xaler píše:Stepane, moc krásný příspěvek, ale předpokládám, že tě ten zázrak od Škodovky nestál mezi třicet i a padesáti tisícema. Piš si co chceš, ale já když jedu v nový fábiji do brna a zpět tak nevím jak si sednout a z auta pak vylejzám jako stařec.
Nestál, platil jsem cca to samý jako by stál shitovej Continental GT starý generace. Kterej by za ty peníze byl sice o něco líp zpracovanej (vybavenej snad ani ne) a pod kapotou měl větší motor. Ale byl by vybydlenej, s problémama, drahej na provoz a pro mě absolutně nevhodnej...
Úplně stejnej princip se uplatní u auta za 30-50 tisíc... Správná Škodovka, Toyota (...) v týhle cenový relaci bude jeden z těch nejlepších kusů a můžeš si vybírat, co přesně koupíš. Touareg, Phaeton, E65 (...) se za tyhle peníze vlastně ani běžně neprodává a musíš reálně čekat až se někde objeví absolutní střep, kterej tu cenu má, protože je jinak neprodejnej... Dyť minule si tady postoval nějakej Phaeton nebo Turka, teď si nejsem jistej, co vytáhl nějakej bazarník (podle počtu prodávaných aut na bazoši) po dvou letech z kopřiv. Ty vole, jak takový auto asi může fungovat. Když i chlap, co se tím živí, ho radši, místo oprav, pošle do světa hluboko pod tržní cenu semi-funkčních kusů.
A že holt nebudeš mít V8 a pochybnej status? No co. Každej do výše svýho příjmu
A add převodovka -> Úplně nechápu problém. Pokud je cílem vyměnit olej a zároveň není problém ho dostávat dovnitř a ven, tak hladinu znát nepotřebuju... Vypustim, zavřu, naleju ho tam tolik, kolik ho tam patří a tradá.