Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er vs ostatní prémiové vozy
Re: 7er vs ostatní prémiové vozy
Problém nebude ve větráku jako takovém u xalera ale spíše ze mu to netopi. Takže je to studené a nebere to teplo které by foukal do kabiny.
Asi větrák funguje bez topení a co na to reknes až bude -10 nebo víc po nulou ???
Asi větrák funguje bez topení a co na to reknes až bude -10 nebo víc po nulou ???
-
- Člen Klubu
nic , mě to topí v pohodě..mluvim o sahaře ne o větráku topení...Filozof píše:Problém nebude ve větráku jako takovém u xalera ale spíše ze mu to netopi. Takže je to studené a nebere to teplo které by foukal do kabiny.
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Takže JaraX mi to objasnil.Pajk85 píše:Teď se možná pletu, ale těch větráků je tuším víc. Nevím jestli dva druhy nebo více…. No opravte mě kdyžtak.
V8 2001-2003 - před chladičem elektrovětrák, za viscospojka
V8 2003-2008 . před chladičem nic, za chladičem elektrovětrák
V12 - vždy jako 2001-2003
Muzu se zeptat, o jaky system se jedna? Tohle prece z vyroby auto nemelo. DíkyHyndaDan píše:T... Nastartuju dálkovym cestou k autu...
Jedna z kvanta to má. Je to 539 výbava, která lze dodělat.
Standklima je paráda,to vymyslel genius,akorát jim do toho trochu hodila vidle EU 

BMW E34 540iA

-
- Člen Klubu
proč mě to video nejde ???Pajk85 píše:Jedna z kvanta to má. Je to 539 výbava, která lze dodělat.
https://www.youtube.com/watch?v=hv9-7lQkPCM

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

-
Asi takhle:
Taky Jaraxova práce.
Btw tamto video mi taky nejde přehrát.
Taky Jaraxova práce.
Btw tamto video mi taky nejde přehrát.
Jak je to možný, mně to jde. 

Přesně jak tu píšou ostatní.chuppa píše:Muzu se zeptat, o jaky system se jedna? Tohle prece z vyroby auto nemelo. DíkyHyndaDan píše:T... Nastartuju dálkovym cestou k autu...
Je to origo příplatková výbava z výroby:
S539 Independent A/C With Remote Control
Něměly to auta v Neměcku, tam to bylo zakázaný. Já mám auto původem z ČR.
Ale do benzínu to není problém dodělat. Nafty to mít asi nemůžou, alespoň sem to u žádný neviděl.
e66 750Li
-
- Kontaktovat uživatele:
Proc myslis ze to nafty mit nemuzou? CAS maji stejny, prijimac VF signalu taky, to by mne moc nasralo kdyby to neslo... Ja se k tomu jeste nedokopal protoze natahnout drat je moc prace...
Pomohlo by mne kdyby mi nekdo mohl rict zdali je mozne ten vodic nainstalovat bez demontaze zadniho plata nebo se to musi cele rozebrat...
Pomohlo by mne kdyby mi nekdo mohl rict zdali je mozne ten vodic nainstalovat bez demontaze zadniho plata nebo se to musi cele rozebrat...
Nikdy sem o žádný naftě s dálkovym startem neslyšel.
Cas je sice stejnej, ale start ti řídí DME ne?
Cas je sice stejnej, ale start ti řídí DME ne?
Naposledy upravil(a) HyndaDan dne ned 07.11.2021 22:21, celkem upraveno 1 x.
e66 750Li
U dieselu nejde akorát zároveň přídavné topení.matiz píše:Proc myslis ze to nafty mit nemuzou? CAS maji stejny, prijimac VF signalu taky, to by mne moc nasralo kdyby to neslo... Ja se k tomu jeste nedokopal protoze natahnout drat je moc prace...
Tak beru z5, nasel jsem jedno videjko, kde to u nafty jde.
Pajk:prave naopak, kazdy diesel ma webasto jako prihrev.
Pajk:prave naopak, kazdy diesel ma webasto jako prihrev.
e66 750Li
Myslím to tak, že když si u dieselu uděláš dálkový start, tak Ti nejde nezávislý topení. Musel bys to zase překódovat.
A není to tak, že když máš ovladač s tlačítky na větrání/topení, tak můžeš mít místo větrání dálkový start a nezávislé topení zachovat?
U benzínu ano, u nafty ne.
-
- Kontaktovat uživatele:
DME ridi akorat tak motor, prijima zpravy z EGS a DSC a dalsich jednotek na PT, kdyz se ji neco nelibi omezi klidne vykon, ale o start se stara jen a pouze CAS. Pokud zjisti validni klic sepne terminal 15. V tu chvili probehne komunikace mezi CAS a DME nebo DDE a pokud jsou validni synchronizacni kody je start povolen a motor nebrani li tomu nejaky jiny zadrhel naskoci. To nevite
E65 je primitivni z dob krale klacka. Proto mi obe dve kurwy stoji a nejezdi... Jedne chybi kapota, blatniky, naraznik, svetla a druhe naraznik a jedno svetlo... Jezdim stodolou a to je kurwa ocistec... A nevim kdy to dam dohromady protoze to vypada ze jsem nekoho nahore fakt nasral, jsem v xalerovic klubu... Sere se mi co muze...

máte někdo přímé srovnání a8 d3 4,2 vs 745, 750? Jde mi hlavně o podvozek a motor.
- soukupadam
Mě se to teď taky posralo. Z ničeho nic nedrží otevřená kapota. Asi do toho budu muset sypnoutmatiz píše:DME ridi akorat tak motor, prijima zpravy z EGS a DSC a dalsich jednotek na PT, kdyz se ji neco nelibi omezi klidne vykon, ale o start se stara jen a pouze CAS. Pokud zjisti validni klic sepne terminal 15. V tu chvili probehne komunikace mezi CAS a DME nebo DDE a pokud jsou validni synchronizacni kody je start povolen a motor nebrani li tomu nejaky jiny zadrhel naskoci. To nevite![]()
![]()
E65 je primitivni z dob krale klacka. Proto mi obe dve kurwy stoji a nejezdi... Jedne chybi kapota, blatniky, naraznik, svetla a druhe naraznik a jedno svetlo... Jezdim stodolou a to je kurwa ocistec... A nevim kdy to dam dohromady protoze to vypada ze jsem nekoho nahore fakt nasral, jsem v xalerovic klubu... Sere se mi co muze...