Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Nevíte někdo jak poznat zda mám airbag kolen řidiče abych to nemusel rozebírat? Děkuji.
Ahoj xalere, kolenní airbagy měly vozy určené pro USA, takze zjistíš podle vinka
Děkuji, to USA jsem věděl, ale nebyl jsem si jistý jestli to bylo na 100%. Dík.
Melu sra*ky a nikdo mě neopravil. Ten kdo ví, tak mlčí…Pajk85 píše:S tím neuděláš sám nic, pokud nemáš icom.

Mělo by to jít tímto způsobem, ale odzkoušeno nemám… Kdyžtak se někdo pochlubte, to tady přece musel někdo řešit?!
https://www.bimmerfest.com/threads/how- ... re.628002/
Pajk85:
Jen nadhodím. Myslím si že bych to nejlépe řešil u někoho kdo to dělá a má diagnostiku na to.
Nebude to taková prkotina jako u e38 kde to jde z CDčka ještě nahrát firmware.
Jen nadhodím. Myslím si že bych to nejlépe řešil u někoho kdo to dělá a má diagnostiku na to.
Nebude to taková prkotina jako u e38 kde to jde z CDčka ještě nahrát firmware.
Naopak. Prkotina to je a jednou Ti sem ten postup napíšu.
V linku ode mě je celkem zřetelně napsáno, že se to pomocí CD/DVD dělá. Tak proč to popíráš? Naopak přes ICOM to nejspíš (nejsem si opravdu jist, protože ICOM nemám) nepůjde. A myslím si to proto, protože WinKFP jednotku navigace nezná. Ale to můžu vědět já nebo třeba Xaler, kterej se v tom rýpe, ale určitě né někdo, kdo tomu nevěnuje čas. Ano, obrátit se na odborníka je ten nejjednodušší způsob a mnohdy ten správný. Ale není to tak vždy.
V linku ode mě je celkem zřetelně napsáno, že se to pomocí CD/DVD dělá. Tak proč to popíráš? Naopak přes ICOM to nejspíš (nejsem si opravdu jist, protože ICOM nemám) nepůjde. A myslím si to proto, protože WinKFP jednotku navigace nezná. Ale to můžu vědět já nebo třeba Xaler, kterej se v tom rýpe, ale určitě né někdo, kdo tomu nevěnuje čas. Ano, obrátit se na odborníka je ten nejjednodušší způsob a mnohdy ten správný. Ale není to tak vždy.
WinKPF mám v ntb ale nemám odvahu na to sáhnout ale chtěl bych to umět jen vědět na co se to vlastně přesně používá 

Flashují se přes něj jednotky a umí do nich zapisovat VIN. Ovšem co vím, tak se tento úkon přes tenkej kabel silně nedoporučuje a dělá se to přes ICOM a ISTU-P.
Já používám hlavně inpu a učím se istu a to mi zabírá volný čas protože mi to nejde. Mám sice jednoho experta na tyhle věci pár baráku od svého ale i on nemá moc času.
Vrátím se k tématu… nemá ten disk někdo?
https://www.germanaudiotech.com/product ... 5i-750-760
https://www.germanaudiotech.com/product ... 5i-750-760
Co si pamatuju tak 32.2 byl neoriginální, upravovaný, nepamatuju si přesně, měl možnost ručně přepnout denní/noční provoz a nějakým způsobem povolit rychlostní radary.
Originální 32 možná někde mám

32.2 byl prý i problémový protože obrazovka zůstala občas černá a jednotka pak už nefungovala. 32 jde v pohodě stáhnout
Veřejně kupcovi děkuji za poskytnutí softíku.kupca píše:Co si pamatuju tak 32.2 byl neoriginální, upravovaný, nepamatuju si přesně, měl možnost ručně přepnout denní/noční provoz a nějakým způsobem povolit rychlostní radary.
Vypálil jsem to (jako data i jako obraz) a nic.

- soukupadam
Čau, držáky předního nárazníku. Origo za 100 eur mi přijde dost úchylárna. Nekupoval jste někdo ty z ebay za 20 USD?
Díky
Díky
-
- Člen Klubu
ani nevim jaký....myslíš ty po stranách u blatníku ty děratý ???soukupadam píše:Čau, držáky předního nárazníku. Origo za 100 eur mi přijde dost úchylárna. Nekupoval jste někdo ty z ebay za 20 USD?
Díky
já bych zas rád za odkaz na ty platový hebly, co drží světla jestli někdo nemá po ruce ...ať to nehledám....
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

-
- Kontaktovat uživatele:
04 Bracket headlight left 1 03/2005 63126917315 $18.37
04 Bracket headlight right 1 03/2005 63126917316 $18.37
Taky nevim co myslis, protoze drzak narazniku co je v blatniku je za 10€, coz neni zle...
16 Mount, lateral, bumper, front right 1 03/2005 51118223248
04 Bracket headlight right 1 03/2005 63126917316 $18.37
Taky nevim co myslis, protoze drzak narazniku co je v blatniku je za 10€, coz neni zle...
16 Mount, lateral, bumper, front right 1 03/2005 51118223248
-
- Člen Klubu
matiz.....

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

- soukupadam
Musi bejt asi jinej na facelift. Stoji 50 euro kus.
O víkendu jsem se pokoušel vyměnit těsnění pod držákem alternátoru. Předem přiznávám,že se mi to nepovedlo. Začal jsem v pátek odpoledne a teď jsem skončil. Od cíle mě dělily dva šrouby, ke kterým už se nedalo dostat. Po tom co jsem to doskládal mi rachtá pumpa dynamiku jde z ní hluk a předtím běžela tiše. Jen jsem jí vyndal a ani neodpojoval. Když se tam vrací, musí se třeba nějak seřídit, přijde mi maličko vyosená, ale třeba je to jen zdání. Jde nějak rozebrat a vyměnit třeba ložiska, nebo něco jiného uvnitř? Díky.

-
- Člen Klubu
xaler.. nechci Ti kazit náladu , ale každej tvrdí, že bez vydání chladičů a všeho okolo, aby se k tomu aspon trochu mohlo, je mega oser......cos udělal s pumpou, musíš vědět sám, z fotky je poznat prd....