Uklidni se, kazdy mame jine priority. Uzivej co chces a kup si taky co chces. Ale druhym do toho moc nemluv. E65 predface je opravdu skarede auto. Je to fakt, vsichni to vi a nikomu ji nepomlouvam. Individual a dynamic xenon z toho predface udela neco trochu mene skaredeho... Uz jsem tady nekolikrat psal ze dvojskla nemaji s hlukem nic spolecneho, ne opravdu ne. Tak co to tady furt meles o hluku a dvojsklech? Je to ciste klimaticka zalezitost. Vubec nemam potrebu ti neco vnucovat, ale pochop ze ti na to co by sedma mela nebo nemela mit uplne kaslu. Je to presne tak jak jsem to napsal, u mne musi mit to, co se neda lehce dodelat, zbytek je mi u prdele protoze si to tam dam kdykoliv by se mi zachtelo. Jenze nejhorsi je na tom to, ze se mi nejak moc nechce. SCA mi tu smrdi dva roky a neni sila, proste mne to nesere natolik abych to resil. Pro nekoho nepredstavitelne. Rolety mam stejne porad dole. Sibr neotviram protoze ten kraval je neco co mne silene sere. Staci otevrit jen ten dekl.
Ja mam to auto kvuli tomu jak prijemne se v tom merinu sedi, jak prijemne se ten parnik ovlada, jak drzi na ceste stopu, neskace, jake je v nem ticho a klid, taky kvuli kroutaku, kvuli tomu ze to i relativne vstrebatelne hraje a v neposledni rade i z toho ze vypada proste vyrazne lepe nez drtiva vetsina e65 co jezdi... Sorry. Taky mne to neco malo ( rozumej kurewsky dost ) stalo fakt to auto nebudu prodavat nebo menit jen proto ze nesplnuje zdejsi naroky na spravnou sedmu.
A nerikal jsem mistre ze vybava je k hovnu, Tak mi to NEVNUCUJ, rikal jsem ze bez vybavy je to auto bezcenne, ale tim jsem mel na mysli asi nejvic DD, L7, predni komforty protoze bez toho DD je to neohrabany tank a neni v tom tolik te radosti. Vetsina nejakou tu vybavu ma a ver ze nekomu staci proste malo. Je fajn kdyz si muzes vybirat, ale vybirat, ale ja si nemuzu, protoze ja mam v tom
must have pomerne taky jasno. Takze kdyz ma tmavou barvu protoze sedma by mela byt tmava, DD, merino, komforty vpredu, alcantaru na strope, palubku v kuzi, L7 a 2 zonovou klimu a u predface dynamic xenon tak mne osobne to staci... Cokoliv navic je prijemny bonus. A v takovem aute bude i neco navic, wo tom ani ratata... A takove auta opravdu moc nejsou. Ale nikomu to nenutim, kazdy podle sveho gusta a potreb... Ne kvuli honeni si peeeera, ale kvuli toho ze mi je v tom aute prijemne, utulno a mam rad kdyz je to proste vevnitr kde travim ten cas hezke. Sorry jako
A kdyz sednu do trojky, je to taky fajn svezeni. Je to jine. Zabavne. Fajn na svezeni. Nejhorsi je stodola... Ale potrebuju ji, v sedme prevezu akorat ty notasy a trojku mam porad v takovem stavu ze ji nemuzu dokurvit a nalozit do ni nejaky hnuj... Uz bych ji mel fakt prodat...