Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

7er vs ostatní prémiové vozy

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
horan

Re: 7er vs ostatní prémiové vozy

#1241 Příspěvek od horan »

Negativníí
xaler

#1242 Příspěvek od xaler »

Den tu byl klid a zase chcete prudit?
kurevtor

#1243 Příspěvek od kurevtor »

my chceme prudit? :D
xaler píše:já jsem asi jediný kdo sem píše pravdu.
zzeli

#1244 Příspěvek od zzeli »

xaler píše:...V podstatě mám lepší auto než ty, protože jsem nikde nezůstal a vždycky to nějak dojel domů. V kufru mám kanistr s olejem a vodou, jednou jsem z motoru nožem vyřezával řemen a rozlámanou saharu a dojel jsem. Motor je jak naftový čtyřválec, ale jede...
Mě se líbí tohle plus jak nám tu už několikrát vnucoval že máme auta sracky aniž by o nich cokoli věděl.
Pilsner

#1245 Příspěvek od Pilsner »

horan píše:Negativníí
:D :smich2: :smich2:
xaler

#1246 Příspěvek od xaler »

Já toho vím dost, člověk co tu na mě nejvíc machruje jen tak mimoděk napíše že jezdí s kopající převodovkou a že musí mít druhý auto,protože provoz E65 je drahý. Na rozdíl od vás já jsem vždycky domů dojel. Ty auta jsou všechny stejný, vyrobila je stejná fabrika, jen vy zatloukáte a zatloukáte a lžete. Já se přiznám, že mám křivou řemenici, vy byste se radši nechali upálit.
Dal jsem o víkendu pokoj, dělal jsem si svoje a vy zase prudíte a chcete se hádat.
Stepan1

#1247 Příspěvek od Stepan1 »

Já jsem teda četl, že Jaris jezdí ofcí protože se mu do 7er nevejdou štafle. A že provoz 7er je dražší než provoz ofce. Nějak jsem z toho nevydedukoval, že jezdí Ofcí protože by neměl prachy na to dailit sedmu :? Předpokládám, že Jarisovo služební nájezd bude 00 hovno, takže ikdyby 7er stála na kilák 4x tolik co ofce, tak je to jedno...

+ jsem ještě uplně nepochopil, v čem by mělo spočívat to gerojství toho utrácet všechny prachy za dojíždění a trávit víkendy pod autem, abych rád vyjel z depa v polofunkčním krámu. To radši tu ovci
Michal595

#1248 Příspěvek od Michal595 »

Xaler sak uz ozaj trochu logiky do toho....s tvojou teoriou....kupis si Lambo, ktora predtym niekto x rokov trapil na okruhu sral na servis, daval tomu plny kotol, par krat to nabural, potom utopil v rieke...predal niekomu kto to aspon ako tak opticky dal do stavu a potom prides ty...kupis za super peniaz....za tyzden to zdochne budes nadavat na Lambo jake vraky robia auta a jak je vsetko na hovno?a nebudes verit ze niekomu to moze fungovat normalne???
Ja nehovorim ze sedma je bezporuchove auto a neni ziadny problem len menit olej...taky je mozno par kusov ...ale kupit auto v tomto segmente a cakat ze to spravis sroubovakom na dvore tak sorac no...myslis keby to bolo take jednoduche tak stoja rady k Snejkovi a Jaraxovi?
kurevtor

#1249 Příspěvek od kurevtor »

xaler píše:Ty auta jsou všechny stejný, vyrobila je stejná fabrika, jen vy zatloukáte a zatloukáte a lžete
obviňovat by ti šlo :D co tu kdo před kym zatlouká, kdo by měl vůbec potřebu cokoli tajit? :D :D Jestli tady někdo zatlouká tak jseš to ty, všechny auta sice vyrobila stejná fabrika jak píšeš, ale některý provozovali lidi a některý provozovali degešové a servisovali taky degešové. To co neni do šrotu stojí ty dvě kila plus v roce 2021. Tys koupil zdechlýho zajíce v pytli za cenu náhradních dílů a přitom tu furt chčiješ po sedmičce jak je to špatný auto. Takže to ty zamlčuješ a lžeš. Máš psát je to dokonalý vynikající auto jen holt škoda, že jsem koupil pytel hoven pod cenou bez prohlídky a škoda, že jsem naivně čekal, že budu schopnej si tohle auto servisovat sám jako to dělám se zetorem.

Nebo co jako čekáš? Chceš tady od všech do emailu potvrzení v pdf s elektronickym podpisem černý na bílym, že E65 je na píču, protože neumíš vyřešit Logica no to děte do prdele :lol: :lol: :lol: O co ti furt de? :lol: :lol:
xaler

#1250 Příspěvek od xaler »

Že vám to za to stojí. Jedete si svoje a já také. V čem jsem horší?
Auto který má vyosený čerpadlo není dokonalý. Nechci se k tomu vracet, ale pořád mi to nejde do hlavy. Když na autě, nebo Zetoru abych neurazil pana "K" dělám s nějakým agregátem co je na řemenovém pohonu tak ho tam prostě vrátím a maximálně dopnu řemen,nebo se dopne sám. U BMW tam vrátím čerpadlo a je šikmo. To mi chcete namluvit, že někdo bohatý si koupil sedmičku, přijel na servis a protože s tím autem je nuda tak technika požádal aby mu vyosil čerpadlo aby to zničilo řemen. Jakej má smysl všechny řemenice udělat v ose a jednu šikmo. Ještě když tam není žádný přístup. Je normální kvůli opravě alternátoru tahat motor ven? Ani už nechci řešit proč do držáku alternátoru měl někdo potřebu táhnout tlakový vedení oleje.
Jedu se podívat na Cayenne tak držte palce, ale je to jen 3,2 litru, ta obyčejná verze.

Ještě by mě zajímalo pane"K"proč s tím skvělým dokonalým autem nejezdíte?
L7 je mi u prdele na novej zesík nikdy mít nebudu a slyšel jsem to hrát dvakrát asi patnáct vteřin v cizím autě. Mě stačí mobil a repráček.
LukesE39

#1251 Příspěvek od LukesE39 »

Držim palce! bez ironie :twisted:
horan

#1252 Příspěvek od horan »

Vyvařil jsem nějaký peníze na narozeninách. Chtěl jsem je sice utratit za potvrzení, že nejsem žid. Teda pardon, že jsem "ockovanej", ale přemýšlím, že je nabídku tobě, kdyby náhodou prodejce nechtěl dát slevu.
HyndaDan

#1253 Příspěvek od HyndaDan »

Ty vole, opět Xalerova logika pobavila :lol:

Takže naše auta jsou všechna stejná jak ta jeho a utápíme v tom statisíce a každý týden řešíme jinou závadu.
No a aby nás to tolik neštvalo, tak tohle všechno zatajujeme a chodíme na klub to auto vychvalovat aby to chudák Xaler koupil.

A asi nás to musí fakt hodně bavit, protože ty auta pořád máme a jezdíme s nima.
Prostě jsme tu banda zmrdoidních blbů :oops:
e66 750Li
HyndaDan

#1254 Příspěvek od HyndaDan »

xaler píše: Když na autě, nebo Zetoru abych neurazil pana "K" dělám s nějakým agregátem co je na řemenovém pohonu tak ho tam prostě vrátím a maximálně dopnu řemen,nebo se dopne sám. U BMW tam vrátím čerpadlo a je šikmo. To mi chcete namluvit, že někdo bohatý si koupil sedmičku, přijel na servis a protože s tím autem je nuda tak technika požádal aby mu vyosil čerpadlo aby to zničilo řemen.
Jasně, všichni předchozí majetelé tvého vraku jezdili jedině do autorizáku :lol:
e66 750Li
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1255 Příspěvek od matiz »

Tady jde videt naprosto paradne jak dva jedinci dokazou totalne paralyzovat v podstate celou 7er sekci do totalnich hoven. Nechci ani pomyslet co zmuze stovka profesionalnich trolu. A co mne udivuje jeste vic ze nikdo, ale absolutne nikdo s tim dlouhodobe nic nedela. Nekolikrat jsem se ptal sam sebe jestli se to z tech hoven muze jeste nejak zvednout. Jsem presvedceny ze nejspis uz ne.
xaler

#1256 Příspěvek od xaler »

Právě, že dost z vás ty auta právě nemá, nebo s nima nejezdí. Maj je rozebraný někde ve stodole.
horan

#1257 Příspěvek od horan »

Matiz: Ne, nemůže. Protože tu z těch moderátorů/adminů nikdo nic nedělá. Nahlásíš X příspěvků a zaškrtneš, že chceš být informován o řešení a co myslíš? NIC! Není čas. Musí se řešit, jestli jsou v sekci bazar všechny inzeráty v pořádku a jestli náhodou někdo nepřelstil systém a nezjistil, jak vkládat fotky bez zaplacení poplatku.
horan

#1258 Příspěvek od horan »

Xalere ty seš takovej trouba, že i ten autista od sousedky má větší přehled o světě. A to ve svých 15letech nemluví.
HyndaDan

#1259 Příspěvek od HyndaDan »

xaler píše:Právě, že dost z vás ty auta právě nemá, nebo s nima nejezdí. Maj je rozebraný někde ve stodole.
Pokud vim, taktový jsou tu jenom Filozov a Kurevtor.
e66 750Li
soukupadam

#1260 Příspěvek od soukupadam »

xaler píše:Že vám to za to stojí. Jedete si svoje a já také. V čem jsem horší?
Auto který má vyosený čerpadlo není dokonalý. Nechci se k tomu vracet, ale pořád mi to nejde do hlavy. Když na autě, nebo Zetoru abych neurazil pana "K" dělám s nějakým agregátem co je na řemenovém pohonu tak ho tam prostě vrátím a maximálně dopnu řemen,nebo se dopne sám. U BMW tam vrátím čerpadlo a je šikmo. To mi chcete namluvit, že někdo bohatý si koupil sedmičku, přijel na servis a protože s tím autem je nuda tak technika požádal aby mu vyosil čerpadlo aby to zničilo řemen. Jakej má smysl všechny řemenice udělat v ose a jednu šikmo. Ještě když tam není žádný přístup. Je normální kvůli opravě alternátoru tahat motor ven? Ani už nechci řešit proč do držáku alternátoru měl někdo potřebu táhnout tlakový vedení oleje.
Jedu se podívat na Cayenne tak držte palce, ale je to jen 3,2 litru, ta obyčejná verze.

Ještě by mě zajímalo pane"K"proč s tím skvělým dokonalým autem nejezdíte?
L7 je mi u prdele na novej zesík nikdy mít nebudu a slyšel jsem to hrát dvakrát asi patnáct vteřin v cizím autě. Mě stačí mobil a repráček.
Vždyť to čerpadlo jsi posral ty.
Odpovědět