Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
U mého BMW se to také nejmenuje Logic. Myslel jsem že to bude stejné. Nemohl jsem najít schéma a podle obrázků to vypadalo podobně. Pokud nemá optiku tak to tam mohu dát rovnou nějaký krám.
Jak nejmenuje logic? Dyť je tam nápis jak kráva.
Jak nemá optiku? Jakej krám?? Dyť máš 677… už se v tom ztrácím. A vůbec nechápu Tvé úvahy tam strkat jiný zesilovač. Jak vyřešíš počet repro? Dobře, budeš mít štěstí a bude to vymyšlený “stejně”. Co konektory? To jako budeš přepinovávat? Co kódování? Jako možná neuvažuju zcela správně, ale za mě nesmyslně strávený čas. Ten věnuj rodině.
Jak nemá optiku? Jakej krám?? Dyť máš 677… už se v tom ztrácím. A vůbec nechápu Tvé úvahy tam strkat jiný zesilovač. Jak vyřešíš počet repro? Dobře, budeš mít štěstí a bude to vymyšlený “stejně”. Co konektory? To jako budeš přepinovávat? Co kódování? Jako možná neuvažuju zcela správně, ale za mě nesmyslně strávený čas. Ten věnuj rodině.
Jmenuje se to hifi DSP profesional tak mě napadlo, že to bude stejné s RR když má také Hifi DSP a používá techniku od BMW. Mám možnost ten zesilovač koupit a vyzkoušet. Myslel jsem že ten jeden konektor na něm je optický, má podobný tvar jako na BMW. Elektriku a konektory bych si předělal. RR má jeden subwoofer se dvěma reproduktory. Je to všechno dost podobný. Kódovat by se nic nemuselo. Jde mi jen o to jak z té optiky dostat signál do zesilovače. Chtěl jsem to vyhodit úplně, ale zase bych neměl siznál z antény, který je taky na té posrané optice.
Už chápu. No já bych se na to vysral a dal tam to, co tam má být. Ušetříš čas.
Asi jako já, když jsem volil NBT vs CIC (zvolil NBT) namísto CCC. Ono si to tam nějak sedne, nějak to funguje, ale šroubky nemají své místo. Podruhé bych si koupil CIC = to, co je P&P -> dávno bych jezdil. Teď mám k autu akorát nechuť.
Asi jako já, když jsem volil NBT vs CIC (zvolil NBT) namísto CCC. Ono si to tam nějak sedne, nějak to funguje, ale šroubky nemají své místo. Podruhé bych si koupil CIC = to, co je P&P -> dávno bych jezdil. Teď mám k autu akorát nechuť.

Ta optika je tam zámerne, aby to idioti nemohli prerábať v nejakej stodole...
Jestli myslíš mě tak já žádnou stodolu nemám a dříve nebo později to vyřeším. Je dobrý když mě školí někdo, kdo o tom autě ví maximálně kam se tankuje plyn a šroubovákem by si vypíchnul oko.
Minimálně tak půlka místních chytráků to auto nemá, nebo se ho spíše museli zbavit. Machruje se dobře na netu a zítra ráno pojedete do fabriky mastnou tyčí, nebo tříválcovou škodárnou.
Minimálně tak půlka místních chytráků to auto nemá, nebo se ho spíše museli zbavit. Machruje se dobře na netu a zítra ráno pojedete do fabriky mastnou tyčí, nebo tříválcovou škodárnou.
Naposledy upravil(a) xaler dne ned 31.10.2021 15:22, celkem upraveno 1 x.
Když tam dám to co tam má být tak to bude fungovat tak týden. Rád bych tam měl něco co půjde opravit a čemu rozumím.
Tenhle víkend jsem nějaký nastydlý tak jsem nic nedělal a nevím jestli zítra odjedu a přijedu. Sosám návody a inspiraci z internetu. Potřeboval bych nějak oživit světla. Přemýšlím nad lepšíma žárovkama H7. Alespoň aby dálkový svítily lépe. Taky se zase hrabu v ASK, když se probudí tak mi praskne v reproduktorech.
Tenhle víkend jsem nějaký nastydlý tak jsem nic nedělal a nevím jestli zítra odjedu a přijedu. Sosám návody a inspiraci z internetu. Potřeboval bych nějak oživit světla. Přemýšlím nad lepšíma žárovkama H7. Alespoň aby dálkový svítily lépe. Taky se zase hrabu v ASK, když se probudí tak mi praskne v reproduktorech.
Xaler ako fakt sa nechapem naco je dobra tato poza…preco je pre teba taka potupa skodovka s trojvalcom????neni to stale sto krat lepsie ked si do toho auta sadnes nastartuje zacne kurit pripadne klimovat pustis si radio a vies ze dojdes bez vianocneho stromceka na palubnej doske???
Mna by daleko viac urazalo keby chodim na totalnom rozpadnutom vraku ktory ma uz ist len jednu cestu smerom na vrakovisko…to naozaj stoji za to mat na kapote BMW????
Kamarat stale hovori….zakrvam sa perinou na ktoru mam….a je to svata pravda, nie si honit ego na sedmach cayennoch tuaregoch v najprestiznejsich mozorziaciach v cene mensej ako nova sada diskov s pneu….sorry ale fakt nechapackujem preco..
Mna by daleko viac urazalo keby chodim na totalnom rozpadnutom vraku ktory ma uz ist len jednu cestu smerom na vrakovisko…to naozaj stoji za to mat na kapote BMW????
Kamarat stale hovori….zakrvam sa perinou na ktoru mam….a je to svata pravda, nie si honit ego na sedmach cayennoch tuaregoch v najprestiznejsich mozorziaciach v cene mensej ako nova sada diskov s pneu….sorry ale fakt nechapackujem preco..
Ty zesilovače jsou všechny Harman. Bych velice pochyboval, že v nich bude kvalitativní rozdíl.
Světla.. vylešti plexi, pak UV lak. V nejhorším renovace parabol. To je nejlevnější cesta.
Světla.. vylešti plexi, pak UV lak. V nejhorším renovace parabol. To je nejlevnější cesta.
Světla mám vyleštěné, ale jsou špinavý i zevnitř. To jsem čistil taky, ale nic moc. Lak mám koupený, ale asi ho tam dávat nebudu. Ty světla nejsou vyleštěný na 100 procent. Bojim se je rozlepit, sklo se nedá koupit a nerad bych sháněl jiný světla co budou horší než ty moje. Na E39 jsem dával světla do trouby a měl je několikrát rozlepené, ale tady nevím...
xaler píše: Machruje se dobře na netu a zítra ráno pojedete do fabriky mastnou tyčí, nebo tříválcovou škodárnou.
Hehe, v tomhle je to uplně všechnoxaler píše: Tenhle víkend jsem nějaký nastydlý tak jsem nic nedělal a nevím jestli zítra odjedu a přijedu.

Se toho moc bojis
Mizernou svitivost budou mit nejvic na starosti vypaleny/osleply paraboly. Vycisteni ti stejne nepomuze, takze nez se pustis do rozebirani, tak si kup novy projektory. Jako sluzbu si to hadam nekoupis, takze hodne stesti s vyberem spravneho projektoru a spravnou montazi.

Mizernou svitivost budou mit nejvic na starosti vypaleny/osleply paraboly. Vycisteni ti stejne nepomuze, takze nez se pustis do rozebirani, tak si kup novy projektory. Jako sluzbu si to hadam nekoupis, takze hodne stesti s vyberem spravneho projektoru a spravnou montazi.
-
- Člen Klubu
zzeli... jj ti znaj moc, ale proto sem radši vzal nový...
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Pondělí večer, tak schválně, jaká je statistika
Kdo dojel a kdo nedojel do práce.
Já po víkendové otočce na Vysočinu teda jo
Já se stydím, ale měl jsem volno. Počítá se to, jako že jsem nedojel?
211 kilometrů, čtyři válce, FullLED, nějakých 300 poníků a topship audio přítomno. Sabaton
Moc jsem si to užil. Oranžová kontrolka na palubce přítomna, po přehození na zimní* jsem si ještě nenechal smáznout chybku tlaku v pneu.
*na zimáky samozřejmě přehazuju sám, s heverem před barákem na totálně křivý příjezdovce, takže si to musím dycky udělat na jedný straně, auto otočit a pak na druhý

Nn, za mě dobrýxaler píše:pokud s tím jezdí nějakej ředitel, je to jeho problém, má tu firmu řídit lépe, nebo podnikat v něčem jiném.

Poslední faktura necelých 9k za pravidelnou prohlídku po 15kkm, filtry klimy + olej + filtr. S nikým si netykám.xaler píše: Stejně tak se občas dostávám k fakturám za tyhle nádhery a v symply klevr servisech si někteří kolegové tykaj s opraváři a berou je už jako rodinu.
*na zimáky samozřejmě přehazuju sám, s heverem před barákem na totálně křivý příjezdovce, takže si to musím dycky udělat na jedný straně, auto otočit a pak na druhý

Co je ten 300 ponikovej zázrak?
-
- Člen Klubu
nevim jak kdo ... jezdim furt po dovče do rachoty a dom ... nic nesvítí .. kochám se jak doktóreinspi1981 píše:Pondělí večer, tak schválně, jaká je statistika

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Já nechápu to video, resp. ty zvyky těchto lidí. Prosím vysvětlete mi jednu věc - jsou evidentně šikovní a pracovití. Takže chápe někdo proč mají takový problém si vyrobit třeba stůl? Nebo polici?
Stepane, moc krásný příspěvek, ale předpokládám, že tě ten zázrak od Škodovky nestál mezi třicet i a padesáti tisícema. Piš si co chceš, ale já když jedu v nový fábiji do brna a zpět tak nevím jak si sednout a z auta pak vylejzám jako stařec.
Když budu mít na auto tu cifru, co stálo to tvé, tak nejspíše ani v Cayenne, nebo Touaregu nebudou svítit kontrolky a bude hrát rádio. No a pokud by nehrálo tak si ho nejspíš opravím, nebo vyměním, protože to nebude sráč od BMW.
Ty světla jsem nerozlepoval je to riziko, vyleštil jsem je a pak zevnitř naplnil vodou a jarem a umyl co šlo. Asi by to chtělo zevnitř vícekrát, není to ono.
Když budu mít na auto tu cifru, co stálo to tvé, tak nejspíše ani v Cayenne, nebo Touaregu nebudou svítit kontrolky a bude hrát rádio. No a pokud by nehrálo tak si ho nejspíš opravím, nebo vyměním, protože to nebude sráč od BMW.
Ty světla jsem nerozlepoval je to riziko, vyleštil jsem je a pak zevnitř naplnil vodou a jarem a umyl co šlo. Asi by to chtělo zevnitř vícekrát, není to ono.