matiz píše: jaci kreteni z bazose mnohdy pisou, to je o nervy a chce se mi z toho blit. Na dvacet imbecilu jeden normalni a ten je vzdycky z opacneho konce republiky... To je sam filozof a podobny kreten co by si to vzal za odvoz a pak si to ani neprebral To si to zase radsi necham kdyz budu ja nebo nekdo mne blizky potrebovat
přesně tak ...bohužel .. mám z 39 celej zadek sedačky tapce ...věci na podvozek, desky větrák a nevim co ještě , těsnění různý...nikdo to nechce ani za pul ceny ,,,vše nový , ... pak zavolá kretén , že jako jo .... pak že jestli to nejde poslat . debil ..řikám přijed si udělám ti cenu rozumnou ....ať máš i na cestu ...jednání jak s kokotama ...přivez mi to, možná si to vemu TWL bych blil z idiotů....
xaler píše:Stejně na to nebudu mít. Nechci nikoho otravovat.
TWL já Ti nabízel, že přijedu..zadáčo..... projel bych se , třeba bych vybádal hovno ...to nikdy nevíš ...nejde ti tam plyn i benzín dohromady ? zbastlenej dojebanej soft ???? budeš mít nebudeš ... nechceš otravovat, Ty neumíš ani pořádně odpovědět, poblíž nikoho, kdo tomu aspon trochu rozumí nemáš ,??? tak hold Ti nezbyde se s tím otravovat sám, až ti z toho jebne a zapálíš to jako sem to chtěl udělat já se žralokem když mi po měsíci od opravy prdla vačka na žralokovi.... nebo jak tu psal "soukupák" -) zavolej Kosinkovi za to nic nedáš , ale co vim tak z cz autama nechce mít nic společnýho...páč ví co je to za vraky kolikrát ...všechno tahá z deutchechalifat.....