Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
soukupadam

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#10401 Příspěvek od soukupadam »

Tak ten Touareg za 45 je dobrej. Nad tim by i v africe ohrnuli nos. To neni jakoze na dily nebo jakoze na dojezdeni. To uz dojezdilo a dily na tom zadny pouzitelny nejsou. Tohle se v civilizovany zemi zesrotuje ne?
Stepan1

#10402 Příspěvek od Stepan1 »

Tak ono normální pracující je pojem sám o sobě.
Známá je 3 roky v práci, po ekonomický VŠ, v korporátu. Kariéra pro ní rozhodně není prioritou, dělá 8h a pak jde domů. Nepředře se.
60k hrubýho. HPP.
Před měsícem jsme nabrali kluka přímo z učňáku, stejně tam teď nechodí. Dělá ve výkonovce, svařuje.
38k hrubýho. Bez minuty přesčasu, dopolední směny. HPP.
Holka co vyrazili z vejšky, rok interní dispečink, teď marketing. 45k hrubýho, HPP.
Takže ono jde mít prachy na nějakou E65 i jako normální člověk, nemusí bejt jeden král bloku a prodávat piko.. Ale většinou když někdo řekne normální pracující, tak se mi vybaví něco trošku jinýho. A nic moc hezkýho :lol:
kurevtor

#10403 Příspěvek od kurevtor »

já teda přiznam, že Xalerovi fandim, i s tim touaregem. Připadá mi super koupit levně nějakou vraždu co je na zlomku původní ceny a řešit si to sám. Nejsem v pozici Xalerovi radit, ale co mi nedává smysl je uvažovat vraky typu 5,0tdi V10.
Stepan1

#10404 Příspěvek od Stepan1 »

já podporuju jeho budovatelský nadšení, ale co tak pozoruju, tak má problém pouštět prachy do dílů. Což je prostě fpiči. speciálně třeba u toho TDI, kde sou prostě věci který je v případě posrání nutný vyhodit a koupit nový, jinak se nikam nejede :)

A jo, koupit auto u kterýho přímo prodávající píše, že ho vytáhl po dvou letech z kopřiv a chystá se ho kuchat na díly, na to musí bejt jeden vopravdu odvážnej :lol:
soukupadam

#10405 Příspěvek od soukupadam »

Stepan1 píše:Tak ono normální pracující je pojem sám o sobě.
Známá je 3 roky v práci, po ekonomický VŠ, v korporátu. Kariéra pro ní rozhodně není prioritou, dělá 8h a pak jde domů. Nepředře se.
60k hrubýho. HPP.
Před měsícem jsme nabrali kluka přímo z učňáku, stejně tam teď nechodí. Dělá ve výkonovce, svařuje.
38k hrubýho. Bez minuty přesčasu, dopolední směny. HPP.
Holka co vyrazili z vejšky, rok interní dispečink, teď marketing. 45k hrubýho, HPP.
Takže ono jde mít prachy na nějakou E65 i jako normální člověk, nemusí bejt jeden král bloku a prodávat piko.. Ale většinou když někdo řekne normální pracující, tak se mi vybaví něco trošku jinýho. A nic moc hezkýho :lol:
Tohle si snad precte Filozof, on ti presne vypocuta kolik musis brat abys mohl mit e65. Prijmy a vydaje. Hlavne kdyz mas 8 deti 3 manzelky 2 tchyne barak byt chalupu a e38 na krku.
xaler

#10406 Příspěvek od xaler »

Jak mám na sedmičce něco opravit když to auto musí každý den jet. I odborník má výměnu topení tak na dva dny a výměnu trubky mezi válci také.
Stepan1

#10407 Příspěvek od Stepan1 »

soukupadam: Jo, já se pak styděl, jak jsem se to sepsal podrobně, tak jsem se trošku jako filozof cítil.
Jen mi prostě přišlo komický napsat, že pro normální pracující jsou auta do 50k :lol:

Ikdyž pravda třeba je, že já bych si se svojí vejplatou dražší auto než 50k taky nekoupil. Ale určitě by to nebyl Touareg s desetiválcem :lol:
kurevtor

#10408 Příspěvek od kurevtor »

koupit si sedmičku s tim, že to potřebuješ mít denně v provozu je oukej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale je to báwo more :lol: sám si to sem napsal jakej je to šrot už z výroby. Jenže vlastně dokonalej šrot, žejo.
Stepan1

#10409 Příspěvek od Stepan1 »

xaler píše:Jak mám na sedmičce něco opravit když to auto musí každý den jet. I odborník má výměnu topení tak na dva dny a výměnu trubky mezi válci také.
Náhradní auto se tomu říká, naposledy mi kluk na dílně říkal, že za něj dal mechošovi ve vesnický dílně litr za tejden :D
Filozof

#10411 Příspěvek od Filozof »

Pokud se nepletu když tam snejkovi necháš auto par dni na servis tak ti půjčí něco na ježdění ... domluv se a uvidíš.
Nebude to sedma ale taky je to pěkné auto ;)
Sedma se ti opraví a budeš spokojeně jezdit ;)

Případně se ho zeptej co by to stalo a zda to má smysl opravovat nebo zda ho mas shodit ze skály :)
On ti řekne svůj nezaujatý názor ;)
Hoody4

#10412 Příspěvek od Hoody4 »

Filozof píše:Pokud se nepletu když tam snejkovi necháš auto par dni na servis tak ti půjčí něco na ježdění ... domluv se a uvidíš.
Sedma se ti opraví a budeš spokojeně jezdit ;)

Případně se ho zeptej co by to stalo a zda to má smysl opravovat nebo zda ho mas shodit ze skály :)
On ti řekne svůj nezaujatý názor ;)
Počet návštěv u Snejka: 0
Počet vlastněných vozidel, které Snejk vůbec opravuje: 0
Počet zapůjčených vozidel od Snejka: 0

Počet důležitě se tvářících příspěvků na fóru: limitně blížící nekonečnu
Pocit vlastní důležitosti - k nezaplacení :roll:
scooter_x

#10413 Příspěvek od scooter_x »

Filozof píše:Pokud se nepletu když tam snejkovi necháš auto par dni na servis tak ti půjčí něco na ježdění ... domluv se a uvidíš.
Pred lety jsem dostal na pujceni zanovni audinu s Champagne kuzi a vlastnim bazenem...byla skvela! :) ;)
chuppa

#10414 Příspěvek od chuppa »

vždycky když vidím nějaký auto z rumunska, ukrajiny nebo podobné krajiny, tak si říkám, jak dlouho potom co to koupíš na dveře zaklepe policie že je to auto kradený a máš ho vrátit :-D

Hodně aut je tady černých, občas teda jiná barva, ale co bílá? To se nedělalo? Tu snad tu snad neviděl.
Jaris330D

#10415 Příspěvek od Jaris330D »

Bile jsou taky, ale vetsinou dovoz z Japonska.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#10416 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

scooter_x píše:
Pred lety jsem dostal na pujceni zanovni audinu s Champagne kuzi a vlastnim bazenem...byla skvela! :) ;)
To byla AeroWaveRoof, přidávalo to na streetkreditu :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#10417 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

xaler píše:Asi máš jiný sauto.cz
Touareg do 50 tis nula
Phaeton do 50 tis nula
Někde tu byly nejlepší hlášky Bmwklubu... tohle je rozhodně jedna z nich... congrats... :o
“Ability is what you're capable of doing.”
kurevtor

#10418 Příspěvek od kurevtor »

chuppa píše:
vždycky když vidím nějaký auto z rumunska, ukrajiny nebo podobné krajiny, tak si říkám, jak dlouho potom co to koupíš na dveře zaklepe policie že je to auto kradený a máš ho vrátit :-D

Hodně aut je tady černých, občas teda jiná barva, ale co bílá? To se nedělalo? Tu snad tu snad neviděl.
mně se zase líbí jak i mimo ČR se sedmičky fotěj u rozestavěnejch baráků :lol: To vnitřní zrcátko a plastový desky na podlaze jsou dobrý bulharoviny.

Vyfoceno před garáží, do které se to nevejde, což je potvrzeno deštěm, top. :lol:
zvedavec

#10419 Příspěvek od zvedavec »

chuppa píše:

Hele nevnášej sem své homofobní / nebo jak se tomu říká :-) / názory. Stačí že jsou všechny pneumatiky černý. Chudinky oddřou všechnu práci. :-)
Odpovědět