Mám a hodně slušný si myslím. Velmi dobří kamarádi mají krátký 4.2, jeden zaplynovanej MPI - najeto okolo 250tis, druhej FSI najeto lehce přes 200tis. Mám ještě známýho s FSI + LPG, žere to 2-3litry benzínu + LPG - ten má najeto snad 400tis. Motory jsou oba fajn, ikdyž přímý vstřik je přímý vstřik (tady jen podotknu, že ani kamarád, ani ten známej neřešili nic závažnýho). Převodovka má stejný problémy jak u BMW. Řazení pod volantem je naprostá lahoda, proti té páce v Audi, která je v každým jiným modelu. Vzduchovej podvozek je fajn, neuráží mě to, plnej podvozek od BMW je ale lepší. Audi je podstatně hůře zpracovaný, nese si typický neřesti koncernu, tzn. pogumovaný plasty, ojetý tlačítka, kůže je v horší kvalitě - v inzerátech je často vidět, že je i rozervaná. Dekor je naprosto tragédní vrzající záležitost. Zrovna dnes na to objednávám pěnu a budeme to řešit. Je problém koupit long a celkově vybavenej kousek. Co se týče elektroniky, tak je poruchovost řekněme srovnatelná, ikdyž si tak trochu myslím, že BMW trochu prohrává. Každopádně kliky se tu serou jak na běžícím páse, kus 8 tyček. Přes debilní šíbr sem teče taky, když to člověk nehlídá.kourk píše:máte někdo přímé srovnání a8 d3 4,2 vs 745, 750? Jde mi hlavně o podvozek a motor.

Když se vrátím ke Tvé otázce, tak zrovna motor a podvozek si konkuruje velmi slušně. Celkově je to dobrý konkurent, ale to zpracování u BMW je fakt tak o třídu dvě jinde.