Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
soukupadam

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

#3541 Příspěvek od soukupadam »

Však jsi psal, že tam máš nějak na hovno danou tu servo pumpu ne?
xaler

#3542 Příspěvek od xaler »

Připadá mi vyosená, ale seřídit to nejde. Možná se mi to zdá, není to jak změřit.
horan

#3543 Příspěvek od horan »

Přece nepřizná, že je lempl, dál na piču pumpu a koupil řemen od maxgearu.
kurevtor

#3544 Příspěvek od kurevtor »

brzdi kámo co by přiznával, posrali to v továrně a u rýsovacích prken, neumětelové a xaler to teď vodsírá
kurevtor

#3545 Příspěvek od kurevtor »

ettore píše:
kurevtor píše:jen tak se rozstřepí řemen. Tak to nechápu. To docela smrdí špatnym servisováním.
Divný, že se to stane někomu kdo v tom furt leží a nevšimne si toho. Ale jako neřikam nic
Kurevtore to auto už je totiž normálně přeser-visované :lol:
Asi jo :lol:
nechci vás tu trápit svými názory, ale vzhledem k tomu co xaler zvládne za servisní úkony je mi to i docela líto, že neměl pro začátek něco co nebylo v prdeli po kolena a k tomu vyhrabaný z hoven a bůhví jestli to nebylo utopený apod.. Kdyby začínal na normální sedmičce za těch 200-250 tak si jezdí jak pán. Ale rozkurvený auto jako je E65 neposkládáš na koleni. Pak tu napíše ty sračky o flákačích a začne plakat a to už mi ho líto neni no
xaler

#3546 Příspěvek od xaler »

Opraveno, sice mi z toho zase začala týct voda, ale je to pojízdný. Musím koupit nový řemen ten neopravím. Děkuji všem za podporu vždycky mi to pomůže. Pozítří vám napíšu jestli to ujede 200 kilometrů s třídrážkovým řemenem a polámanou kladkou.
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#3547 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

Ještě odbočím od místní telenovely k tomu výztužnému plechu na nápravnici...plech osazen. Na jízdních vlastnostech jsem nepoznal nic. V podvozku lupe dál.
To jen tedy takové info, co od toho čekat, když to tam je nebo není.
Přílohy
IMG_5082.JPG
IMG_5082.JPG (1.25 MiB) Zobrazeno 691 x
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#3548 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

No a kde byla chyba?
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#3549 Příspěvek od Pavel 528 »

Ty jo,musím se tedy podivat,zda tam tu desku vubec mam :shock:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#3550 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

Gerchan píše:Ještě odbočím od místní telenovely k tomu výztužnému plechu na nápravnici...plech osazen. Na jízdních vlastnostech jsem nepoznal nic. V podvozku lupe dál.
si mi nasadil brouka ...vubec nevim jestli ho tam mám ..musim taky kouknout ... kdes ho vzal ? u Davida ?nebo ho 65 nemá? som voľaký zmetěný
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Jaris330D

#3551 Příspěvek od Jaris330D »

To lupani muze na podvozku delat cokoliv. Me to pri nerovnosti dela dd a taky me to delal vymackany silnblok na velkem rameni. Kdy pri velkem naklonu narazelo rameno na napravnici.
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#3552 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

e65 ho má - číslo dílu 31116767228.

Já to koupil na e63 dneska od kluka, co vrakuje BMW....stálo mě to 500,-...je toho všude dost, protože e60-e63 mají všechny stejnou nápravnici, takže i tento výztužný plech je stejný...(kromě čtyřkolek a e64).....

Pak jsem byl ještě u jednoho kamaráda, co vrakuje BMW a ten tam měl snad 4 nápravnice na e60 na hromadě připravené do šrotu...protože jsou to prostě ležáky....

Na e65 nevím...tam to možná s dostupností nebude tak jednoduché jako na e60, ale asi to nebude těžký to sehnat....
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#3553 Příspěvek od Snejk »

Gerchan píše:Prostě ten kryt tam nedal nějaký idiot...a kdo to byl už těžko zjistím...prostě, když si člověk dá něco udělat do servisu, tak to dopadá přesně takovýmto způsobem...
Lituju lidi, kteří chtějí mít auto pěkný, chtějí mu dopřát a starat se o něj...ale přitom to nedokážou sami a jsou nuceni to dávat do servisu....kde jim to akorát postupně dojebou...
ja ho tam urcite daval. to je poprve co jsem tehdy zjistil ze sedmickova vana je jina nez sestkova a tudiz tam ten plech nesel.. takze sem musel znova dat vanu a pak ten plech...
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#3554 Příspěvek od Snejk »

jinak urcite mam i reinforcement plate na e65 v nekolika vydanich
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#3555 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

Snejk píše:jinak urcite mam i reinforcement plate na e65 v nekolika vydanich
kouknu a písnu sms nebo cinknu ...když tak si pro něj sjedu ;)
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
cheater

#3556 Příspěvek od cheater »

Gerchan píše:Ještě odbočím od místní telenovely k tomu výztužnému plechu na nápravnici...plech osazen. Na jízdních vlastnostech jsem nepoznal nic. V podvozku lupe dál.
Myslím si že při normální jízdě rozdíl nepoznáš.
Filozof

#3557 Příspěvek od Filozof »

Lupe ti to z přední nápravy ?
Já řeším to samé a mám pocit že je to silentblok ale nevím jakej.
ideální by bylo vyměnit oba dva ale chci měnit celé auto a nevěnuji tomu poslední čas moc energie ale dávám tomu 90procent že to bude silentblok.

Xalere je občas fajn prostě přiznat že něco nezvládl a prostě si to tam dal na prasáka a pak se odjebe celá řemenice nebo roztrhne řemen.
Pokud je vyosená řemenice na pumpě mohlo se stát že se sekla nebo se pomalu natrhával řemen až prasknul i přesto že byl novej a to si myslím blíží pravdě.

Fakt je to školácká chyba ale na učnáku automechanika by tě mistr vyhodil v zubech při zkoušce.

Myslíš si že to tam někdo může tak najebat leč je to student a učí se to ? Ne hned by jej vyhodili a šel by kydat hnuj.

A ber to tak že každej amatér servisák ale i odborník v servisu něco podělal a udělal špatně něco co se pak vysypalo díky tomu.

Prostě jsme lidi a chyby děláme občas všichni ale podle mě těch chyb děláš moc na tom servisu auta a nechceš si to přiznat, pak to svedeš na auto že je špatné a přitom je problém jinde, navíc tvé auto je stejně na odpis a pokud bude jezdit ještě rok bude to asi zázrak.

Průser u všech těchto zásahů je pokud se to nepodaří na první dobrou.... taky jsem si užil a do půlnoci dělal servis a zasekl se někde na šroubu který zaboha nepovolí ani letlampou... umíš si to představit jak jsem nadával ? ... kurvy kolem mě lítali a já myslel že to hodím ze skály a o pul jedné v noci jsem myslel že auto zapálím ... :lol: ale prostě to tak už někdy je u 20let starého auta, které má ty díly zarezlé do sebe a povolit tam polovina věcí nejde lidským přístupem.

Proto před každým servisem větším si neplánuji čas ale počítám s rezervou několika hodin a i stím že prostě to auto ten den neodjede.
Často potřebuješ flexu a letlampu nebo horkovzduch a vrtačku ... a ohromnou páku na šrouby a nejlépe zvedák na celé auto.
Perunwit

#3558 Příspěvek od Perunwit »

Schmiedman ho má kdyžtak taky v nabídce

https://www.schmiedmann.cz/cs/bmw-E65/z ... 57-catu-oa
soukupadam

#3559 Příspěvek od soukupadam »

Kosinkamann jich musi mit tucty. :D
xaler

#3560 Příspěvek od xaler »

Dneska jsem si koupil malý USB prodlužovák k diagnostickému kabelu a nefunguje mi to. Počítač po mě chce pořád nějakou instalaci, ale vždyť je to jen kousek drátu. Počítačům nerozumím a soft jsem si nechával kdysi instalovat.
Odpovědět