Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#11641 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

Pajk85 píše:Víš co se mi na Tobě moc líbí? Jak reaguješ na věci, kde není otázka a na otázky neodpovíš. Nejsi přeoperovaná žena?
není , jen má permanentní krámy :lol:

Filozofe ..vyraž k písku, dneska sem tam byl u jednoho člena něco vykšeftovat ...jmeno si samozřejmě už nepamatuju, páč sem starej vůůl :D má jich tam na dvoře snad 50..... domluv se a něco si poskládej ...tipuju, že tam najdeš až do fullu vše ;) ... no moje srdce vetešníka plesalo radostí .... skvosty úplný ... :thumbsup: :thumbsup:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
cheater

#11642 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:43, celkem upraveno 1 x.
Jaris330D

#11643 Příspěvek od Jaris330D »

Matiz : tech aut bylo vic, ono na Jizni Morave treba konkretne Hodoninsko si moc vybirat nemuzes, jestli pojedes po pekny silnici nebo tankodromu. Jeli jsme z Vyskova do Vracova a byly tam useky, kdy jsem byl rad, ze to ma EDC. Ono hodne vedlejsich silnic je jeste k posrani. Hlavni tahy jsou OK. Kazdy ma jine priority, za me musi mit DD a EDC kazda sedma. Protoze podvozek dela sedmu sedmou. Tady sousedka ma Passata a ten ma taky elektronicky rizene tlumice :lol:.

Ja ti napisu, co podle me musi mit kazda sedma.
Long, EDC, DD, dvojskla, konforty 4*, vyhrivany volant, vyhrivane a odvetravane sedacky, nivo, SC, webasto, roletky, sibr, hydrokufr, L7. (snad jsem na nic nezapomel)
U Facelift jeste adaptivni svetla, ACC a CA.
Vybava navic je jen +. Jedine co bych nechtel je lednicka, stolecky a a stropni klima (misto v kufru potrebuju vic)
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11644 Příspěvek od matiz »

Ja vim, Jarax rikal. Nastesti to mame kazdy jinak. Mne to nevadi. Zadni komforty kdyz tam nekdo jede dvakrat za rok. A jeste tak na max 20km? Dvojskla? Faaaakt??? Odvetravane sedacky??? Na co, je mi to uplne k hownu, je mi porad zima... Nikdy to nezapnu... NIVO??? Na co by mi bylo, ja tam mam jen rezervu a notasy, vyjimecne tasku s hadrama -))) Roletky jsou fajn, ale neposerem se z nich, ze jo. Abych rekl pravdu vic se mi libi zatmavene skla. V tu chvili ztraci svuj vyznam a kouzlo. Webasto? Hmm. U nafty asi jo, ale benzin topi za kilometr... Sibr??? Jedna z nejvetsich picovin, akorat je tam pak kraval. Otevrel jsem ho dvakrat a byl bych radsi kdyby tam nebyl. CA neni marny, nemam ani v jednom aute. Sice mi neni jasne jaky vliv na adaptivni svetla ma facelift, ale chuj s tim. A long versus nelong - prijde chvile kdy se je treba rozhodnout a to rozhodnuti musi padnout relativne rychle. Ano, longo bongo je vic auta, ale kua ja to mam na daily jezdeni a 99,9% jezdim sam. Je hezci, je to vetsi auto, ale neni to pro mne priorita takova ze bych kratkou odmitnul.

Mnoho lidi ma uplne jine potreby. Nehledam ani vyhrivany volant, proste mi nechybi. Co mi chybi je dalkovy start, to je super vychytavka. Ale nevim jestli ho nekdy budu mit, protoze udelat to perfektne je kurwa moc rozebirani. Mozna, nekdy, casem pokud budou preukrutne zimy. Stejne ten pekac asi na zimu odstavim a budu jezdit stodolou... V zime to neni nic moc, ten kroutak je dost velky a uplne perfektni to neni... Benzin je proti te lokomotive jak suchar. A myslim ze na zimu uz bude mit jineho majitele.
Jaris330D

#11645 Příspěvek od Jaris330D »

Matiz, tak proc mas individual, kdyz je ta vybava k hovnu. K masturbaci? Tak se vratime ke konum a zabalime to tu.
Nejsou potreba dvouskla, ale vadi ti hluk od sibru. Ja pouzivam sibr v lete porad, do mesta idealni. Musis se to naucit pouzivat. Bomba pri mirnem desti a dusnu, pri stazenych okynkach ti chcije do auta.
Kdyz je rozpalene auto, tak otevru dalkou vsechny okna a sibr. Cele auto se pekne vyvetra, poustim klimu a necham otevrene jenom stresni a poustim odvetravani sedacek. Jakmile zacne chladit, zaviram sibr a vypinam vetrani. Pohodicka.

Hlavne tu nepiste proc to nemit, kdyz to lze mit. At si kazdy vybere. Ja jsem chtel to co jsem vypsal a mam to. Jediny co bych potreboval je BT, adaptive svetla bych bral i FLA bych bral.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11646 Příspěvek od matiz »

Uklidni se, kazdy mame jine priority. Uzivej co chces a kup si taky co chces. Ale druhym do toho moc nemluv. E65 predface je opravdu skarede auto. Je to fakt, vsichni to vi a nikomu ji nepomlouvam. Individual a dynamic xenon z toho predface udela neco trochu mene skaredeho... Uz jsem tady nekolikrat psal ze dvojskla nemaji s hlukem nic spolecneho, ne opravdu ne. Tak co to tady furt meles o hluku a dvojsklech? Je to ciste klimaticka zalezitost. Vubec nemam potrebu ti neco vnucovat, ale pochop ze ti na to co by sedma mela nebo nemela mit uplne kaslu. Je to presne tak jak jsem to napsal, u mne musi mit to, co se neda lehce dodelat, zbytek je mi u prdele protoze si to tam dam kdykoliv by se mi zachtelo. Jenze nejhorsi je na tom to, ze se mi nejak moc nechce. SCA mi tu smrdi dva roky a neni sila, proste mne to nesere natolik abych to resil. Pro nekoho nepredstavitelne. Rolety mam stejne porad dole. Sibr neotviram protoze ten kraval je neco co mne silene sere. Staci otevrit jen ten dekl.

Ja mam to auto kvuli tomu jak prijemne se v tom merinu sedi, jak prijemne se ten parnik ovlada, jak drzi na ceste stopu, neskace, jake je v nem ticho a klid, taky kvuli kroutaku, kvuli tomu ze to i relativne vstrebatelne hraje a v neposledni rade i z toho ze vypada proste vyrazne lepe nez drtiva vetsina e65 co jezdi... Sorry. Taky mne to neco malo ( rozumej kurewsky dost ) stalo fakt to auto nebudu prodavat nebo menit jen proto ze nesplnuje zdejsi naroky na spravnou sedmu.

A nerikal jsem mistre ze vybava je k hovnu, Tak mi to NEVNUCUJ, rikal jsem ze bez vybavy je to auto bezcenne, ale tim jsem mel na mysli asi nejvic DD, L7, predni komforty protoze bez toho DD je to neohrabany tank a neni v tom tolik te radosti. Vetsina nejakou tu vybavu ma a ver ze nekomu staci proste malo. Je fajn kdyz si muzes vybirat, ale vybirat, ale ja si nemuzu, protoze ja mam v tom must have pomerne taky jasno. Takze kdyz ma tmavou barvu protoze sedma by mela byt tmava, DD, merino, komforty vpredu, alcantaru na strope, palubku v kuzi, L7 a 2 zonovou klimu a u predface dynamic xenon tak mne osobne to staci... Cokoliv navic je prijemny bonus. A v takovem aute bude i neco navic, wo tom ani ratata... A takove auta opravdu moc nejsou. Ale nikomu to nenutim, kazdy podle sveho gusta a potreb... Ne kvuli honeni si peeeera, ale kvuli toho ze mi je v tom aute prijemne, utulno a mam rad kdyz je to proste vevnitr kde travim ten cas hezke. Sorry jako :D

A kdyz sednu do trojky, je to taky fajn svezeni. Je to jine. Zabavne. Fajn na svezeni. Nejhorsi je stodola... Ale potrebuju ji, v sedme prevezu akorat ty notasy a trojku mam porad v takovem stavu ze ji nemuzu dokurvit a nalozit do ni nejaky hnuj... Uz bych ji mel fakt prodat...
pavproch

#11647 Příspěvek od pavproch »

matiz píše: Nastesti to mame kazdy jinak. .... Odvetravane sedacky??? Na co, je mi to uplne k hownu.
Ač nemám 7er, dovolím si (veřejně) podpořit matize: mám to podobně, fičury spojené se sedačkama (v mém případě výhřev sedaček) jsou mi úplně na nic - měl je brambor1 (e91face, konfiguroval sem si sám nové a nešlo to vyškrtnout) a má je i brambor2 (e90preface, koupil sem second-hand) = mám je v autě už 8+2 roky a nikdy jsem je použil a nepoužiju, pro mě naprosto zbytečná fičura.
Jaris330D

#11648 Příspěvek od Jaris330D »

Matiz, ja jsem v klidu. Ty tu pises slohovky na vymlouvani se proc to nemit. Tak proc bych se mel uklidnovat ja. Nikomu nic nevnucuju, to ty tu vnucujes proc to neni potreba.

Pavproch, chces me rict, ze je vyhrev u kozenych sedacek zbytecny jo? Hmm ty ses taky dobrej :lol
Naposledy upravil(a) Jaris330D dne sob 21.08.2021 18:25, celkem upraveno 1 x.
pavproch

#11649 Příspěvek od pavproch »

Jo, mně je úplně k prdu.
zzeli

#11650 Příspěvek od zzeli »

Hádky o LPG nebo o brzdach proč ne. Ale o výhřevu a chlazení sedaček? To snad není ani na pověstem škoda klubu ne? :D
eZm

#11651 Příspěvek od eZm »

Klasicka diskuze o vybave :D , tak se pridam DD je fakt zaklad, zadni komforty mam a je to sice fajn ale opravdu k hovnu, jednou za cas tam nekoho vezes ale nikdo si to stejne nenastavi atd…bohuzel tady jsou vsichni naockovany jak to musi mit snad uplne vsechno..
Jaris330D

#11652 Příspěvek od Jaris330D »

Je to fajn, ale uplne k hovnu :lol:. Trochu nerozumim :roll:
JohnyB

#11653 Příspěvek od JohnyB »

Filozofe a to ti fakt Jarax nabidnul takovou tour se trema zajemcama jo? To mi totiz zni presne jako vec, se kterou by te poslal do prdele :D :D

A kdyz bude hned prvni supa, tak jak se domluvite? Usporadate ve trech aukci?

Ad. Vybava. Hosi, jsem rad, ze sedmy se neserou a mame cas resit, co nase sedacky umi, co by mely umet a co je zbytecny, aby umely :D LUV IT!

(asi kazdymu to jeho ne? Vnimani tehle veci je dost subjektivni)
cheater

#11654 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:44, celkem upraveno 1 x.
JohnyB

#11655 Příspěvek od JohnyB »

Kazdej to vnima jinak. Kamos si schvalne koupil sedmu na 17 kolech bez EDC, protoze mu to oproti moji prislo mekci. Jeho vec.

Nekdo bere sibr jako vyhodu. Mne jedinou funkci, jakou plnil, ze mi do nej teklo :D

A kdyz nekdo sedmu dlouhodobe jezdi a nektery veci mu prijdou zbytecny a nepouziva je, tak co na to rict. Jeho pohled, jeho zkusenosti...
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11656 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

matiz píše:. Ale druhym do toho moc nemluv. E65 predface je opravdu skarede auto

hele nepruď :smile2: :smich2: je to miláček muj předface
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11657 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

eZm píše:Klasicka diskuze o vybave :D , tak se pridam DD je fakt zaklad, zadni komforty mam a je to sice fajn ale opravdu k hovnu, jednou za cas tam nekoho vezes ale nikdo si to stejne nenastavi atd…bohuzel tady jsou vsichni naockovany jak to musi mit snad uplne vsechno..
vzadu nesedim.... je mi to putna když tam bude i pryčna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jaris330D

#11658 Příspěvek od Jaris330D »

Me se na komfortech i libi, ze je na stredovem tunelu i to drevo a navic tam ty ovladace pekne sviti. Nekolikrat jsem i na nekoho cekal a pekne jsem si zadni sedacku nasteloval, natahl nohy a relaxoval. Ze zadu muzes i nastelovat sedacku u spolujezdce. Je to zrovna jedna z vybav, ktera se blbe dodelava.
Me tam taky nateklo sibrem, protoze jsem kokot a nevycistil kanalky.
Naposledy upravil(a) Jaris330D dne sob 21.08.2021 20:34, celkem upraveno 1 x.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11659 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

cheater píše:Nemáš na mysli Davida Kosinku?
hele nevim fakt ..houno si pamatuju ...ale pro vetešníka, jako já.... srdíčko plesalo radostí .... byl sem vexlovat rezervu ...páč sem měl jinej rozměr.... za mě super chlap a skvost co sem u něj viděl je unicum :thumbsup: .... nádhera ...
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11660 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

Jaris330D píše:Ze zadu muzes i nastelovat sedacku u spolujezdce. Je to zrovna jedna z vybav, ktera se blbe dodelava.
jen "zaprudim" .... je to podstatná věc, když sedíš za kormidlem ? nebo máš osobního šofera ...sorry, ale nedalo mě to :D
Odpovědět