Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW ASK - pokus o domácí opravu
Re: BMW ASK - pokus o domácí opravu
To by mě zajímalo co si teda všechno děláš sám. Sedma je jen o elektrice. Kdybys chtěl tak přijeď naučím tě vyměnit aspoň žárovku abys nemusel do servisu. Místní elektrobohy seru hlavně tím, že ze mě nic nekápne. Teď už je to jedno, chybu jsem nenašel a dál nemá smysl to zkoušet. Možná jsem zrovna měl kliku a koupil vadný integrovaný obvod, ale tomu vy nemůžete rozumět.
Nebo byla třeba vadná pájka, možná ČEZ měl přepětí v síti... určitě si to neposral ty, chyba je všech okolo...
“Ability is what you're capable of doing.”
- Don
xalere pochcal jsi je uplne maximalne. dals jim neskutecne za vyucenou. nekaplo z tebe, jsi dost hustej a prisnej a prave ses odebral do ignore listu. ta arogance se cist neda, jak z tebe strika ego z kazdeho prispevku a pritom jsi naprosty zoufalec
Tohle je ta nejvetsi demence nad demenci vsech dementu. Todle nejde komentovat...
Také vám děkuji za další rady a poznatky. Na ignore listu jsem od srpna 2020, takže také žádná změna.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:15, celkem upraveno 1 x.
Bože to je vůl
Díky za nabídku,ale věř nebo ne,já na sedmě ještě ani jednu žárovku neměnil
No nevim,třeba sem udělal gufera,přetěsnil motor abych měl do budoucna klid a světe div se,nic z toho neteče,dojel sem na technickou a nic z toho nevyteklo a víš proč? Protože nejsem narozdíl od tebe taková chytrá hééérečka,dal jsem na rady zkušenějších a neduhy co má N62 nebo celá E65 vyřešil hned po koupi a rok sem na ní nešáhl a jen jezdim,ale to nemá cenu ti vysvětlovat 
Edit:Já si stejně pořád myslim že je to filozof tvl

Edit:Já si stejně pořád myslim že je to filozof tvl

BMW E34 540iA

-
- Kontaktovat uživatele:
Presne Filozof, jen si hraje na hrubiana
.

Jediný kdo mi něco dal je Vanessa, tomu jsem vděčný za ten návod a i když v něm je chyba tak je naprosto srozumitelný a realizovatelný. Těch dalších dvanáct stránek jsou jen kecy, že to neopravím, že jsem to neměl opravovat a jakej jsem blbec a podobně. Už to není o penězích, několikrát jsem to předělával a ta poslední verze je udělaná pečlivě podle schema co jsem si upravil. Bohužel Vanessa už se mi tři měsíce neozval a nedaří se mi najít chybu. Je to jako zapojit žárovku, která nesvítí, mohu to desetkrát zkontrolovat, ale prostě to nehraje. Musí tam být nějaká školácká chyba, kterou prostě nevidím. Nikdo z těch místních frajerů mi neposkytl jedinou radu, většina z nich umí hovno a jen mě sem chodí prudit, nic víc. Ti co tomu rozumí mi nemohou odpustit, že jsem jim nezaplatil spoustu peněz za součástky za pár kil a hodinu práce. Když nic jiného tak jsem spoustě lidem udělal krásnější vánoce.cheater píše:A pak že nic horšího než filozof být nemůžeTohle je jinej level. Xalerovi když dáš podrobnej návod jak to má udělat krok za krokem tak ti stejně vynadá že mu nikdo neporadí.
Rada byla i to dát někomu kdo tomu rozumí. Ve finále když to bude patlat sám tak ho to vyjde ještě dráž, ale pořád lepší než přeci někomu cizímu dávat svoje peníze.
Ty seš marnej.
xalere, napis nejaky prispevky jeste dneska k veceru...ja uz myslel ze ty silvestrovsky estrady jsou pryc, ale tohle je hodne zabavny. pokracuj prosim.
No jasne 

Uplně jsem se lek, když jsem viděl nový příspěvky, že mi někdo pomůže.
-
Skus toto celkem fajn borec!+420284016111
Xalere ty jsi případ. Myslel jsem si že jsem padlej na hlavu jen já ale tys mě předčil 10ti násobně.
Rozhodně jsem žádnou e65 nekoupil a nikdy bych nekoupil šrot ale něco co funguje.
A ještě si hraji se svojí e38 pokud mě neomrzí.
A ještě jednou zopakuji pro některé nejsem Xaler a nikdy tu nebudu vystupovat pod jiným jménem.
Xalere bejt tebou tyto elektronické věci dej Falconovi. Dělal jsem v elektronice a zvládnu dost ale tohle bych nikdy nedělal a nechal to odborníkovi.
PS: Já jsem aspoň usoudil že e65 není pro mě alespon né v této době, právě pro odstrašující případy některých lidí jako je i xaler a další.
K e65 je vhodné i jiné auto co jezdí a funguje a nemít jen jedno - je to spíše dnes už koníček pro úzkou skupinu lidí ale tohle co předvádí Xaler je smutný příběh.

Rozhodně jsem žádnou e65 nekoupil a nikdy bych nekoupil šrot ale něco co funguje.
A ještě si hraji se svojí e38 pokud mě neomrzí.
A ještě jednou zopakuji pro některé nejsem Xaler a nikdy tu nebudu vystupovat pod jiným jménem.

Xalere bejt tebou tyto elektronické věci dej Falconovi. Dělal jsem v elektronice a zvládnu dost ale tohle bych nikdy nedělal a nechal to odborníkovi.
PS: Já jsem aspoň usoudil že e65 není pro mě alespon né v této době, právě pro odstrašující případy některých lidí jako je i xaler a další.
K e65 je vhodné i jiné auto co jezdí a funguje a nemít jen jedno - je to spíše dnes už koníček pro úzkou skupinu lidí ale tohle co předvádí Xaler je smutný příběh.
Fila je zpátky
Dost často jsem s tebou nesouhlasil, ale chyběl jsi tu chlape.

Mno to se uvidí ještě - beru to spíše jako zábavu tady ...
Až mě bude pár lidí sr.t tak moc že se na to uplně vybodnu.

Až mě bude pár lidí sr.t tak moc že se na to uplně vybodnu.

Filosof: Dříve nebo později najdu někoho kdo mi s tím poradí.
No vzhledem k tomu, jak si se tady odprezentoval bych sázel spíš na to "později".