Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#11961 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

xaler píše:Nevím kdo je Kosinka, vím, že prodával zesilovač L7.
tady máš další za hubičku :D :D :D můžete ty šroty vyměnit...
sorry, :D ale nedalo mi to

https://auto.bazos.cz/inzerat/141131200 ... z0j98-AB38

David Kosinka jich má na dvoře asi 60kousků.... asi tak ... napiš mu , třeba z toho něco ubastlíš ....

https://www.facebook.com/groups/4665781 ... 336014049/
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
kabyr01

#11962 Příspěvek od kabyr01 »

Tak to je pravá cigánská sedma, dojetá na hovna, jak z katalogu :lol:
xaler

#11963 Příspěvek od xaler »

Stejně na to nebudu mít. Nechci nikoho otravovat.
HyndaDan

#11964 Příspěvek od HyndaDan »

Proboha proč mu pořád radíte ať to opraví?

Dyt do toho jeho vraku padne 300k aby to bylo nějak použitelný...
To auto patří na šroťák, nikdy to jezdit nebude.
Xalere, zbav se toho auta co nejdřív.
e66 750Li
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11965 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

kabyr01 píše:Tak to je pravá cigánská sedma, dojetá na hovna, jak z katalogu :lol:
:mrgreen: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :smich: :fuck: :pivo:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11966 Příspěvek od matiz »

A dej sem fotku toho kdo to koupi, protoze to neni ani na ty dily. To co se sere je po smrti, motor nejede, prevodovka kdo vi co a zbytek je bezcenny. Mam fakt peknou e66 na dily a krom motoru, almary a predku z toho nejde skoro nic prodat. Mam komplet logic, repasovany zes, nepostrihane kabelaze, drzak, repraky, proste vsecko a nic a to bych to dal za vcelku fakt rozumnou cenu vcetne naprogramovani do konkretniho auta. Niic, nula bodu. Mam nadherny cerny kozeny tunel s napojakama, bez zajmu. Mam spoustu elektroniky, nesere se to. Tak s tim delam alespon picoviny a zkousim jak dalece to jde dosrat. Zatim jsem skoncil u toho ze jsem zprovoznil budiky za naglana, cas s vyhoreleho faceliftu bez klicu, auto jede, troubi blika, vymenil predface LMA za face a budu asi dodelavat FLA protoze proste muzu. Ale rozumne to prodat nejde... Ani nerozumne, ty auta proste moc nejezdi.
kabyr01

#11967 Příspěvek od kabyr01 »

Možná je to o tom, že to třeba málo inzeruješ a nebo všichni jedou za Davidem Kosinkou, protože je tím vyhlášen... Aspoň se naučíš něco nového :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11968 Příspěvek od matiz »

To je mozne, je to pravda, neinzeruju skoro vubec... Tady to je uplne na piˇu a abych napsal uplnou pravdu, deprimuje mne jaci kreteni z bazose mnohdy pisou, to je o nervy a chce se mi z toho blit. Na dvacet imbecilu jeden normalni a ten je vzdycky z opacneho konce republiky... To je sam filozof a podobny kreten co by si to vzal za odvoz a pak si to ani neprebral To si to zase radsi necham kdyz budu ja nebo nekdo mne blizky potrebovat. Nejtezsi je se s tema pouzitelnyma vecma ale seroucima se malo rozkoucit a vyhodit je.
soukupadam

#11969 Příspěvek od soukupadam »

Hele ta ciganská sedma, co to tam má na palubce za zkurvenej přehoz? Pod tim je díra od airbagu ne?
A taky se divm, že ten šuplík nemá plnej vajglů.

Xaler normálně se zeptej Kosinky kolik by ti za to auto dal a třeba můžeš hned bežet pro tu V10. Však jenom katy jsou ve výkupu za 10 tisíc, kola, blok motoru na stolek atd.
Naposledy upravil(a) soukupadam dne pát 03.09.2021 14:33, celkem upraveno 1 x.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11970 Příspěvek od matiz »

To je malickost preci, to si novy majitel da do vune -)
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11971 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

matiz píše: jaci kreteni z bazose mnohdy pisou, to je o nervy a chce se mi z toho blit. Na dvacet imbecilu jeden normalni a ten je vzdycky z opacneho konce republiky... To je sam filozof a podobny kreten co by si to vzal za odvoz a pak si to ani neprebral To si to zase radsi necham kdyz budu ja nebo nekdo mne blizky potrebovat
přesně tak ...bohužel .. mám z 39 celej zadek sedačky tapce ...věci na podvozek, desky větrák a nevim co ještě , těsnění různý...nikdo to nechce ani za pul ceny ,,,vše nový , ... pak zavolá kretén , že jako jo .... pak že jestli to nejde poslat . debil ..řikám přijed si udělám ti cenu rozumnou ....ať máš i na cestu ...jednání jak s kokotama ...přivez mi to, možná si to vemu TWL bych blil z idiotů....
xaler píše:Stejně na to nebudu mít. Nechci nikoho otravovat.
TWL já Ti nabízel, že přijedu..zadáčo..... projel bych se , třeba bych vybádal hovno ...to nikdy nevíš ...nejde ti tam plyn i benzín dohromady ? zbastlenej dojebanej soft ???? budeš mít nebudeš ... nechceš otravovat, Ty neumíš ani pořádně odpovědět, poblíž nikoho, kdo tomu aspon trochu rozumí nemáš ,??? tak hold Ti nezbyde se s tím otravovat sám, až ti z toho jebne a zapálíš to jako sem to chtěl udělat já se žralokem když mi po měsíci od opravy prdla vačka na žralokovi.... nebo jak tu psal "soukupák" -) zavolej Kosinkovi za to nic nedáš , ale co vim tak z cz autama nechce mít nic společnýho...páč ví co je to za vraky kolikrát ...všechno tahá z deutchechalifat..... ;)
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11972 Příspěvek od matiz »

Ale kdeze, jel jsem na auto, v inzeratu to vypadalo jako ze mozna snad, po ceste jsem zjistil ze ma odmotane pres dve kila a kdyz jsem videl realitu zaplakal jsem, otocil se a jel domu. Takovy maly vylet -) A jak se z nej dily prodavaly -) Kdyz je cena dobra, je uplne jedno odkud to je. je to jen kseft, nic jineho.

Dalsi zajimavy telefon, lidi uz nechteji auta spravovat, oni chcteji jen odkodovat tu kontrolku tak aby to nervalo... No to vite ze jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11973 Příspěvek od matiz »

A kdyz jsme u tech dilu, hodil by se mi CAS z faceliftu s dvema klicema, evropsky na 868mHz idealne s CA... Kdyby nekdo nahodou mel nekdo facelift na dily. Ten co mam nema CA...
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11974 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

matiz píše:
Dalsi zajimavy telefon, lidi uz nechteji auta spravovat, oni chcteji jen odkodovat tu kontrolku tak aby to nervalo... No to vite ze jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
na to stačí černá izolačka ne ? :D :D
cheater

#11975 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:50, celkem upraveno 1 x.
PRAHAV8

#11976 Příspěvek od PRAHAV8 »

Nevíte někdo o e65 s motorem 745 -750 za cenu asi 50tis vybava není duležitá ale musí to startovat a jezdit. Nechci s tím jezdit ale až se bude diagnostikovat převodovka tak je nutné aby to udělalo apon 10-20km :D
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11977 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

PRAHAV8 píše:Nevíte někdo o e65 s motorem 745 -750 za cenu asi 50tis vybava není duležitá ale musí to startovat a jezdit. Nechci s tím jezdit ale až se bude diagnostikovat převodovka tak je nutné aby to udělalo apon 10-20km :D

o jedný bych věděl v lounech....občas o zaškytá.... 20 km by mohla "dát" ;) :Ehm:
honzaD93

#11978 Příspěvek od honzaD93 »

kabyr01 píše:
Jinak k tomu LS400 - samozřejmě je pravda, že dneska je to kravina kupovat, jsou lepší auta, ale mě to prostě fascinuje... To proč bych do toho nešel je jasný - servis. Kdo mi to bude dělat? A na tom by skončila většina mých pokusů o cestování do automobilové historie... Moc se mi ty auta líbí, ale už nejsem takovej kaskadér, abych do toho vlítnul a řikal si, že to nějak dopadne :D
V Uhersku je zrovna jeden servis Lexusů, měl bys to dokonce blízko. Sleduju fb skupinu asi dva roky a docela hodně se to rozšiřuje, dokonce už mají i svýho Jaraxe, sice nebudou tak daleko, ale časem to bude určitě lepší. Zrovna na to LS400 si pamatuju, že řešili problém s čelním sklem. Nedá se kupit origo a ani neexistuje druhovýroba. Museli si sehnat plány a nechat udělat na zakázku.
xaler

#11979 Příspěvek od xaler »

Teď ujela 150 kilometrů a těžko jí mohu dát na vrakoviště když zítra potřebuju přivézt 20 pytlů cementu a v pondělí v pět ráno do práce.
PRAHAV8

#11980 Příspěvek od PRAHAV8 »

martin440 píše:
PRAHAV8 píše:Nevíte někdo o e65 s motorem 745 -750 za cenu asi 50tis vybava není duležitá ale musí to startovat a jezdit. Nechci s tím jezdit ale až se bude diagnostikovat převodovka tak je nutné aby to udělalo apon 10-20km :D
o jedný bych věděl v lounech....občas o zaškytá.... 20 km by mohla "dát" ;) :Ehm:
Dej odkaz nebo kontakt na majitele. Dík
Odpovědět