Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
- soukupadam
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Tak ten Touareg za 45 je dobrej. Nad tim by i v africe ohrnuli nos. To neni jakoze na dily nebo jakoze na dojezdeni. To uz dojezdilo a dily na tom zadny pouzitelny nejsou. Tohle se v civilizovany zemi zesrotuje ne?
Tak ono normální pracující je pojem sám o sobě.
Známá je 3 roky v práci, po ekonomický VŠ, v korporátu. Kariéra pro ní rozhodně není prioritou, dělá 8h a pak jde domů. Nepředře se.
60k hrubýho. HPP.
Před měsícem jsme nabrali kluka přímo z učňáku, stejně tam teď nechodí. Dělá ve výkonovce, svařuje.
38k hrubýho. Bez minuty přesčasu, dopolední směny. HPP.
Holka co vyrazili z vejšky, rok interní dispečink, teď marketing. 45k hrubýho, HPP.
Takže ono jde mít prachy na nějakou E65 i jako normální člověk, nemusí bejt jeden král bloku a prodávat piko.. Ale většinou když někdo řekne normální pracující, tak se mi vybaví něco trošku jinýho. A nic moc hezkýho
Známá je 3 roky v práci, po ekonomický VŠ, v korporátu. Kariéra pro ní rozhodně není prioritou, dělá 8h a pak jde domů. Nepředře se.
60k hrubýho. HPP.
Před měsícem jsme nabrali kluka přímo z učňáku, stejně tam teď nechodí. Dělá ve výkonovce, svařuje.
Holka co vyrazili z vejšky, rok interní dispečink, teď marketing. 45k hrubýho, HPP.
Takže ono jde mít prachy na nějakou E65 i jako normální člověk, nemusí bejt jeden král bloku a prodávat piko.. Ale většinou když někdo řekne normální pracující, tak se mi vybaví něco trošku jinýho. A nic moc hezkýho

já teda přiznam, že Xalerovi fandim, i s tim touaregem. Připadá mi super koupit levně nějakou vraždu co je na zlomku původní ceny a řešit si to sám. Nejsem v pozici Xalerovi radit, ale co mi nedává smysl je uvažovat vraky typu 5,0tdi V10.
já podporuju jeho budovatelský nadšení, ale co tak pozoruju, tak má problém pouštět prachy do dílů. Což je prostě fpiči. speciálně třeba u toho TDI, kde sou prostě věci který je v případě posrání nutný vyhodit a koupit nový, jinak se nikam nejede
A jo, koupit auto u kterýho přímo prodávající píše, že ho vytáhl po dvou letech z kopřiv a chystá se ho kuchat na díly, na to musí bejt jeden vopravdu odvážnej

A jo, koupit auto u kterýho přímo prodávající píše, že ho vytáhl po dvou letech z kopřiv a chystá se ho kuchat na díly, na to musí bejt jeden vopravdu odvážnej

- soukupadam
Tohle si snad precte Filozof, on ti presne vypocuta kolik musis brat abys mohl mit e65. Prijmy a vydaje. Hlavne kdyz mas 8 deti 3 manzelky 2 tchyne barak byt chalupu a e38 na krku.Stepan1 píše:Tak ono normální pracující je pojem sám o sobě.
60k hrubýho. HPP.
Jak mám na sedmičce něco opravit když to auto musí každý den jet. I odborník má výměnu topení tak na dva dny a výměnu trubky mezi válci také.
soukupadam: Jo, já se pak styděl, jak jsem se to sepsal podrobně, tak jsem se trošku jako filozof cítil.
Jen mi prostě přišlo komický napsat, že pro normální pracující jsou auta do 50k
Ikdyž pravda třeba je, že já bych si se svojí vejplatou dražší auto než 50k taky nekoupil. Ale určitě by to nebyl Touareg s desetiválcem
Jen mi prostě přišlo komický napsat, že pro normální pracující jsou auta do 50k

Ikdyž pravda třeba je, že já bych si se svojí vejplatou dražší auto než 50k taky nekoupil. Ale určitě by to nebyl Touareg s desetiválcem

koupit si sedmičku s tim, že to potřebuješ mít denně v provozu je oukej
ale je to báwo more
sám si to sem napsal jakej je to šrot už z výroby. Jenže vlastně dokonalej šrot, žejo.

Náhradní auto se tomu říká, naposledy mi kluk na dílně říkal, že za něj dal mechošovi ve vesnický dílně litr za tejdenxaler píše:Jak mám na sedmičce něco opravit když to auto musí každý den jet. I odborník má výměnu topení tak na dva dny a výměnu trubky mezi válci také.

Pokud se nepletu když tam snejkovi necháš auto par dni na servis tak ti půjčí něco na ježdění ... domluv se a uvidíš.
Nebude to sedma ale taky je to pěkné auto
Sedma se ti opraví a budeš spokojeně jezdit
Případně se ho zeptej co by to stalo a zda to má smysl opravovat nebo zda ho mas shodit ze skály
On ti řekne svůj nezaujatý názor

Případně se ho zeptej co by to stalo a zda to má smysl opravovat nebo zda ho mas shodit ze skály

Počet návštěv u Snejka: 0Filozof píše:Pokud se nepletu když tam snejkovi necháš auto par dni na servis tak ti půjčí něco na ježdění ... domluv se a uvidíš.
Počet vlastněných vozidel, které Snejk vůbec opravuje: 0
Počet zapůjčených vozidel od Snejka: 0
Počet důležitě se tvářících příspěvků na fóru: limitně blížící nekonečnu
Pocit vlastní důležitosti - k nezaplacení

- scooter_x
Pred lety jsem dostal na pujceni zanovni audinu s Champagne kuzi a vlastnim bazenem...byla skvela!Filozof píše:Pokud se nepletu když tam snejkovi necháš auto par dni na servis tak ti půjčí něco na ježdění ... domluv se a uvidíš.

vždycky když vidím nějaký auto z rumunska, ukrajiny nebo podobné krajiny, tak si říkám, jak dlouho potom co to koupíš na dveře zaklepe policie že je to auto kradený a máš ho vrátit

Hodně aut je tady černých, občas teda jiná barva, ale co bílá? To se nedělalo? Tu snad tu snad neviděl.
Bile jsou taky, ale vetsinou dovoz z Japonska.
To byla AeroWaveRoof, přidávalo to na streetkredituscooter_x píše:Pred lety jsem dostal na pujceni zanovni audinu s Champagne kuzi a vlastnim bazenem...byla skvela!Filozof píše:Pokud se nepletu když tam snejkovi necháš auto par dni na servis tak ti půjčí něco na ježdění ... domluv se a uvidíš.
Nebude to sedma ale taky je to pěkné auto![]()

“Ability is what you're capable of doing.”
Někde tu byly nejlepší hlášky Bmwklubu... tohle je rozhodně jedna z nich... congrats...xaler píše:Asi máš jiný sauto.cz
Touareg do 50 tis nula
Phaeton do 50 tis nula

“Ability is what you're capable of doing.”
mně se zase líbí jak i mimo ČR se sedmičky fotěj u rozestavěnejch barákůchuppa píše:vždycky když vidím nějaký auto z rumunska, ukrajiny nebo podobné krajiny, tak si říkám, jak dlouho potom co to koupíš na dveře zaklepe policie že je to auto kradený a máš ho vrátit
Hodně aut je tady černých, občas teda jiná barva, ale co bílá? To se nedělalo? Tu snad tu snad neviděl.

Vyfoceno před garáží, do které se to nevejde, což je potvrzeno deštěm, top.

Hele nevnášej sem své homofobní / nebo jak se tomu říkáchuppa píše:vždycky když vidím nějaký auto z rumunska, ukrajiny nebo podobné krajiny, tak si říkám, jak dlouho potom co to koupíš na dveře zaklepe policie že je to auto kradený a máš ho vrátit