Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problemy e66
Re: Problemy e66
Nemate pak od kaminku omlacene spodky dveri a blatniky? Z nejakeho duvodu jsou ty kola malinko zalezle.
Na e38 úplně v pohodě nic není poškozené u e65 nevím ale přijde mi že e65 je takový srackovy auto okolo laku. E38 má mnohem pevnější lak i mnoho lidí mi to potvrdilo že když koupili e65 tak je překvapilo jak slabý mají lak.
jestli mam vomlácený spodky tak to tak má bejt. Kola nevyčnívají a to stačí. Ale jo, máš pravdu, chtělo by to zástěrky 

Se zasterkama by to byl, ale dobry individual. Ted ale vazne, co to ma za klady tam davat podlozky krom optickemu vzhledu. To ze vic trpej tlumice, ramena a ze to neni legalmi se zminovat nebudu. Ja mel za to, ze 7er je hlavne o pohodli a funkcnosti a ne na honeni per na tuning srazec. To si tam muzes rovnou namontovat kridlo, lizatko pod naraznik, neony a tucet samolepek.kurevtor píše:jestli mam vomlácený spodky tak to tak má bejt. Kola nevyčnívají a to stačí. Ale jo, máš pravdu, chtělo by to zástěrky
Tak zrovna podložky jsou povinné. Ač to má možná nějaký vliv na podvozek (co se má posrat se stejně posere a je jedno jestli je to o 1000km dřív), tak tam prostě být musí. Je to bez nich hrozná tramvaj. Ač nemám rád Audi, tak ti mají lícování kola a blatníku úplně dokonalé. Tak se tomu alespoň přibližme.
Rozdíl v pohodlí/nepohodlí teda má prdel nepoznala.
Rozdíl v pohodlí/nepohodlí teda má prdel nepoznala.
V zivote jsem na zadne auto zadne podlozky nedaval a tak to i zustane
. Proc si komplikovat zivod nesmyslem. To jen mladi tuneri ladili podlozky na Golfech.

- soukupadam
Hele mě by zajímalo, jak se určuje co je Ok a co už ne? Jakože podložky nee fujky a plyn jo jasný pohoda.
Mám na sedmě křídlo, lízátko, R21 kola, ale o podložkách sem nikdy neuvažoval
Nějak v tom nevidim užitek, čeho jsem si naopak všimnul, je jak debilně se pak sjíždí gumy. Kupoval jsem kola od Swedena a tvrdil, že zadky mají 4mm...
Na středu ano, ale vnitřky bez vzorku, dávám to za vinu podložkám.
Asi to asi bude dost věc osobního názoru, někomu ty zapadlý kola vadí, někomu ne.
Řekne mi někdo zkušenost, jestli podložky změní chování auta?

Nějak v tom nevidim užitek, čeho jsem si naopak všimnul, je jak debilně se pak sjíždí gumy. Kupoval jsem kola od Swedena a tvrdil, že zadky mají 4mm...
Asi to asi bude dost věc osobního názoru, někomu ty zapadlý kola vadí, někomu ne.
e66 750Li
S podlozkama jsem dělal rovnou geo (hrál jsem si s tím doooost dlouho) a zadky sjety úplně rovnoměrně.
O jakých jízdních vlastnostech mluvíš? Autobus má nějaký jízdní vlastnosti?

O jakých jízdních vlastnostech mluvíš? Autobus má nějaký jízdní vlastnosti?

Me by spis zajimalo, kdo tu rika, ze Vam to zakazuje. Jen tak pro poradek, LPG je legalni prestavba, ale podlozky rozhodne ne. Me je fuk, co tam kdo ma. Ja jen za sebe rikam, ze to nutnost neni a nechci se radit do rad tuneru s Golfama. Mimochodem dnes jsem potkal 3 pacienty a oba Golf a jeden Leon.soukupadam píše:Hele mě by zajímalo, jak se určuje co je Ok a co už ne? Jakože podložky nee fujky a plyn jo jasný pohoda.

- Itchythefirst
To nikdo neurcuje, ale z logiky veci je prestavba, co ma minimalni vliv na jizdni vlastnosti (LPG) tak nejak vic ok, nez uprava, co ma negativni vliv (podlozky)soukupadam píše:Hele mě by zajímalo, jak se určuje co je Ok a co už ne? Jakože podložky nee fujky a plyn jo jasný pohoda.

Neni mi jasne, k cemu sedma s DD potrebuje podlozky. Snad jen kvuli vzhledu. Vyhody to jinak zadne nema a sedmu bez DD to stejne nezachrani.
Ale at si kazdej da na svoje auto, co uzna za vhodny, pokud tim neohrozi jine ucastniky provozu

-
- Člen Klubu
co furt máte s těma podložkama ????
k čemu to na sedmu ????

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Chtěl jsem si dneska koupit voňavýho panáčka do auta, ale raději se tady nejdřív zeptám. Můžu si prosím koupit do MÉHO auta voňavku? Nerad bych, aby se to někoho dotklo.
-
- Člen Klubu
to tedyhoran píše:Chtěl jsem si dneska koupit voňavýho panáčka do auta, ale raději se tady nejdřív zeptám. Můžu si prosím koupit do MÉHO auta voňavku? Nerad bych, aby se to někoho dotklo.

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Jedině originál BMW vonavku … chceš opici musíš mít na banány …
Nechtěj to auto ojebavat a dej mu co si zaslouží
Že se vůbec ptáš

Nechtěj to auto ojebavat a dej mu co si zaslouží

Že se vůbec ptáš

Edit: rychle čtu a blbě... já že sjetý uprostřed.HyndaDan píše:Mám na sedmě křídlo, lízátko, R21 kola, ale o podložkách sem nikdy neuvažoval![]()
No zrovna sjetý vnitřky jsou u BMW normální mi přijde. Podložky za to určitě nemůžou.
Naposledy upravil(a) Pajk85 dne pát 28.05.2021 22:20, celkem upraveno 1 x.
Podložky jdou normálně legálně zapsat do TP. A jestli si dáte podložky, nebo kola s malým ET je asi úplně fuk. Vlastnosti se sice trochu změní, ale nic extra. Mnohem důležitější je dodržet správnou velikost pneu a nahuštění.
Může mi někdo poslat odkaz že podložky jsou nelegální? Co má podložka nebo 7er společného s golfem?
Podložky nemají žádný negativní vliv na jízdní vlastnosti ani na geometrii. Fungují jen na vzhled aby kola nebyla tak zapadla jako to mají všeobecně 7er. Komfort podložky neovlivnuji.
Pokud má 7er nivo regulaci tak je jako golf který má vzduchový podvozek?

Pokud má 7er nivo regulaci tak je jako golf který má vzduchový podvozek?
Nelegální podložky
Ty máš asi hodně rád golfa co

Jaris330D píše: Me by spis zajimalo, kdo tu rika, ze Vam to zakazuje. Jen tak pro poradek, LPG je legalni prestavba, ale podlozky rozhodne ne. Me je fuk, co tam kdo ma. Ja jen za sebe rikam, ze to nutnost neni a nechci se radit do rad tuneru s Golfama. Mimochodem dnes jsem potkal 3 pacienty a oba Golf a jeden Leon.
Co se do me kurva porad navazis? Podlozky pod kola nejsou schvaleny pokud je nemas napsane v technicaku, ale psal jsem, ze za me je to zbytecna vec a at si tam dava kazdy, co chce. To tu nikdo nemuze napsat svuj nazor? A asi te prekvapim, ale jednoho Golfa mame, ale bez podlozek
, netusim proc bych je tam mel davat
Jen me ten Golf a Leon zrovna napadl, peotoze jsem potkal zrovna jenom je.